Almanakcommissie

E-mail: almanak@odiom.nl

De AlmanakCie geeft eens per jaar een almanak uit, het jaarboek van ODIOM. De commissie zorgt ervoor dat deze wordt gevuld met stukjes van het bestuur, de commissies en de besturen van andere studieverenigingen. Hierbij kan je erg creatief zijn. Zo kiezen ze ook elk jaar een thema hiervoor. Thema’s zoals ‘Are you still watching’ en ‘One more chapter’. Aan het begin van het jaar krijgt de commissie een cursus voor het maken van de almanak.

Lieve ODIOM’ers, 

Dit jaar hebben wij de eer om voor jullie de Almanak in elkaar te mogen zetten! Wij zullen het grootste gedeelte van het jaar vooral achter de schermen bezig zijn, maar bij deze willen we ons toch even voorstellen, zodat jullie wel een beetje weten wie dat mooie boek nou in elkaar hebben gezet! 

Als eerste is er Marinda, 21 jaar en dit jaar onze voorzitter. Als derdejaars PW student loopt ze al even rond in Groningen en hier vooraan heeft ze ook nog even een jaartje gesnuffeld bij de AOLB, maar dat werd hem toch niet. Hierdoor is dit al wel haar vierde jaar als ODIOM lid! Naast de collegezalen is ze elke week op het korfbalveld te vinden en ze is altijd erg blij wanner ze de twee katten bij haar ouders in Emmeloord weer ziet (gelukkig voor haar is dit wederzijds). Verder houdt ze altijd van een goed boek of een goede serie. Iemand nog tips? Dit wordt het 2e jaar op rij dat ze voorzitter is van de AlmanakCie, dus die ervaring gaat goed van pas komen!

De secretaris voor de mail is Elise, 20 jaar oud en ook een derdejaars PW student. Dit is haar eerste jaar als actief lid bij ODIOM en ze is erg blij dat dit in de AlmanakCie mag zijn! Bijna elke dag gaat ze op en neer met bus 312 uit Stadskanaal, waar ze nog woont en intussen ook alweer 9 jaar lid is van de zwemclub. Verder is ze regelmatig met een boek voor haar neus te vinden, maar een serie met haar zusje of iets met haar vriendinnen doen, is ook altijd een goede optie!

Onze secretaris voor de notulen is Sandra, 19 jaar oud en zij zit in het 2e jaar van PW. Inmiddels is ze een derdejaars lid bij ODIOM. Eerder was ze al algemeen lid van de AcCie en nu dus secretaris van de AlmanakCie! Naast studie is ze vaak te vinden op de squashbaan en ze kan uren achter elkaar series kijken met haar huisgenootjes. In de weekenden is ze thuisthuis, wat voor haar Bolsward is. Daar is ze regelmatig in de Jumbo te zien als ze aan het werk is, maar in de tijd dat ze niet in de Jumbo is, is ze te vinden bij haar vrienden daar!  

Als penningmeester ligt de verantwoordelijkheid voor het geld dit jaar bij Linde, 19 jaar en afkomstig uit Steenwijk. Dit is haar eerste jaar PW en dus ook haar eerste jaar als lid bij ODIOM, maar hiervoor heeft ze een jaar diergeneeskunde gestudeerd in Antwerpen. Buiten al dit studeren om is ze regelmatig bij haar vrienden te vinden, al geeft ze ook wel toe dat ze (misschien iets té vaak) achter haar laptop zit voor het o zo verslavende Netflix. Misschien kan ze Marinda nog een tip geven voor een serie?

Dan hebben we ons eerste hoofd PR en dat is Marit! Ze is 21 jaar en intussen is zij een derdejaars AOLB student en alweer voor het vierde jaar lid van ODIOM! Ze heeft tot nu toe elk jaar commissie gedaan (FeestCie, BenefietCie en CarrièreCie) en elk jaar is zij hoofd PR geweest, dus deze functie gaat hier bij de AlmanakCie ook wel goed komen. Daarnaast is ze ook lid van Dizkartes, waar ze een jaarclub en een dispuut heeft. Verder gaat ze in principe elk weekend naar huis in Zwolle voor onder andere het paardrijden, maar stiekem ook om wat knuffels te stelen van haar hond en katten. 

Ons andere hoofd PR is Luna, 19 jaar en afkomstig uit het verre Enschede. Ze zit in haar eerste jaar PW en ook voor haar is het dus haar eerste jaar bij ODIOM. Vorig jaar had ze een tussenjaar en helaas, door corona was reizen helaas geen optie. Dus wat ga je dan doen? Juist. Werken. In haar vrije tijd is ze heerlijk sportief, waarbij ze met name in het dansen zeer actief is. Verder houdt ook zij ervan om met vriendinnen af te spreken!

Cato is 20 jaar en als algemeen lid is zij dit jaar de alleskunner van deze groep, die iedereen kan helpen waar nodig. Ook zij zit in haar eerste jaar PW, maar ze heeft hiervoor nog wel een jaar SJD gedaan aan de Hanze. Hiermee is het dus ook haar eerste jaar bij ODIOM. Daarnaast is ze een sportief type, aangezien ze regelmatig bij de volleybal bij Veracles te vinden is, maar daarnaast kun je haar ook tijdens het wielrennen spotten!

In de almanak die we gaan maken zullen jullie ons nog een stuk beter leren kennen, maar hopelijk is dit vast een leuk begin!

Liefs, 

AlmanakCie 

Voorzitter                 Marinda Slomp

Secretaris                 Elise Bentlage

Secretaris                 Sandra Postma

Penningmeester      Linde van Dongen

Hoofd Promo           Marit Bulthuis

Hoofd Promo           Luna Liebe

Algemeen                 Cato Krol