Jorien Hooijer is op zoek naar respondenten voor haar onderzoek: "Ik zoek respondenten voor mijn onderzoek, maar dit wil nog niet zo vlotten. Ik zit in het laatste jaar van Pedagogiek (richting OZL). Daarom probeer ik het via zoveel mogelijk mensen, en dus ook via deze weg. Ik zal even kort vertellen waar mijn onderzoek over gaat:

 

Mijn scriptie gaat over de vergelijking tussen studenten uit een laag sociaal milieu die nu aan de universiteit studeren, en studenten uit een hoog sociaal milieu die aan de universiteit studeren. Ik wil 10 studenten uit elk milieu interviewen en kijken naar hun verschil in ervaring. Hoe zijn beide groepen op dezelfde plaats (namelijk het volgen van een universitaire opleiding) terechtgekomen? Wat zijn hun verschillen in keuzes, ervaringen, barrières?
Ik heb dus 20 personen nodig en ik vroeg me af of jullie me misschien zouden kunnen of willen helpen hiermee? Zouden jullie zelf geïnterviewd willen worden, of weten jullie misschien anderen??? Ik heb nu alleen nog maar studenten nodig uit een laag milieu. Hiervoor kijk ik naar het opleidingniveau van de vader óf de moeder. Onder 'laag' versta ik een afgeronde lbo-opleiding of basisonderwijs. 

Groetjes Jorien"

Je kunt haar een mail sturen op hooijerjorien@hotmail.com 

Activiteiten

Speeddaten met alumni!

Do 24 Apr 20:00

Hemingway's Cuba

BATA 2014

Vr 09 Mei

Universiteit Twente.

ODIOM Symposium 14 mei

Wo 14 Mei 09:00tot 17:00

Plaza Danza

400 jaar RUG

Do 15 Mei 22:00

Martini Plaza