21 sep

2023

AcCie WUP-activiteit: Running Dinner

Lieve Wuppies en andere eerstejaars,
Op donderdag 21 september organiseren wij als AcCie het Running Dinner van dit jaar. Dit is de uitgelezen kans om onder het genot van een voor-, hoofd- en nagerecht Groningen, mede-eerstejaars en andere ODIOM-leden te leren kennen. Jullie gaan namelijk in kleine groepjes voor de drie gangen langs drie verschillende huizen van ODIOM-leden. Uiteraard is dit ook verbonden aan een leuk thema, namelijk Middelbare School Stereotypes! Kleed je dus in een lekker herkenbare, typische outfit. Wie weet spot je dan nog andere groepjes tijdens het fietsen!
We verzamelen naast de Martinitoren, aan de kant van het Martinikerkhof. Het Running Dinner zal €6 kosten. Aanmelden kan door te mailen naar accie@odiom.nl. Hopelijk zien we jullie daar!
Liefs,
De Activiteitencommissie
[ID] Op de promo is een kleuriijke achtergrond te zien met hierop de tekst: ‘Middelbare School Stereotypes’, ‘Running Dinner’ en ‘AcCie WUP Acticiteit’ Verder staan er verschillende plaatjes van personen en eten op de achtergrond. Links op het scherm staat de datum ‘21-09-2023’, de tijd ‘17:30 verzamelen’, de locatie ‘Martinitoren, Martinikerkhof 3’ en de prijs ‘ €6,-.
Waar
Martinitoren
Tijd
17:30