28 mei

2024

DiesCie: 21 Diner

Lieve leden,
Zoals jullie weten viert Tom deze maand zijn 21ste verjaardag en hierbij kan een diner natuurlijk niet ontbreken! Op 28 mei zullen we voor jullie een 21 diner organiseren in het Stadspark met als thema: ‘Bright Floral’. Er zal een heerlijk 3 gangen diner worden aangeboden en we zullen uiteraard zorgen voor genoeg drank. We verwachten dat iedereen zijn best doet om zich aan het thema te houden! Pak dus je meest kleurrijke en/of bloemige outfit uit de kast. Ook is er de mogelijkheid om een stukje voor te dragen, net als bij ieder 21 diner. Mocht je hier gebruik van willen maken, kan je dit aangeven door te mailen naar dies@odiom.nl. Voor het diner is het van belang dat iedereen zijn eigen bord, bestek en beker meeneemt.
Lijkt het je nou leuk om bij dit 21 diner aanwezig te zijn? Opgeven kan via het ledendeel en bij opmerkingen kun je eventuele allergieën vermelden. Hopelijk zien we jullie allemaal in het Stadspark!
Liefs,
Diescie
[ID] Op de post staat bovenin ‘Dies 21 diner’. Daaronder staat het thema: ‘Bright Floral’ vermeld met een afbeelding van 3 mensen die aan een tafel zitten te eten. Aan de zijkanten van de post staan bloemen in verschillende kleuren. Verder staat er in de post aangegeven dat het diner plaatsvindt op 28 mei vanaf 19:00. De locatie is het Stadspark en de kosten zijn +/- €5,-. Linksonder staat het blauwe Tom logo.
Waar
Stadspark
Tijd
19:00