Huidig bestuur

Bestuur 2022-2023

Lieve lezer,

Sinds 9 juni 2022 hebben wij de eer het eenentwinstigste bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zestien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Ook zijn wij altijd te bereiken via de mail. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of op de faculteit!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2022-2023,

Voorzitter:
Tim Terpstra – 06-19481089 – voorzitter@odiom.nl

Secretaris:
Julia Akkerman – 06-16003642 – secretaris@odiom.nl

Penningmeester
Tychro Weys – 06-18673050 – penningmeester@odiom.nl

Commissaris Interne Contacten:
Rosa van Kempen – 06-37737320 – intern@odiom.nl

Commissaris Externe Contacten:
Nadie Harmsen 06-10725382 – extern@odiom.nl

Commissaris Onderwijs:
Fabienne Nieuwkamp – 06-43576120   onderwijs@odiom.nl

Tim Terpstra

Ik ben Tim Terpstra, op dit moment zit ik in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. In de afgelopen jaren ben ik actief geweest in twee commissies, de Heerencommissie en de Buitlendse Exursie Commissie. In mijn vrije tijd loop ik hard en tennis ik als ik tijd heb. Verder ben ik vaak met mijn vrienden op pad om gezellige avonden te hebben. Hopelijk tot snel op de activiteiten!

Julia Akkerman

Ik ben Julia Akkerman en ik ben de Secretaris van ODIOM. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en ik ben dit jaar begonnen aan mijn master Orthopedagogiek. Ik heb de afgelopen jaren in de Evenementencommissie en de Benefietcommissie gezeten. Verder vind ik het leuk om op het terras te zitten of lekker te sporten. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en wil dan ook graag met jullie een praatje maken bij een van de activiteiten! Tot snel!

Tychro Weys

Ik ben Tychro Weys en ik ben de penningmeester van de leukste vereniging: ODIOM! Ik studeer pedagogische wetenschappen en ben momenteel bezig aan mijn tweede jaar. Ik loop inmiddels alweer een tijdje rond bij ODIOM en heb al een aantal hele leuke commissies mogen doen, namelijk: De Heerencommissie, de Benefietcommissie en de Buitenlandse Excursie Commissie. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een drankje doen in de stad. Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en hoop jullie allemaal te zien bij de leuke activiteiten, borrels en natuurlijk op het hok!

Rosa van Kempen

Ik ben Rosa van Kempen en ik ben de Commissaris Interne Contacten van ODIOM. Ik ben derdejaarsstudent aan de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Ik ben al twee jaar actief geweest bij ODIOM, namelijk in de Activiteitencommissie, de Buitenlandse excursiecommissie en de Structuur Inclusie. Verder werk ik bij de RUG als scholenvoorlichter. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om lekker samen te eten of een drankje te doen. Ik kijk er erg naar uit om jullie te zien op alle borrels, activiteiten én natuurlijk op het hok! Tot snel!

Nadie Harmsen

Ik ben Nadie Harmsen en ik ben sinds kort de Commissaris Externe Contacten van ODIOM. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en zit nu in mijn derde jaar. Ik heb me de afgelopen jaren in mogen zetten voor twee hele leuke commissies. In mijn eerste jaar was dat de Feestcommissie en vorig jaar de Evenementencommissie. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de stad te vinden, om lekker te shoppen of uit te gaan. Ook werk ik bij Team050. Ik heb heel erg veel zin in aankomend jaar met jullie allemaal en hoop jullie vaak te zien!

Fabienne Nieuwkamp

Ik ben Fabienne Nieuwkamp en ik ben de Commissaris Onderwijs van ODIOM. Ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Na mijn bachelor ben ik van plan om de master Onderwijswetenschappen te volgen, maar eerst mag ik mij als Commissaris Onderwijs een jaar lang inzetten voor ODIOM. Hier ben ik niet zomaar beland. Ik loop namelijk al een tijdje rond bij ODIOM. Eerdere jaren heb ik in de Diescommissie en de Activiteitencommissie gezeten. Dit was zo gezellig dat ik het nog een jaartje verleng, maar nu binnen het bestuur van deze leuke vereniging! In het weekend werk ik met veel plezier in Raalte bij een huiswerkbegeleidingsinstituut. In mijn vrije tijd sport ik graag bij de ACLO en doe ik aan zumba, jumping fitness of zwemmen. Daarnaast ben ik graag samen met mijn vrienden en familie. Gezellig samen koken, uit eten of een drankje op het terras: ik ben erbij! Ik zie jullie graag als (actieve) leden terug op het hok, bij de activiteiten en de borrels!