15 apr

2025

CarrièreCie: Carrièreavond Praktijk Dichterbij

Lieve ODIOM’ers,
Maandag 15 april vindt alweer de tweede carrièreavond van dit jaar plaats! Dit keer komt drs. Theo Leusink, eigenaar van Praktijk DichterBij, iets vertellen over het ontstaan van de praktijk en hun specifieke en unieke methode. Naast eigenaar is hij onder andere orthopedagoog generalist EMDR Europe practitioner, schematherapeut en meer. In de praktijk gebruiken ze oplossingsgerichte en progressiegerichte principes waarbij wordt uitgegaan van een systemische benadering. Ze hebben systeem- en traumabehandeling.
Er is deze avond veel ruimte om te oefenen met opdrachten, met elkaar te sparren of vragen te stellen. Het zal dus een interactieve avond zijn met elkaar. Het zal in de Kroeg van Klaas plaatsvinden met een hapje en een drankje.
Deze avond wil je niet missen! De inloop zal vanaf 19:00 uur zijn. Geef je snel op via de site, wanneer je geen lid bent van ODIOM, kan je je aanmelden door te mailen naar carriere@odiom.nl
We hopen jullie allemaal daar te zien!
Liefs,
CarrièreCie
[ID] op de post is te zien dat het om een carrièreavond gaat, met als onderwerp: Praktijk DichterBij. Daaronder is aangegeven dat het op maandag 15 april zal plaats vinden om 19:00 in de Kroeg van Klaas. Voor leden is het gratis en niet leden betalen 2 euro. Op het midden van de post is een groepje op stoelen te zien die met elkaar in overleg zijn. Daaromheen staan de woorden: Vertrouwen, EMDR, Systeembehandeling en Dichter Bij jezelf. Er staat dat het om een CarrièreCie activiteit gaat. Links onderin staat het groene Tommetje en rechts onder staat het logo van de career service en het logo van Praktijk DichterBij.
Waar
Kroeg van Klaas
Tijd
19:00