Jaarvertegenwoordiging 2 AOLB

Lieve iedereen,

Wij zouden ons graag even willen voorstellen; wij zijn Mariëlle, Lisa, Siebe en Titia en wij zullen dit jaar plaatsnemen in de Jaarvertegenwoordiging voor het tweede jaar van de AOLB. 

Als AOLB-studenten staan wij te trappelen om het basisonderwijs een impuls te geven met alle kennis en vaardigheden die wij binnen de AOLB opdoen. Om deze reden gaan wij er alles aan doen om binnen de studie te verbeteren wat er te verbeteren valt, om zo de ideeën van de studenten en die van de docenten zoveel mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. 

Zo zullen we met de vorige tweedejaars om de tafel gaan om te kijken hoe het onderwijs nu is georganiseerd ten opzichte van het vorige collegejaar. Na iedere periode zullen er voor jullie enquêtes klaarliggen, waarmee jullie kunnen aangeven hoe jullie over een bepaald vak denken. Deze enquêtes zijn voor ons er belangrijk, omdat we aan de hand van de uitkomsten hiervan veel voor jullie kunnen betekenen. Verder kan het natuurlijk ook zo zijn dat je tijdens een periode al bepaalde ideeën/opmerkingen over een bepaald vak hebt. Schroom dan vooral niet om één van ons aan te spreken of ons een mailtje te sturen. Dit kan naar: aolb-jv2@odiom.nl!

Wij hebben er zin in, laten we er samen iets moois van maken!

Liefs, JV2 AOLB

Activiteiten

vrijdag 14 november

Actief Ledenweekend

De Warme Bossen
17:30

Ben jij actief lid en heb je zin in een geweldig weekend? Let dan op!            ...

Lezingen

Gastcollege Carla Bolt en Kirsten Potgieter

ma 10 nov 13:00

Muntinggebouw 0161

Gastcollege Irene Steenman

di 11 nov 9:30

Muntinggebouw 0074

Symposium 'Onderwijs in Ontwikkeling'

za 15 nov 13:00

BrugsmaBorg