Almanakcommissie

E-mail: almanak@odiom.nl

De AlmanakCie geeft eens per jaar een almanak uit, het jaarboek van ODIOM. De commissie zorgt ervoor dat deze wordt gevuld met stukjes van het bestuur, de commissies en de besturen van andere studieverenigingen. Hierbij kan je erg creatief zijn. Zo kiezen ze ook elk jaar een thema hiervoor. Thema’s zoals ‘Are you still watching’ en ‘One more chapter’. Aan het begin van het jaar krijgt de commissie een cursus voor het maken van de almanak.

Lieve ODIOM’ers,

Ook dit jaar zullen allerlei leuke activiteiten en andere ODIOM-herinneringen weer worden vastgelegd in de almanak. Wij, Sanne, Ingrid, Linn, Jonne, Jolijn en Jade, zullen ons uiterste best doen om al deze leuke dingen tot een mooi geheel te maken.

Wij zijn een leuke mix van ervaren en nieuwe actieve leden. Sanne spant de kroon, dit jaar wordt maar liefst haar zesde jaar actief. Voor Ingrid wordt komend jaar haar vierde jaar bij ODIOM. De invulling van de ODIOM Times werd vorig jaar onder andere verzorgd door Linn. Dan hebben we nog onze 3 J’s die dit jaar kennis maken met de vereniging. Jonne onze tweedejaars PW-student, heeft toch besloten actief te worden bij de leukste studievereniging van Groningen. Jolijn en Jade namen hetzelfde besluit als eerstejaars studenten van PW.

Wij hopen jullie allemaal 4 juli tijdens de almanakborrel te zien om allerlei (diepgaande) boodschappen in elkaars almanak te schrijven!

Voorzitter                 Sanne Daalder

Secretaris                 Ingrid de Vries

Secretaris                 Jonne Euving

Penningmeester     Linn den Toom

Hoofd Promo           Jade Schmölzer

Hoofd Acquisitie     Jolijn van Ruler