Activiteiten

Jaarplanning

Hier kan je de jaarplanning vinden van dit studiejaar. Op de jaarplanning staan alle activiteiten die in het studiejaar 2023-2024 staan gepland. Om de jaarplanning te bekijken, kan je hier klikken!

 

Alle activiteiten

19 sep

2024

AcCie: Running Dinner koks

Lieve ODIOM’ers,

Om de Wuppies een leuke start te bezorgen voor komend studiejaar, organiseren wij tijdens de WUP het Running Dinner. En wat is nou een Running Dinner zonder fantastische ODIOM-koks? Wij zoeken jou! Ben jij de chefkok die we zoeken en maak je wereldse culinaire hoogstandjes? Of lukt het jou nog net met moeite een Italiaanse pasta pesto in elkaar te flansen? Het maakt niet uit! Tijdens het Running Dinner mag je als kok zelf invulling geven aan wat je voorschotelt aan de Wuppies. Vind jij het leuk om samen te koken, nieuwe Wuppies te leren kennen en gezellig samen te eten? Geef je dan snel op als kok via het ledendeel via de ODIOM-app of website of mail naar accie@odiom.nl. Het Running Dinner vindt plaats in de WUP op 19 september 2024.

Liefs,

De AcCie

[ID] Er staat in grote letters ‘koks gezocht!’ voor het Running Dinner in de WUP. Het is een AcCie activiteit met als thema ‘een reis rond de wereld’. De activiteit vind plaats op 19 september 2024 in Groningen, en zal beginnen rond 18:00 uur. Er is een groot plaatje te zien van koks op de wereld.

Tijd
18:00

30 aug

IntroCie: Introductiekamp

Lieve eerstejaars student,

Ook dit jaar is er weer een mooi introductieweekend voor jullie georganiseerd, waarbij jullie je nieuwe medestudenten op een gezellige en leuke manier kunnen leren kennen. Hiervoor zijn er een aantal grappige, maar vooral hele leuke spellen en activiteiten georganiseerd, dus dit wil je zeker niet missen! Wij hebben er als commissie al ontzettend veel zin in en we kijken ernaar uit om jullie te zien en te leren kennen!

Aanmelden voor het kamp kan door te mailen naar intro@odiom.nl

Hopelijk tot dan!

Veel liefs,
De IntroCie

[ID] Op de post staat ‘Introkamp’ en het thema ‘bombarie op safari’ op een aantal bordjes. Op de achtergrond is een bos met een aap, giraffe, olifant en vogels. Verder staat er dat het kamp van 30 augustus tot en met 1 september plaatsvindt en dat de locatie Drouwen is. De prijs van het kamp zal ongeveer 65 euro zijn. Linksonder staat het logo van ODIOM.