Wuppie worden?!

 M300x180s300x800 367158a62edadf45a0d9476df0e74d43-1274372374

Begin jij in september met Pedagogische Wetenschappen, de AOLB of word je schakelstudent? Doe dan mee met onze introductieperiode en word Wuppie! 

Aankomende eerstejaars opgelet!

Wil je ook aan het begin van je studie de stad en je medestudenten zo goed mogelijk leren kennen? Dan is dit de manier: Doe mee aan onze Warming-Up Periode, oftwel de WUP!

Samen met een groepje mede-eerstejaarsstudenten zul je de activiteiten die tijdens de WUP georganiseerd worden met je WUP-ouders (de ouderejaars begeleiders) bezoeken. Op september ontmoet je je groepje en vanaf dan zijn er elke week een of twee activiteiten.

Het programma van de WUP is als volgt:

  • 5 september: WUP bijeenkomst 
  • 9 september: Borrel 'Struggle in the jungle' 
  • 11 september: Oud-Hollandse spelletjes 
  • 17 september: Vossenjacht 
  • 19 september: Get the picture 
  • 25 september: Running-dinner  en eindfeest!

Al deze activiteiten zijn georganiseerd door onze commissies, namelijk de Introcie, Sportcie, AOLB-cie, Accie en Feestcie!

De WUP vindt plaats in de eerste maand van je studie, zodat je studententijd knallend van start kan gaan! Naast al deze leuke activiteiten kun je ook met je groepje en je WUP-ouders Groningen verkennen en bijvoorbeeld eens samen gaan eten of borrelen. En mocht je een keer niet naar een activiteit kunnen, dan is dat natuurlijk geen ramp! Zorg dan wel dat je je minstens een dag van tevoren afmeldt bij de desbetreffende commissie. Bij de WUP bijeenkomst ontvang je een programmaboekje waarin verdere informatie wordt vermeld.

Word jij WUPPIE, dan krijg je korting op alle activiteiten in deze periode. Je koopt dan direct een passe-partout voor 8 euro (voor niet-leden 11 euro). Deze kosten worden automatisch geincasseerd. Wanneer je Wuppie bent en deze passepartout koopt, dan ben je meteen ingeschreven voor alle activiteiten! 

Lijkt jou dit leuk? Geef je dan nu op door te mailen naar intern@odiom.nl, onder vermelding van 'Wuppie worden'. Noem daarbij ook even welke studie je volgend jaar gaat volgen.

 

 

Activiteiten

BATA 2014

Vr 09 Mei

Universiteit Twente.

ODIOM Symposium 14 mei

Wo 14 Mei 09:00tot 17:00

Plaza Danza

400 jaar RUG

Do 15 Mei 22:00

Martini Plaza