Heerencommissie

E-mail: heeren@odiom.nl

Hier staan en zitten we dan: De Heerencommissie van Odiom. Wij als Heerencommissie gaan dit 10e jaar Heerencie activiteiten organiseren voor de Heeren van Odiom. Dit zullen we doen in de vorm van 3 activiteiten voor alleen de Heeren en 1 gemengde activiteit voor alle leden. Maar wie zijn wij dan? Eerst maar even voorstellen.

Marien: Mijn naam is Marien en ik ben 20 lentes jong. Ik ben 3e jaars AOLB student en neem daar lekker de tijd voor. Daarbij ben ik dit jaar voorzitter van de Heerencie. Voor de oplettende Odiomer is dit mijn tweede keer Heerencie, want twee jaar geleden mocht ik me voor deze prachtige commissie inzetten als penningmeester. Naast mijn studie ben ik actief basketballer bij de Groene Uilen en leiding van de welpen bij scoutinggroep de trekvogels. In mijn vrije spreek ik graag met vrienden af om zo nu en dan een spelletje of een biertje te doen. Ik heb een lichtelijke kledingobsessie, maar dat mag allemaal geen naam hebben. Het komend jaar zal ik mijn best doen om zoveel mogelijke activiteiten te organiseren en wie weet zal het Lustrum van de Heeren ook nog wel gevierd worden;)

Adriaan: Mijn naam is Adriaan en ben 24 jaar. Ik zal me binnen de Heerencie komend jaar als secretaris inzetten. Ik ben begonnen aan mijn master Onderwijsinnovatie en werk daarnaast nog 2 dagen voor groep 3. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan zeilen en op het water zijn. De wind in mijn gezicht en het geluid van de golven die tegen de boot aan slaan, geeft mij een schittermagisch gevoel. Daarnaast houd ik van koken en daar een bijpassend drankje bij nuttigen natuurlijk.

Met de Heerencie wil ik dit jaar een geslaagd 2e lustrum neerzetten. Daarnaast wil ik mij verder inzetten voor de verbroedering van de Heeren binnen de studievereniging zowel oud als jong.

Brian: Dames en Heeren, mijn naam is Brian. Ik ben 19 jaar en afkomstig uit Groningen. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de sportschool, maar ook zeker aan een gezellig avondje met een klein biertje (wellicht wat meer). Dit is mijn eerste jaar als actief lid en dat kan natuurlijk op geen betere manier dan penningmeester van de Heerencie te zijn! We gaan er een ontzettend mooi jaar van maken met de HeerenCie, het is tenslotte het lustrumjaar. De activiteiten zullen fantastisch worden, mark my words.

Steven: Mijn naam is Steven, ik ben 21 jaar en zit nu in mijn derde jaar van de AOLB. Toch is dit mijn eerste jaar als actief lid, namelijk als hoofd Promo en Acquisitie bij de Heerencie. Het werd natuurlijk ook wel tijd om eens wat voor de vereniging te betekenen… In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken en van avondjes spelletjes spelen. En bij beide gelegenheden kan een lekker whiskytje natuurlijk niet ontbreken.

Ik hoop dit jaar geweldige activiteiten te organiseren samen met mijn mede-Heeren en er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken!

Zoals je hebt kunnen lezen gaan wij er een spetterend jaar van maken ter ere van het tweede Lustrum van de Heeren der Odiom. Kom vooral naar de activiteiten, want deze wil je echt niet missen (vraag de vrouwen maar).

Huidige leden:

Voorzitter                Marien Riepma

Secretaris                Adriaan Brink

Penningmeester     Brian Waterman

Hoofd Promo          Steven Schipper