AlmanakCie (almanakcommissie)

Lieve leden, 

Wij zijn de AlmanakCie van aankomend jaar die voor jullie weer een nieuwe almanak in de serie mag gaan maken. We zullen ons allemaal even voorstellen: 

Laura is onze voorzitter: “Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de AOLB. Aangezien ik het maken van de almanak zó leuk vond, zit ik nog een jaartje in deze commissie. Na een dagje stage verlang ik naar een avondje met een dekentje op de bank kijken naar mijn favoriete series, het liefst met wat gezellige vrienden om me heen. ‘What’s your greatest desire?’ (Lucifer)” 

Zoë is een van onze secretarissen: “Ik ben 20 jaar oud en studeer AOLB. Ik binge graag psychologische thrillers of misdaadseries, maar het allerliefste kijk ik naar Harry Potter. ‘You're a little scary sometimes, you know that? Brilliant ... but scary,’” 

“Hii, ik ben Demi en ik zit in het eerste jaar van de AOLB en ben samen met Zoë secretaris. Naast mijn studie, volleybal ik 3 keer in de week en elke minuut die ik daarnaast nog over heb besteed ik aan Netflix of Videoland. Een goeie Amerikaanse comedy is altijd welkom. ‘They are legen... wait for it... dary.’ (How I met your mother)” 

“Ik ben Pien en ik zit nu in het eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd probeer ik vaak te leren of ben ik aan het lezen of pianospelen, maar soms wordt ik afgeleid door nieuwe afleveringen van mijn favoriete series. ‘Could I BE any more distracted?’ (Friends)” 

“Ik ben Danaé, ik ben 19 jaar en studeer AOLB. Op netflix heb ik bijna alle romcom en drama films al gezien en ben daarnaast ook fan van vele series. Af en toe doe ik ook nog een beetje aan volleybal en ben altijd wel in voor een feestje. Om daarnaast nog veel aan school te willen doen wordt wel wat lastig.’ ‘So it’s not gonna be easy’ - The Notebook.” 

 

Liefs, De AlmanakCie


E-mail: almanak@odiom.nl

Foto