5 jun

2023

CarrièreCie: Carrièreavond

Lieve ODIOM’ers,

De tweede en tevens laatste Carrièreavond van dit collegejaar staat weer voor de deur! Dit keer komen twee sprekers namens PsyDate.

PsyDate is een organisatie waarbij jongeren vragen stellen aan studenten psychologie en orthopedagogiek. Deze vragen geven aanleiding om online een gesprek te hebben zodat de student gesprekstechnieken kan oefenen en daarbij ook een leeftijdsgenoot kan helpen met diens problemen. Zij willen je laten zien dat je naast psycholoog of orthopedagoog ook ondernemer kan zijn!

Deze avond wil je niet missen, dus geef je snel op via de site! Als je geen lid van ODIOM bent kan je je aanmelden door te mailen naar carrière@odiom.nl.

Veel liefs,

De CarrièreCie

[ID] Een illustratie van een enthousiast persoon. Bovenaan de poster staat Carriereavond en de tekst ‘Over klinisch werk, gespreksvaardigheden, psycho-educatie en meer!’. Onderaan staan de logo’s van career services, PsyDate en ODIOM. Verder staat er dat de activiteit op 05/06/2023 om 19:00 op de locatie M.0061 plaatsvindt. Het gastcollege is gratis voor leden en €2,- voor niet-leden.

Waar
M.0061
Tijd
19:00