Commissieleden gezocht!

alw_2009.jpgHet ODIOM-jaar is natuurlijk nog niet voorbij, maar toch zijn wij voor volgend jaar weer op zoek naar bruisende en enthousiaste commissieleden!

Het introkamp, de studiereis naar Boedapest, de Batavierenrace, de ODIOM cocktailnight en de Borrels.. Dit zijn nog maar een aantal dingen die de actieve ODIOM-leden in het afgelopen jaar mogelijk hebben gemaakt! De tijd is voorbij gevlogen en daarom zijn wij voor volgend jaar weer op zoek naar bruisende en enthousiaste commissieleden!

Lid zijn van een commissie is het niet alleen gezellig, je leert er ook een hoop nieuwe dingen van en het staat natuurlijk altijd goed op je CV! Verder kun je als actief lid mee met het actieve leden weekend en krijg je een commissie T-shirt!

Lijkt het je leuk om aankomend jaar actief lid te worden (of te blijven) bij ODIOM? Meld je dan nu aan! Schrijf een korte motivatiebrief waarin je laat weten in welke commissie jij zou willen zitten, geef hierbij ook aan wat je eerste en tweede keuze is en leg uit waarom jij geschikt bent voor deze bepaalde commissie(s). Laat ook even weten welke functie je zou willen binnen de commissie (hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan voorzitter, secretaris, penningmeester of acquisitielid). Stuur dit mailtje zo snel mogelijk naar intern@odiom.nl

We hopen snel van je te horen!

Hieronder alle commissies nog even op een rijtje:

ActiviteitenCommissie (AcCie) - Als lid van de Activiteitencommissie organiseer je meerdere keren per jaar een leuke activiteit. Zo hebben we het afgelopen jaar gebowld, een pubquiz gedaan en een running dinner gehad. De Activiteitencommissie bestaat uit 4 à 5 personen.

AlmanakCommissie (AlmanakCie) - De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de ODIOM-Almanak. Hierin vind je foto's en verjaardagen van alle leden, maak je kennis met zusterverenigingen én er is ruimte voor verdere creatieve invulling. Aan elke almanak is een thema verbonden. De Almanakcommissie bestaat uit 4 à 5 personen.

Buitenlandse Excursie Commissie (BEX-Cie) - De Buitenlandse Excursie Commissie organiseert een studiereis naar het buitenland voor ongeveer 30 studenten. In overleg met het bestuur wordt een bestemming uitgezocht. De commissie regelt de reis; vervoer, slaapplaats en verschillende uitstapjes en studiegerelateerde activiteiten. ODIOM is al in Leuven, Berlijn, Kopenhagen, Bologna, Praag en Boedapest geweest. Lijkt het je een uitdaging om deze reis te organiseren, dan is de BEX-Cie wat voor jou! De BEX-Cie bestaat uit 6 à 7 personen.

BoekenCommissie (BoekenCie) - Als lid van de Boekencommissie organiseer je, samen met de penningmeester van het bestuur, twee keer de boekenverkoop voor ODIOM-leden. Met behulp van de studiegids maak je voor alle studenten een boekenlijst. Vervolgens bestellen studenten online hun boeken en zorg jij dat alle leden uiteindelijk hun boeken krijgen tijdens de boekenverkopen. De Boekencommissie bestaat uit 2 à 3 personen.

DiesCommissie (DiesCie)
- Dies betekent ‘verjaardag'. Volgend jaar mei vieren we de 8e verjaardag van ODIOM. Als lid van de DiesCie organiseer je een interessant symposium en een knallend verjaardagsfeest. De DiesCommissie bestaat uit 5 personen.

Feestcommissie (FeestCie) - De Feestcommissie zorgt ervoor dat de meeste ODIOM-borrels een thema krijgen. In december is er traditioneel de kerstborrel met studievereniging Vesting en in februari organiseert deze commissie een valentijnsborrel met de studievereniging Lugus. Verder zullen twee personen uit de Feest-Cie plaatsnemen in de galacommissie en in de Alfabetcommissie. Nieuwe feestjes zijn natuurlijk welkom! Deze commissie bestaat uit 5 à 6 personen.

InternetCommissie (InternetCie)- De InternetCommissie onderhoudt de website van ODIOM. De commissie plaatst nieuws, activiteiten foto's op de site. Ervaring met het maken van websites is een pré (maar alles is natuurlijk te leren). De Internetcommissie bestaat uit 2 à 3 personen.

IntroductieCommissie (IntroCie) - De IntroCie organiseert het introductiekamp voor eerstejaars studenten. Je bent een heel jaar bezig met de voorbereidingen voor het kamp dat eind augustus zal gaan plaatsvinden. De IntroCie bestaat uit zo'n 9, voornamelijk eerstejaars, studenten.

Lezingen- en Excursie Commissie (LexCie)
- De LexCie organiseert onder leiding van Hans Knot en in samenwerking met de SacCie (sociale activiteiten commissie) van de faculteit veel studiegerelateerde lezingen en excursies. Als commissie is dit een mooie kans om met verschillende personen, instellingen en bedrijven in contact te komen. De LexCie bestaat uit 3 personen.

LSPOD-Commissie - De LSPOD-Commissie organiseert i.s.m. zusterverenigingen uit het hele land de Landelijke Studenten Pedagogiek en Onderwijskunde Dag. Tijdens deze dag krijgen studenten de kans om met pedagogische- en onderwijskundige instellingen kennis te maken, door middel van lezingen en workshops. De LSPOD-commissie bestaat uit 2 à 3 personen.

MerchandiseCommissie (MerCie) - Als MerCie regel je de merchandise van ODIOM. Het is aan deze commissie om de verkoop van de vesten en chillbroeken te regelen, (in overleg met het bestuur) nieuwe producten op de markt te brengen en er voor te zorgen dat deze ook worden verkocht. Als MerCie houd je je bezig met de uitstraling van ODIOM. De MerCie bestaat uit 2 à 3 personen.

RedactieCommissie (RedacCie)
- De RedacCie brengt vier keer per jaar het ODIOM Magazine uit, het verenigingsblad van ODIOM. In het OM vind je zowel studiegerelateerde artikelen als stukjes over ODIOM-activiteiten. Creativiteit is een must! De RedacCie bestaat uit 5 à 6 personen.

SportCommissie (SportCie)- Als Sportcommissie organiseer je 3 grote activiteiten in een jaar. Dit zijn de Batavierenrace, het intrafacultair sporttoernooi en een zelf te bepalen activiteit. De SportCie bestaat uit 4 personen.

Verder zijn we op zoek naar mensen voor de:

Jaarvertegenwoordiging 1 en Jaarvertegenwoordiging 2
Met een groepje studenten vertegenwoordig jij je jaar. Je maakt verslagen van elke cursus, waarvoor je medestudenten interviewt en de docenten spreekt. Ook tijdens de cursus kun je contact opnemen met de docent om een bepaald probleem te bespreken. De verslagen worden allemaal bewaard en meegenomen naar het volgende jaar, zodat het onderwijs ook daadwerkelijk verbeterd kan worden. De JV’s bestaan uit 4 à 5 personen.

Structuur Promotie
De structuur promotie helpt verschillende commissies met het vormgeven van posters, het ODIOM-magazine en de almanak. Ben jij creatief en heb je ervaring met programma’s als InDesign en Photoshop of wil je dit heel graag leren? Dan ben jij de persoon voor deze structuur! De structuur promotie bestaat uit 4 personen.

Structuur acquisitie
Samen met de Commissaris Extern benader je de grotere bedrijven voor sponsoring. Ook coördineren jullie tezamen de acquisistielopers uit de commissies. Kortom: een enorme uitdaging! De structuur acquisitie bestaat uit twee personen.

Activiteiten

Speeddaten met alumni!

Do 24 Apr 20:00

Hemingway's Cuba

BATA 2014

Vr 09 Mei

Universiteit Twente.

ODIOM Symposium 14 mei

Wo 14 Mei 09:00tot 17:00

Plaza Danza

400 jaar RUG

Do 15 Mei 22:00

Martini Plaza