Benefietcommissie

E-mail: benefiet@odiom.nl

Deze commissie maakt zich een jaar lang hard voor een zelfgekozen doel. Door middel van het organiseren van ludieke acties en activiteiten proberen zij, samen met alle ODIOM-leden, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel! Het afgelopen jaar was dit bijvoorbeeld stichting Jarige Job.

Lieve ODIOM’ers,

Hierbij presenteren wij de BenefietCie van 2021/2022. Om onszelf goed te introduceren, presenteren wij hier onze dier-alter ego’s:

Mirella wil graag een otter zijn, want otters houden elkaars handjes vast als ze slapen en knuffelen veel. Je mag haar dus altijd knuffelen en haar handje vasthouden als je haar tegenkomt. Silke vindt zichzelf lijken op een vos, want ze is een echte sloddervos. Hanna ligt graag de hele dag in de zon te eten, net als een huiskat. Yara is net een stokstaartje, een gezellig groepsdier. Julia zou graag een haai willen zijn, want ze houdt erg van zwemmen (het liefst in bacardi lemon). Josee kan, net als een hond, superdruk zijn en is altijd blij. Lobke identificeert zich met een paard, maar dan natuurlijk wel een sierpaard. Marit lijkt op een egel, af en toe wat prikkelbaar maar eigenlijk best lief. 

Wij hopen dat jullie deze lieve diertjes willen helpen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doel!

Liefs, 

De BenefietCie

Commissieleden BenefietCie:

Voorzitter                 Julia Akkerman

Secretaris                 Marit Krale

Secretaris                 Lobke te Velde

Penningmeester      Silke Folkerts

Hoofd Promo           Mirella van der Vlugt

Hoofd Promo           Josée Bollen

Hoofd Acquisitie     Hanna Dijkstra

Hoofd Acquisitie      Yara Peper