29 sep

2023

ExcurCie: Excursie met overnachting

Lieve leden,

Het is bijna tijd voor de laatste excursie met de huidige Excursiecommissie. Deze keer zullen we niet 1, maar 2 dagen met elkaar op pad gaan!

Vrijdag vertrekken we in de ochtend naar ‘s Hertogenbosch, waar we De Viersprong bezoeken. De Viersprong is een specialistische GGz-instelling voor jeugd, gezin en volwassenen. Rond de middag reizen we naar Lux in Utrecht, een school voor speciaal basisonderwijs.

Nadat we geïnstalleerd zijn in ons hotel in Zeist, gaan we met z’n allen uit eten. Voor de liefhebbers kunnen er daarna nog gezellig drankjes worden gedaan.

Zaterdagochtend staat het ontbijt voor ons klaar in het hotel. Hierna is het tijd voor een gezellige activiteit waarbij we Utrecht zullen ontdekken. Rond 13:00 uur wordt de excursie afgesloten en kan iedereen die wil met ons mee terugreizen naar Groningen.

Het beloven gezellige dagen te worden, dus geef je zo snel mogelijk op. Hierbij geldt: vol=vol! Opgeven kan vanaf woensdag 13 september 12:00 uur, door te mailen naar excursie@odiom.nl. De inschrijvingen sluiten op 26 september om 15:00 uur.

Wij hebben er zin in, hopelijk tot dan!

Liefs,
De ExcurCie

[ID] Op de poster is een stad te zien. De achtergrond is geel. Bovenaan staat ‘tweedaagse excursie’. Daaronder bevindt zich een balk met daarin de data (29 & 30 september) en de prijs (ongeveer 35 euro). Bij de stad staan cirkels waarin Lux en De Viersprong staan, de instellingen die we zullen bezoeken.

Waar
's Hertogenbosch & Utrecht