Jaarvertegenwoordiging 2 AOLB

Lieve iedereen,

Wij zouden ons graag even willen voorstellen; wij zijn Mariëlle, Lisa, Siebe en Titia en wij zullen dit jaar plaatsnemen in de Jaarvertegenwoordiging voor het tweede jaar van de AOLB. 

Als AOLB-studenten staan wij te trappelen om het basisonderwijs een impuls te geven met alle kennis en vaardigheden die wij binnen de AOLB opdoen. Om deze reden gaan wij er alles aan doen om binnen de studie te verbeteren wat er te verbeteren valt, om zo de ideeën van de studenten en die van de docenten zoveel mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. 

Zo zullen we met de vorige tweedejaars om de tafel gaan om te kijken hoe het onderwijs nu is georganiseerd ten opzichte van het vorige collegejaar. Na iedere periode zullen er voor jullie enquêtes klaarliggen, waarmee jullie kunnen aangeven hoe jullie over een bepaald vak denken. Deze enquêtes zijn voor ons er belangrijk, omdat we aan de hand van de uitkomsten hiervan veel voor jullie kunnen betekenen. Verder kan het natuurlijk ook zo zijn dat je tijdens een periode al bepaalde ideeën/opmerkingen over een bepaald vak hebt. Schroom dan vooral niet om één van ons aan te spreken of ons een mailtje te sturen. Dit kan naar: aolb-jv2@odiom.nl!

Wij hebben er zin in, laten we er samen iets moois van maken!

Liefs, JV2 AOLB

Activiteiten

donderdag 9 oktober

ALV

Het Heerenhuis
18:30

Op 9 oktober 2014 vindt de eerste ALV van het academisch jaar plaats. Tijdens deze ...

Lezingen

Gastcollege Agnes Wolbert

ma 6 okt 14:00

Bloemstraat 0205

Voorlichting studiereis Engeland

wo 15 okt 14:00

Snijderszaal