Fotoactie!

mail.google.com

 

 

Neem ODIOM mee op vakantie en maak de meest originele foto's!

Om ODIOM deze zomer eens wat bekendheid te geven en omdat ODIOM natuurlijk in de zomer niet vergeten mag worden, organiseren we dit jaar een Fotoactie! Vanaf 1 juli mogen jullie 2 maanden lang overal over de wereld stickers gaan plakken!
Het is de bedoeling dat onze stickers op de meest gave, originele en gezelligste plekken komen te hangen. Misschien ben je wel hard bezig met je scriptie. Misschien verregen je wel in Drenthe, of zit lekker in Frankrijk, Italiė of Spanje op de camping. Laat zien aan alle ODIOM-leden waar jij deze zomer bent. Weet jij een gave plek voor de ODIOM-sticker?! Maak er dan een foto van en stuur deze naar intern@odiom.nl.
Deze originaliteit wordt natuurlijk beloond.. Elke week zal er een winnaar gekozen worden en deze foto komt voor een week op de site en natuurlijk plaatsen wij hem op facebook.
De maker van de meest fantastische foto wordt beloond met een echt ODIOM-item en mag zijn/haar verhaal over de foto en de invulling van zijn/haar vakantie vertellen in de nieuwsbrief.
De stickers zijn op te halen in het hok tijdens de hokuren of neem anders even contact op met iemand van het bestuur. Wij zijn erg benieuwd naar jullie foto's. Succes, want wij zijn alvast begonnen!

 

 

 

 

Activiteiten

Speeddaten met alumni!

Do 24 Apr 20:00

Hemingway's Cuba

BATA 2014

Vr 09 Mei

Universiteit Twente.

ODIOM Symposium 14 mei

Wo 14 Mei 09:00tot 17:00

Plaza Danza

400 jaar RUG

Do 15 Mei 22:00

Martini Plaza