Mastercommittee

E-mail: mastercie@odiom.nl

The Master’s Committee organizes formal and informal activities for Master’s students twice a year. This committee is set up to increase the involvement of master’s students.

Hierbij stelt de MasterCie 2021/2022 zich aan jullie voor!

Brenda: Heyhoi masterstudenten! Ik ben Brenda en ben 22 jaar. Ik ben dit jaar begonnen aan de Master Orthopedagogiek. Daarnaast zit ik dit jaar in de MasterCie en hoop hier dit jaar activiteiten te organiseren waardoor we onze kennis nog meer kunnen vergroten, maar natuurlijk ook een gezellig drankje kunnen drinken, naast onze drukke studie!

Lisa: Ik ben Lisa, ik ben 21 jaar en ik ben dit studiejaar begonnen aan de Master Orthopedagogiek. In mijn vrije tijd speel ik bij een brassband en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Welmoed: Ik ben Welmoed, 23 jaar en dit jaar begonnen met mijn master Orthopedagogiek. Naast mijn master sta ik twee dagen per week voor de klas. Ik hoop dit jaar veel van jullie te zien op onze activiteiten en er met z’n allen een leuk, leerzaam jaar van te maken!

Annerens: Ik ben  23 jaar en al vele jaren actief bij ODIOM, ik ben lid geweest van de Introductiecommissie, de Lustrumcommissie en heb bestuur gedaan! Ik studeer nu Youth, Society and Policy aan onze faculteit en ik kan niet wachten om voor haar mede masterstudenten leuke activiteiten te organiseren!

Hannah: Mijn naam is Hannah en ik ben 23 jaar. Naast mijn master Onderwijsinnovatie sta ik twee dagen voor de klas. Sinds deze zomer ben ik lid van Odiom. Het lijkt mij erg leuk om samen met deze leuke commissie een aantal leuke en interessante activiteiten te organiseren.

Kortom, de MasterCie kan niet wachten om jullie te ontmoeten tijdens de verschillende activiteiten. Tot snel!

Liefs,

De MasterCie

Chair                                   Hannah Boonstra

Secretary                            Brenda Knol

Treasurer                           Annerens Hoekstra

Head of Promotion          Lisa Wassenaar

Head of Promotion          Welmoed van der Woud