Almanakcommissie

E-mail: almanak@odiom.nl

De AlmanakCie geeft eens per jaar een almanak uit, het jaarboek van ODIOM. De commissie zorgt ervoor dat deze wordt gevuld met stukjes van het bestuur, de commissies en de besturen van andere studieverenigingen. Hierbij kan je erg creatief zijn. Zo kiezen ze ook elk jaar een thema hiervoor. Thema’s zoals ‘In de ban van de ringen’ en ‘Lef!. Aan het begin van het jaar krijgt de commissie een cursus voor het maken van de almanak.

Hoi!! Wij zijn Hannah, Ellen, Liron, Anne en Florence en wij zijn de Almanakcommissie van 2023-2024. Wij stellen onszelf kort voor en dit doen we door middel van ons favoriete boek. Wij hebben erg zin in het komende jaar en doen ook weer dit jaar ons best om weer alles vast te leggen doormiddel van een mooi almanak boek!

 

Hoi! Ik ben Hannah, ik ben 22 jaar en zit in het eerste jaar van de aolb. Hobby’s van mij zijn schaatsen, verven, spelletjes spelen met huisgenoten, netflixen en natuurlijk lezen! Als ik niet weet wat ik moet lezen kies ik altijd weer hetzelfde boek uit de kast, namelijk Bridgerton en dan deel 2. En natuurlijk kent iedereen de serie op Netflix wel, maar de boeken zijn toch echt beter hoor.

 

Mijn naam is Florence en ik zit met 18 jaar in mijn eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen! In mijn vrije tijd speel ik het liefst tennis of ga ik naar een terrasje met vrienden. Mijn favoriete boek móet toch haast wel het jaarboek van 2021-2022 van mijn middelbare school zijn. 😉 Er staan heel wat inspirerende quotes in, zoals ‘echte genialiteit komt pas om 4 uur ’s nachts’ en ‘examens of niet, op vrijdag leren doen we niet’. Die komen nog wel (of niet) van pas tijdens de tentamens!

 

Hoi allemaal, ik ben Anne. Ik ben 18 jaar en ik doe de AOLB. Ik zit in mijn eerste jaar en ik ben ook voor het eerst (actief) lid van ODIOM. Tot nu toe is dat echt super leuk! Daarnaast kan ik ook heel erg genieten van muziek maken of lekker creatief bezig zijn door bijv, te schilderen of (lekker toepasselijk) te schrijven. Mijn favoriete boek is Ella Minnow Pea, wat een woordspeling is op het lmnop in het Engels uitgesproken alfabet. In dit boek wordt heel erg creatief gepuzzeld met letters en ik hoop ook creatief met letter aan de gang te gaan om komend jaar een hele leuke Almanak te maken!

 

Ik ben Ellen, 17 jaar oud en zit nu in mijn eerste jaar PW. Het is mijn eerste jaar actief lid zijn bij ODIOM, en ik heb veel zin om er iets leuks van te maken! Ik vond het heel erg moeilijk om een favoriet boek te kiezen, dus van mij krijgen jullie er twee 😉 “The House in the Cerulean Sea” is echt een heerlijk zomerboek waarvan je binnen ook een beetje warm wordt, en “The Book Thief” is mijn andere favoriet. Iets serieuzer, en heel mooi geschreven.

 

Hoii, ik ben Liron en ik ben dit jaar de voorzitter van de almanakcommissie! Ik ben 20 jaar en zit in mijn 3e jaar van Pedagogische wetenschappen. Dit is ook tevens mijn eerste jaar als actief lid. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, dagjes weg, afspreken met vriendinnen en uit eten gaan. Ook vind ik het leuk om te lezen en als ik op dit moment een favoriete boek moet kiezen, kies ik voor de in Italië afspelende: Call me by your name. Om zo toch tijdens de schooldagen een vakantiegevoel te creëren.

Voorzitter                 Liron Amar

Secretaris                 Anne Heek

Penningmeester     Florence Klein Wolterink

Hoofd Promo           Hannah Diever

Hoofd Acquisitie     Ellen van der Molen