Intro Nieuws

swiper001

Op 17 september organiseert de Introcie de vossenjacht!

1044088 495949053807161 829644383 n

Maandag 9 september hebben we de eerste borrel van het nieuwe studiejaar én in onze nieuwe kroeg! De Introcie presenteert: 'Struggle in the Jungle'!


Aankomende studenten opgelet!

Ga jij het komende jaar Pedagogische Wetenschappen of AOLB studeren? Word dan nu lid van ODIOM!


Wat hebben wij jou allemaal te bieden:

  • Introductiekamp
    Ook dit jaar organiseert ODIOM weer een spetterend introductiekamp voor alle eerstejaars studenten. Heb jij geen zin om het jaar te beginnen door alleen te zitten in de collegebanken? Dan is dit je kans! Ga mee naar Stadskanaal om iedereen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken! Het thema is ‘struggle in the jungle’ en het kamp vindt plaats van 30 augustus t/m 1 september. Wil je je opgeven? Kijk dan even op de site! Of stuur een mail naar intro@odiom.nl
  • WUP-periode
    Na het introkamp is alle gezelligheid nog lang niet afgelopen, want onze WUP-periode gaat van start! Samen met een groepje mede-eerstejaarsstudenten zal je de activiteiten, die tijdens de WUP georganiseerd worden, met je WUP-ouders bezoeken. Op 5 september ontmoet je je groepje en vanaf dan zijn er elke week een of twee activiteiten en op het eind een spetterend eindfeest, alles georganiseerd door commissies! Kijk op de site voor meer informatie of geef je nu op als Wuppie door een mailtje te sturen naar intern@odiom.nl 
  • Commissies
    Wil jij niet alleen maar studeren, maar tegelijkertijd ook toffe activiteiten organiseren of bijvoorbeeld zorgen voor de almanak van ODIOM? Aan je CV werken? Superleuke mensen ontmoeten? Mee op Actief Ledenweekend en meedoen aan de Actieve Ledenactiviteiten? Word dan actief lid! Kijk op de site welke commissie jou aanspreekt en laat het ons weten!


En dat is nog niet alles.. Als lid van ODIOM kan je bij ons je boeken bestellen en krijg je zo’n 10% korting! Als je dit omrekent heb je je lidmaatschap er bij je eerste bestelling alweer uit.

Al met al genoeg redenen om je aan te melden dus! Kijk op de site onder ‘vereniging’ en word lid!

 

 

36901EC92DEC-93

Met iedereen die mee was op introkamp gaan we uiteten bij het Feest! Het hoofdgerecht is op onze kosten. Drankjes zijn op eigen kosten.

Dé vossenjacht van de IntroCie. Leer op een leuke manier nog meer van Groningen kennen!

 

1

De introcie organiseert een leuke activiteit zodat jullie de stad Groningen goed leren kennen!

13


Wil jij nog één keer shinen als cowgirl of cowboy?!

piraat

Het is tijd voor een kampreünie! Om mee te gaan met dit fantastische spektakel geef je voor 28 oktober op. Nadere info ontvang je dan per mail.

vos

Het is tijd voor een zinderende vossenjacht, waarbij je uithoudingsvermogen zal worden getest, je brein zal kraken en teambuilding nodig wordt geacht..

Door het slechte weer is de vossenjacht afgelast. Het wordt verplaatst naar een latere datum

Komende Activiteiten

Er zijn nog geen evenementen.
Toon alle evenementen