Huidig bestuur

Bestuur 2023-2024

Lieve lezer,

Sinds 7 juni 2023 hebben wij de eer het tweeëntwintigste bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zeventien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Ook zijn wij altijd te bereiken via de mail. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of op de faculteit!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2023-2024,

Voorzitter:
Danique van der Velde – 06-29781714 – voorzitter@odiom.nl

Secretaris:
Liselot van Rij – 06-12269931 – secretaris@odiom.nl

Penningmeester
Hanna Dijkstra – 06-12828016 – penningmeester@odiom.nl

Commissaris Interne Contacten:
Sten van den Berg – 06-23157091 – intern@odiom.nl

Commissaris Externe Contacten:
Iriz Oldengarm 06-15431646 – extern@odiom.nl

Commissaris Onderwijs:
Zoë Ras – 06-41408569   onderwijs@odiom.nl

Danique van der Velde

Ik ben Danique van der Velde en ik ben de voorzitter van ODIOM. Ik ben 23 jaar oud en studeer de premaster Orthopedagogiek. Het afgelopen jaar was ik actief lid in de CoCo. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden en probeer ik regelmatig de sportschool te bezoeken. Ik kijk ontzettend uit naar komend jaar en hoop jullie allemaal snel op de activiteiten en op het hok te zien!

Liselot van Rij

Ik ben Liselot van Rij en ik ben de Secretaris van ODIOM. Ik ben 20 jaar en ik zit in het derde jaar van de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan volleyballen of andere leuke sporten. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar en ik kan niet wachten om jullie allemaal vaak te zien op het hok, tijdens activiteiten en op borrels!

Hanna Dijkstra

Ik ben Hanna Dijkstra en ik ben de Penningmeester van ODIOM. Ik zit in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen en in de zomer doe ik met veel plezier animatiewerk op verschillende campings verspreid over Nederland. In mijn vrije tijd speel ik viool en hou ik wel van wat gezelligheid. Ik hoop jullie dan ook allemaal lekker veel te zien bij alle activiteiten en op het hok. Ik heb er zin in, tot snel!

Sten van den Berg

Ik ben Sten van den Berg en ik ben de Commissaris Interne Contacten van ODIOM. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de AOLB. In mijn vrije tijd doe ik animatiewerk op campings en geef ik training! Ook ben ik graag in het zwembad of op het terras te vinden! Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en hopelijk zie ik jullie bij alle activiteiten, borrels, op het hok en nog veel meer! Daarnaast ben ik dit jaar de vertrouwenspersoon, dus kom gerust naar me toe als er iets is.

Iriz Oldengarm

Ik ben Iriz Oldengarm en ik ben de Commissaris Externe Contacten van ODIOM. Ik ben 23 jaar en doe de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs! Naast mijn opleiding vind ik het leuk om veel te ondernemen met vrienden of mijn huisgenootjes. Daarbij kan natuurlijk een lekker drankje en goede muziek niet missen. Verder sport ik graag en houd ik van verschillende vormen van kunst. Ik kijk er enorm naar komend jaar uit en zie jullie graag op het hok of daar omheen!

Zoë Ras

Ik ben Zoë en ik ben de Commissaris Onderwijs van ODIOM. Ik ben 21 jaar en ik studeer Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of familie voor een dagje weg, een drankje op het terras of gezellig spelletjes doen. Daarnaast pas ik op bij gezinnen en werk ik nog bij de Albert Heijn in Dronten. Ik heb super veel zin om jullie allemaal dit jaar te zien in het hok, bij de activiteiten of de borrels! Daarnaast zal ik dit jaar ook een vertrouwenspersoon zijn, kom dus gerust naar me toe als er iets is.