Huidig bestuur

Bestuur 2021-2022

Lieve lezer,

Sinds 1 juni 2021 hebben wij de eer het twintigste bestuur van ODIOM te mogen zijn. We hebben erg veel zin om ons volledig voor de studievereniging in te zetten en kijken er naar uit om er samen met de leden een fantastisch en leerzaam jaar van te maken! ODIOM is een sprankelende en laagdrempelige studievereniging. De zestien verschillende commissies van ODIOM organiseren gezellige borrels, sportieve en originele activiteiten en interessante lezingen die je goed voorbereiden op het werkveld. De jaarvertegenwoordigingen houden de kwaliteit van het onderwijs goed in de gaten. Voor afgestudeerden heeft ODIOM nog steeds meerwaarde, want ook voor de alumni is er genoeg te doen. Dit jaar gaan wij ons best doen om samen met de leden de vereniging nog verder tot ontwikkeling te laten komen.

Wil je meer weten over ODIOM? Spreek ons gerust aan, wij staan er voor open om je vragen te beantwoorden. Ook zijn wij altijd te bereiken via de mail. We hopen je binnenkort te zien op een van de vele activiteiten of op de faculteit!

Veel liefs,

Het ODIOM-bestuur 2021-2022,

Voorzitter: Sigrid de Boer – 06-27208067 – voorzitter@odiom.nl
Secretaris: Hannah Kloppenburg – 06-24275632 – secretaris@odiom.nl
Penningmeester: Ingrid de Vries – 06-28825377 – penningmeester@odiom.nl
Commissaris Interne Contacten: Anna van Spronsen – 06-21442557 – intern@odiom.nl
Commissaris Externe Contacten: Fleur Yntema – 06-55273973 – extern@odiom.nl
Commissaris Onderwijs: Lisette Schuiling – 06-36439397   onderwijs@odiom.nl

Wij stellen onszelf nog even kort voor:

Sigrid de Boer

Mijn naam is Sigrid de Boer en ik zit op dit moment in het derde jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik loop dan ook al een tijdje mee bij ODIOM. Zo heb ik al met heel veel plezier plaatsgenomen in de IntroCie, DiesCie en de BexCie! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ben ik op Gyas te vinden om te roeien of om een drankje te drinken. Ik kijk enorm uit naar het komende jaar en kan niet wachten om jullie hopelijk allemaal wat meer fysiek te zien!

Hannah Kloppenburg

Ik ben Hannah Kloppenburg en ik ben de Secretaris van de allerleukste studievereniging: ODIOM! Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en ben nu bezig met mijn derde jaar. Ik ben momenteel voorleesvrijwilliger bij Humanitas, en daarnaast werk ik bij de Albert Heijn. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen en te borrelen met vrienden. Zo sta ik ook weer uit te kijken naar een ouderwets gezellige borrel in de Brouwerij! Ik hoop iedereen snel weer fysiek te kunnen zien en een drankje samen te kunnen doen. Verder heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in aankomend jaar!

Ingrid de Vries

Ik ben Ingrid de Vries en ik ben de penningmeester van ODIOM, ik heb enorm veel zin in het komende jaar. Ik ben twintig jaar en zit in het tweede jaar van de AOLB. In mijn vrije tijd ben ik graag in het zwembad, zowel op de kant om training te geven, als in het water om zelf te trainen. Daarnaast vind ik het ook altijd gezellig om met vriendinnen af te spreken of een spelletje te spelen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Anna van Spronsen

Ik ben Anna van Spronsen en ik ben de Commissaris Interne Contacten. Ik zit nu in het derde jaar van Pedagogische Wetenschappen richting orthopedagogiek, wat ik super interessant vind. Ik roei nu actief bij Gyas en vind het verder heerlijk om lekker eten en te kletsen met vrienden en huisgenoten. Ik zat in het eerste jaar in de allerleukste IntroCie en vorig jaar in de CarrièreCie, wat ook super goed beviel. Ik kan dan ook niet wachten om de commissies te begeleiden en er samen een fantastisch jaar van te maken. Tot op de eerstvolgende borrel!

Fleur Yntema

Ik ben Fleur Yntema en ik ben de Commissaris Externe Contacten. Ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben al een tijdje actief bij ODIOM, zo heb ik me het eerste jaar ingezet voor de Introductiecommissie en maakte ik vorig jaar met plezier deel uit van de Evenementencommissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en ik ben ook veel op het terras te vinden nu dat eindelijk weer kan. Daarnaast werk ik bij Team050 en doe ik vrijwilligerswerk bij Humanitas. Ik heb ontzettend veel zin om er een leuk jaar van te maken, met veel liefde, gezelligheid en (hopelijk) wat minder afstand. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Lisette Schuiling

Ik ben Lisette Schuiling en ik ben de Commissaris Onderwijs. Ik ben 20 jaar en zit in het derde jaar van de AOLB. Ook loop ik al een tijdje rond bij ODIOM. Zo heb ik het eerste jaar in de Benefietcommissie gezeten en zat ik afgelopen jaar in de Carrièrecommissie. Bovendien heb ik twee jaar in de jaarvertegenwoordiging gezeten. Buiten ODIOM en mijn studie vind ik het leuk om te zwemmen, (beach)volleyballen en wielrennen en geef ik bijles. Verder zijn een lekker drankje op het terras of een avond met vriendinnen dingen waar ik altijd blij van word, maar ook tegen een middagje in de Groene Kathedraal (FC Groningen) zeg ik zeker geen nee! Ik heb super veel zin in komend jaar en hoop jullie snel allemaal weer te zien!