Word WUP-ouder!

 

2208820411 1c144ae4f0 z-630x400

In september begint de WUP (Warming Up Periode) weer, hiervoor zijn we nu al opzoek naar enthousiaste WUP-ouders! Dus geef je snel op!

Met het eind van het collegejaar in zicht, zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor een nieuw en spetterend jaar. In september komen er weer nieuwe eerstejaars en om hen goed te laten beginnen met hun studietijd, organiseren we, net als voorgaande jaren, de Warming Up Periode! De eerstejaars worden ingedeeld in WUP-groepjes en om hen te begeleiden zoeken we jou!

Tijdens de vier weken-durende WUP ga je met je groepje naar alle georganiseerde activiteiten, dit zijn er 1 á 2 per week. Je vertelt de eerstejaars van alles over de studie, waar ze terecht kunnen met vragen en over al het leuks van ODIOM. Daarnaast komt er aan het begin van het jaar nog een leuke introductieactiviteit voor alle WUP-ouders!

Het programma van de WUP is als volgt:

  • 5 september: WUP bijeenkomst 
  • 9 september: Borrel 'Struggle in the jungle' 
  • 11 september: Oud-Hollandse spelletjes 
  • 17 september: Vossenjacht 
  • 19 september: Get the picture 
  • 25 september: Running-dinner  en eindfeest!


Dus: Lijkt het jou leuk om een WUP-groepje te begeleiden, om ze al het mooie van de studie, van ODIOM en Groningen te laten zien? Meld je dan nu aan! Als WUP-ouder schrijf je je automatisch in voor een passe-partout, deze kost 8 euro en zo ben je direct ingeschreven voor alle activiteiten. Mocht je niet naar een activiteit kunnen komen, meld je dan voor de gestelde deadline door de commissie af.

Aanmelden als WUP-ouder kan hieronder. Dit kan je alleen doen, of met meer mensen (max. 3). Geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Voor verdere vragen kun je mailen naar intern@odiom.nl

 
LET OP: Inschrijven betekent ook daadwerkelijk meedoen! Meld je je na de gestelde deadline af, dan moet je wel betalen voor de passe-partout. Ook als je niet komt opdagen worden de kosten in rekening gebracht. Uitschrijven kan altijd, mits dit binnen de gestelde uitschrijvingstermijn gebeurt. Wij hopen dat je hier begrip voor hebt. {opgavelijst}
[max]50[/max]
[opmerkingveld]Opmerking:[/opmerkingveld]
[extraveld][/extraveld]
[deadline]2013-8-31[/deadline]
[commissie]intern[/commissie]

Activiteiten

Speeddaten met alumni!

Do 24 Apr 20:00

Hemingway's Cuba

BATA 2014

Vr 09 Mei

Universiteit Twente.

ODIOM Symposium 14 mei

Wo 14 Mei 09:00tot 17:00

Plaza Danza

400 jaar RUG

Do 15 Mei 22:00

Martini Plaza