22 mei

2024

DiesCie: Dies Symposium

Lieve leden,
Het is bijna zover; de verjaardag van onze grote vriend Tom! Om deze speciale dag te vieren zal er overdag een symposium voor jullie worden georganiseerd. We hebben 6 fantastische sprekers kunnen regelen. Deze sprekers zullen verschillende workshops en lezingen houden met betrekking tot het thema escalatie. Onderwerpen als TOS, moeilijk verstaanbaar gedrag en identiteitscrisis in de adolescentie zullen aan bod komen. Tussendoor zal er een lekkere lunch worden aangeboden voor iedereen die de hele dag aanwezig is.

Mocht je alleen in de ochtend of in de middag kunnen, is dat geen probleem! Het ochtendprogramma duurt van 9:00 tot 12:00 en het middagprogramma van 13:00 tot 16:00. Zorg dat je bij het aanmelden aangeeft bij welke shift je aanwezig bent.

Het belooft een interessante dag te worden die je zeker niet wilt missen. Opgeven kan via het ledendeel, en hopelijk zien we jullie daar!

Liefs,
Diescie

[ID] Op de post staat bovenin ‘Dies symposium’. Daaronder staan de sprekers benoemd en bij welke organisatie ze werkzaam zijn. De sprekers zijn: Klaas Reis (Elker), Ron Luchies (Yorneo), Anne Have (Lentis), Sam Griep (Kentalis), Kirstin Greaves-Lord & Merel Oostdam (Jonx). Aan de rechterkant staat aangegeven dat het plaatsvindt in Wijkcentrum de Wende, met als adres Goudlaan 555. Voor leden is het symposium gratis en niet-leden betalen €2,-. De datum is 22 mei en het tijdstip is van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00. De post heeft een oranje kleur als achtergrond en linksonder staat het groene Tom logo. Aan de onderkant staat ook nog het thema Diescalatie vermeld.
Waar
Wijkcentrum de Wende
Tijd
09:00