Heerencommissie

E-mail: heeren@odiom.nl

Marc: Mijn naam is Marc en ik ben 23 jaar oud. Dit is mijn tweede jaar in de HeerenCie en nu heb ik de functie van voorzitter. Ik ben dit studiejaar begonnen met de Master Orthopedagogiek. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het voetballen, squashen of paddelen en geniet ik daarna van een welverdiend biertje. Het komende jaar hoop ik leuke activiteiten te organiseren voor zowel de oude als nieuwe Heeren (en natuurlijk één keer de dames).

Martien: Ik ben Martien, 24 jaar en zit in het derde jaar van de AOLB. Als een van de weinige heren in deze jaarlaag, moet ik daarom de eer maar hooghouden door dit jaar in de HeerenCie plaats te nemen. Het komende jaar zal ik de secretaris zijn. Ik hou van sport en koken. Verder vind ik het superleuk om zo nu en dan eens een biertje te doen en te socializen. Dus dat moet dit jaar wel goedkomen!

Oscar: Ik ben Oscar McLean, 19 jaar en ben bezig met mijn eerste jaar van pedagogische wetenschappen. Als een echte Heer is deze commissie perfect voor mij. Ik hou van voetbal en eigenlijk alle andere sporten ook wel. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen (vaak onder het genot van een biertje, of meerdere). Mijn favoriete spel is een potje steen, papier, bak, daag me maar eens een keertje uit!

Joey: Ik ben Joey, 20 jaar en zit in het eerste jaar van de AOLB. Als echte Heer tussen de jongetjes voelde ik me geroepen dit jaar in de HeerenCie te gaan. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop en vind ik het ook leuk om te sporten (al zou je dat niet zeggen). Zoals ieder ander vind ik het verder ook heerlijk om een drankje te doen

Ondanks dat we heel serieuze kijken op de foto, zijn wij stuk voor stuk lieve jongens. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien. Tot snel!

Amicorum esse communia omnia,

Heerencommissie

Huidige leden:

Voorzitter                Marc Burger

Secretaris                Martien van Bussel

Penningmeester     Oscar McLean

Hoofd Promo          Joey Friedrich