3 okt

2023

Prominent in de Tent

Maak je agenda vrij voor de meest betoverende avond van het jaar! Prominent in de Tent is weer terug, deze keer met een onvergetelijke ‘Fairytale Night’ in Jantje’s (Maas) op 3 oktober! Maak je klaar om in deze wondere wereld vol magie, mysterie en onbeperkt drinken te stappen. Dit wil je echt niet missen! #FairytaleNight #ProminentInDeTent #SaveTheDate
De inloop duurt tot 22:30. Aanmelden kan via deze Google Forms!
[ID] Op de post is een groene achtergrond te zien. Bovenin staat ‘Prominent in de Tent’ met daaronder het thema: Fairytale Night. Het feest zal op 03-10-’23 plaatsvinden van 22:00-02:00 in Jantjes (Maas) en ongeveer €34,99 kosten.
Waar
Huize Maas
Tijd
22:00

27 sep

2023

Thematheeleut: Herfst

Lieve leden,
Het studiejaar is natuurlijk weer echt van start gegaan en op 21 september eindigt dan ook officieel de zomer. Gelukkig staat het volgende prachtige seizoen voor de deur, de herfst!🍁🍂Om het nieuwe jaar en de herfst goed af te trappen is het op 27 september tijd voor alweer de eerste thema theeleut. Kom jij ook gezellig langs?
Liefs,
Het bestuur
[ID] De achtergrond is groen met bruin. Daarop zijn blaadjes te zien in verschillende herfstkleuren. In het midden staat de tekst: ‘Thema theeleut, herfst’. Daaronder is te lezen dat de theeleut plaatsvindt op 27-09-2023, tussen 12:00 en 16:00 op het hok en gratis is. Verder is de promo versierd met verschillende herfstafbeeldingen.
Liefs,
Waar
Hok
Tijd
12:00

21 sep

2023

Eindfeest WUP: Middelbare school stereotypes

Lieve ODIOM’ers en Wuppies,
Om de WUP én ons jaar als FeestCie af te sluiten, organiseren wij nog één keer een borrel! 🍻🫶🏼
Waan je nog één keer terug naar de tijd dat je op de middelbare school zat en kom verkleed in het thema ‘Middelbare school stereotypes’! Niks is te gek!
De borrel vindt plaats op 21 september in de Negende Cirkel. De deuren gaan open om 22.00u. We hopen jullie dan allemaal te zien in de mooiste outfits!
Tot dan! 👋🏼🍻
Veel liefs,
De FeestCie
(ID) De post heeft een donkere achtergrond. Op de achtergrond is een stuk papier te zien, waarop in grote letters ‘Eindfeest WUP, Thema: middelbare school stereotypes’ staat. Verder zijn er verschillende elementen te zien, zoals vlaggetjes, een rugtas, schriften en een liniaal. Verder is onderaan te lezen dat de borrel op 21-09-2023 plaatsvindt, om 22:00u, in de de Negende Cirkel, en dat hij gratis is.
Waar
De Negende Cirkel
Tijd
22:00

21 sep

2023

AcCie WUP-activiteit: Running Dinner

Lieve Wuppies en andere eerstejaars,
Op donderdag 21 september organiseren wij als AcCie het Running Dinner van dit jaar. Dit is de uitgelezen kans om onder het genot van een voor-, hoofd- en nagerecht Groningen, mede-eerstejaars en andere ODIOM-leden te leren kennen. Jullie gaan namelijk in kleine groepjes voor de drie gangen langs drie verschillende huizen van ODIOM-leden. Uiteraard is dit ook verbonden aan een leuk thema, namelijk Middelbare School Stereotypes! Kleed je dus in een lekker herkenbare, typische outfit. Wie weet spot je dan nog andere groepjes tijdens het fietsen!
We verzamelen naast de Martinitoren, aan de kant van het Martinikerkhof. Het Running Dinner zal €6 kosten. Aanmelden kan door te mailen naar accie@odiom.nl. Hopelijk zien we jullie daar!
Liefs,
De Activiteitencommissie
[ID] Op de promo is een kleuriijke achtergrond te zien met hierop de tekst: ‘Middelbare School Stereotypes’, ‘Running Dinner’ en ‘AcCie WUP Acticiteit’ Verder staan er verschillende plaatjes van personen en eten op de achtergrond. Links op het scherm staat de datum ‘21-09-2023’, de tijd ‘17:30 verzamelen’, de locatie ‘Martinitoren, Martinikerkhof 3’ en de prijs ‘ €6,-.
Waar
Martinitoren
Tijd
17:30

19 sep

2023

IntroCie WUP-activiteit: Crazy88

Lieve Wuppies en WUP-ouders,
19 september is het zo ver, wij (de IntroCie) hebben een super leuke activiteit voor jullie georganiseerd tijdens de WUP, namelijk een crazy 88. Deze crazy 88 is de perfecte manier om je mede-eerstejaars en de stad Groningen nog beter te leren kennen.
Tijdens de crazy 88 zijn er ook punten te verdienen voor de WUP-battle, dus zorg dat je met zoveel mogelijk groepsleden aanwezig bent!
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar intro@odiom.nl. De aanmeldingen zijn nog NIET vol!
We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien 19 september om 19.00 uur bij de Martinitoren!
Liefs,
De IntroCie
[ID] Op de post staat bovenaan de informatie over de IntroCie WUP activiteit. Dit is een crazy 88, die plaats vind op 19-09-23 om 19:00 uur bij de Martinitoren. De activiteit is gratis. Verder is er een vriendengroep afgebeeld.
Waar
Martinitoren
Tijd
19:00

29 sep

2023

ExcurCie: Excursie met overnachting

Lieve leden,

Het is bijna tijd voor de laatste excursie met de huidige Excursiecommissie. Deze keer zullen we niet 1, maar 2 dagen met elkaar op pad gaan!

Vrijdag vertrekken we in de ochtend naar ‘s Hertogenbosch, waar we De Viersprong bezoeken. De Viersprong is een specialistische GGz-instelling voor jeugd, gezin en volwassenen. Rond de middag reizen we naar Lux in Utrecht, een school voor speciaal basisonderwijs.

Nadat we geïnstalleerd zijn in ons hotel in Zeist, gaan we met z’n allen uit eten. Voor de liefhebbers kunnen er daarna nog gezellig drankjes worden gedaan.

Zaterdagochtend staat het ontbijt voor ons klaar in het hotel. Hierna is het tijd voor een gezellige activiteit waarbij we Utrecht zullen ontdekken. Rond 13:00 uur wordt de excursie afgesloten en kan iedereen die wil met ons mee terugreizen naar Groningen.

Het beloven gezellige dagen te worden, dus geef je zo snel mogelijk op. Hierbij geldt: vol=vol! Opgeven kan vanaf woensdag 13 september 12:00 uur, door te mailen naar excursie@odiom.nl. De inschrijvingen sluiten op 26 september om 15:00 uur.

Wij hebben er zin in, hopelijk tot dan!

Liefs,
De ExcurCie

[ID] Op de poster is een stad te zien. De achtergrond is geel. Bovenaan staat ‘tweedaagse excursie’. Daaronder bevindt zich een balk met daarin de data (29 & 30 september) en de prijs (ongeveer 35 euro). Bij de stad staan cirkels waarin Lux en De Viersprong staan, de instellingen die we zullen bezoeken.

Waar
's Hertogenbosch & Utrecht