Huidig bestuur

Bestuur 2020-2021

Lieve lezer,

Sinds 8 juli 2020 hebben wij de eer het negentiende bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zestien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Helaas is het momenteel niet mogelijk om langs te komen op het ODIOM-hok, maar we hopen jullie hier snel weer te mogen ontvangen voor een kop thee en iets lekkers. Tot die tijd zijn wij altijd te bereiken via de mail en hopen we jullie te zien op de online theeleut op woensdagmiddag. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of op de faculteit!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2020-2021,

Voorzitter: Carlijn Barkema – 06-40957553 – voorzitter@odiom.nl
Secretaris: Ilse Pit – 06-22034264 – secretaris@odiom.nl
Penningmeester: Thomas Werkhoven – 06-46042083 – penningmeester@odiom.nl
Commissaris Interne Contacten: Jesper Demmer: 06-36139177 – intern@odiom.nl
Commissaris Externe Contacten: Ruben Sibelt 06-81023073 – extern@odiom.nl
Commissaris Onderwijs: Sanne Daalder  onderwijs@odiom.nl

Wij stellen onszelf nog even kort voor:

Carlijn Barkema

Ik ben Carlijn, de Voorzitter van dit jaar. Ik doe momenteel de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Ik ben iemand die van veel gezelligheid houdt en die je altijd kunt aanspreken om even mee te kletsen. Je kon me afgelopen jaar vinden op borrels en in het hok om lekker bij te praten met andere leden. Verder vind ik het leuk om naast de studie van alles en nogwat te ondernemen! Zo volleybal ik in mijn vrije tijd ook. Het afgelopen jaar heb ik samen met een heel fijne club de voorbereidingen getroffen voor de buitenlandse-excursie naar Gdànsk! Dit jaar ga ik met mijn bestuur hard werken aan een succesvol jaar voor ODIOM waarin we veel mogen leren en samen mooie dingen mogen doen.

Ilse Pit

Mijn naam is Ilse en ik mag dit jaar de mooie functie Secretaris vervullen. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelor richting Orthopedagogiek. Ik word door anderen omschreven als een sociaal en enthousiast persoon. In mijn vrije tijd houd ik ervan om de gezelligheid op te zoeken en ben ik altijd in voor een feestje. Bij ODIOM heb ik afgelopen jaren plaatsgenomen in de IntroCie en in de DiesCie. Na twee jaar enorm te hebben genoten van deze commissies, heb ik heel veel zin om mij dit jaar in te zetten voor ODIOM als Secretaris. Ik verwacht dat we er een heel mooi en gezellig jaar van gaan maken en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien op de activiteiten!

Thomas Werkhoven

Ik ben Thomas, de Penningmeester van ODIOM. Bij ODIOM heb ik al een paar super leuke commissies mogen vervullen. Zo zat ik in mijn eerste jaar in de IntroCie en in mijn tweede jaar heb ik mijn best gedaan voor de EventCie en de HeerenCie. En dit jaar wordt het mijn taak om ODIOM op financieel gebied draaiende te houden. Op dit moment studeer ik de richting Orthopedagogiek. Daarnaast houd ik van sport en een borrel op zijn tijd kan zeker geen kwaad. Afspreken met vrienden is natuurlijk ook iets wat ik graag doe. Ik hoop dat we dit jaar leuke herinneringen kunnen maken en dat we met zijn allen in volle glorie kunnen genieten van onze studententijd!

Jesper Demmer

Ik ben Jesper, de Commissaris Interne Contacten van dit jaar. Ik doe momenteel de Academische Pabo (AOLB). Mijn carrière bij ODIOM is nog niet heel lang, maar in die korte tijd heeft ODIOM echt een plekje in mijn hart weten te bemachtigen. Het afgelopen jaar heb ik mij samen met een hele leuke commissie ingezet voor een buitenlandse-excursie naar Gdansk. Naast mijn studie en ODIOM vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Zo doe ik nog aan fierljeppen en volleybal. Dat betekent niet dat ik geen tijd heb voor leuke activiteiten en feestjes, want ik houd ook zeker van een gezellige borrel! Ik hoop jullie het aankomende jaar weer te mogen verwelkomen in het hok, waar we gezellig bij kunnen praten onder het genot van een heerlijke kop thee! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat we een fantastisch jaar tegemoet gaan!

Ruben Sibelt

Ik ben Ruben, de Commissaris Externe Contacten van dit jaar. Ik studeer momenteel aan de Academische Pabo (AOLB). Ik zit inmiddels al een heel tijdje bij ODIOM, met heel veel plezier. Ik begon vier jaar geleden in de IntroCie en heb daarna verschillende commissies gedaan. Mensen kennen mij als een vrolijk iemand en ik probeer altijd mijn enthousiasme uit te stralen. Leuke ODIOM-herinneringen van mij zijn de liftweekenden en buitenlandse excursies die ik heb meegemaakt de afgelopen jaren. In mijn vrije tijd houd ik ervan om muziek te maken, te volleyballen en af te spreken met vrienden. Ik heb erg veel zin in de activiteiten en borrels en hopelijk kunnen we komend jaar veel mensen verwelkomen in het hok!

Sanne Daalder

Hoi! Mijn naam is Sanne en ik ben dit jaar de Commissaris Onderwijs. Ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB). Mensen omschrijven mij als een vrolijk, gedreven en enthousiast persoon! Met mijn enthousiasme heb ik al in diverse commissies en een jaarvertegenwoordiging plaatsgenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al heel veel fijne ODIOM-herinneringen heb. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, houd ik ervan om te lezen of te netflixen en werk ik met een grote glimlach bij een grand café. Ik kijk enorm uit naar komend jaar en hoop iedereen snel te zien in het hok met een lekker kopje thee