Structuur Alumni

Afgestudeerd en dan? De structuur alumni is er om de brug te leggen tussen studenten en de (pas) afgestudeerden en om het netwerken te stimuleren. Gedurende het jaar wordt een aantal activiteiten georganiseerd speciaal voor alumni al dan niet met studenten Door middel van netwerken komen soms mooie baankansen voorbij en kan er informatie worden uitgewisseld. We hopen dat te stimuleren door leuke activiteiten te organiseren.

Huidige leden:

Hindrik Jagersma

Marije Splinter

Mart Analbers

Pauline Westhof

Marijke Boersma

Sam Griep

 

Beste alumni,

Bij deze stellen wij, de Structuur Alumni, ons even voor. Wij zijn Hindrik, Mart, Marijke, Marije, Pauline en Sam. Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de activiteiten van dit jaar. Het is weer een bijzonder jaar waarin het vierde lustrum van ODIOM gevierd gaat worden. Dit moeten we als alumni natuurlijk ook goed vieren! Houd daarom 27 mei alvast vrij in je agenda. Het zal iets met eten en veel gezelligheid zijn, dus een mooie manier om je oud medestudenten weer eens te zien en lekker bij te kletsen. Hierover later meer!
Daarnaast hebben we nog een vraag aan jullie. Op 7 februari vindt het Speeddaten met Alumni plaats waarbij studenten kennis kunnen maken met alumni en hen alles kunnen vragen over hun werk. Hopelijk tot dan! Mocht je vragen hebben of een leuk idee/wens hebben voor een alumni-activiteit, laat het ons weten!

 

Liefs,
De Structuur Alumni