27 mei

2024

CarrièreCie: Gastcollege SOOOG

Lieve ODIOM’ers,

Maandag 27 mei vindt alweer het laatste gastcollege van dit jaar plaats. Dit keer staat het gastcollege in het teken van onderwijs. Jaap Hansen, bestuurder van SOOOG, zal ons meenemen in een aantal actualiteiten en ontwikkelingen in het primair onderwijs. Hij zal onder andere wat komen vertellen over passend onderwijs en samenwerkingsverbanden, personeel en CAI funderend onderwijs, op weg naar kindcentra en meer. Het belooft een interessante avond te worden! Het gastcollege zal om 19:00 beginnen en vindt plaats in het Boumangebouw.

Wil jij meer over het minder zichtbare stukje van het onderwijs weten? Geef je snel op via de site, wanneer je geen lid bent van ODIOM, kan je je aanmelden door te mailen naar carriere@odiom.nl!

Liefs,

CarrièreCie

[ID] Op de post is te zien dat het om een gastcollege gaat, met als onderwerp actualiteiten en ontwikkelingen in het PO. Daaronder is aangegeven dat het op maandag 27 mei plaats zal vinden om 19:00 in B.0126. Voor leden is het gratis en niet leden betalen 2 euro. Op het midden van de post is het logo van SOOOG te zien. Aan beide kanten staat een afbeelding. Er staat dat het om een CarrièreCie activiteit gaat. Links onderin staat het groene Tommetje en rechtsonder staat het logo van de career services.

Waar
B.0126
Tijd
19:00