Activiteiten

2023

Studeren met Tom

Lieve allemaal,

In de kerstvakantie is het tijd om even bij te komen van alle drukte, maar daarna is het voor velen weer studeren geblazen! De tentamens, hertentamens en deadlines van blok 1b komen er namelijk weer aan. Gelukkig kan je in deze periode studeren in een apart zaaltje met andere ODIOM’ers! Als je tussen het studeren door even pauze wil, is het hok gelukkig vlakbij. Zien we jou na de kerstvakantie bij Studeren met Tom? 📚✏️

Liefs,
Het bestuur

[ID] De post heeft schrijflijntjes als achtergrond. Bovenaan staat “Studeren met Tom”. Daaronder zijn de data en de lokalen te zien: 09-01 in G.0109; 10-01 en 11-01 in Hv.0313; 12-01 en 13-01 in G.0109; 16-01 in Hv.0321; 17-01 t/m 20-01 in G.0105; 23-01 in Hv.0321; 24-01 t/m 27-01 in G.0105; 30-01 is er geen zaal beschikbaar; 31-01 in Hv.0410; 01-02 is er geen zaal beschikbaar; 02-02 en 02-03 in G.0105. In het rood staat “Van 09:00 uur tot 17:00 uur” en er is een plaatje van een potlood te zien.

Tijd
09:00

17 feb

2023

Liftweekend

“Let op: te vroeg verstuurde aanmeldingen zijn helaas niet geldig. De EventCie stuurt je binnenkort een mail waarmee je aanmelding bevestigd kan worden.”

Lieve ODIOM’ers
Het liftweekend komt steeds wat dichterbij en en daarom openen binnenkort ook de inschrijvingen!  Hopelijk hebben jullie allemaal al iemand kunnen vinden om mee te liften. Nog even als reminder, het is de bedoeling dat dames met heren gaan liften vanwege de veiligheid. De inschrijvingen openen donderdag 22 december om 12:00 en vol=vol! Je kunt je opgeven via het ledendeel op de website. Eén iemand van koppel hoeft zich maar op te geven, degene zet ook de naam en het emailadres van je reismaatje in de opmerkingen. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook !
Liefs, EventCie
[ID] Op de poster zie je de tekst liftweekend met daaronder de data van het liftweekend: 17, 18, 19 februari. De locatie van het liftweekend is nog onbekend en de kosten van het weekend zijn ongeveer 75,-. Verder staan er nog verschillende afbeeldingen op de poster, een kaart, een rugzak en twee mensen die een bord omhoog houden, 1 bord heeft de tekst ‘van de kaart’ en het andere bord heeft vraagtekens.
Lees meer

2 feb

2023

Netwerkevent

!! Let op, aanmelden via de link !!

Donderdagavond 2 februari vindt het jaarlijkse netwerkevent weer plaats! Dit is een super leuke gelegenheid om te netwerken met bedrijven op ons werkveld. Het netwerkevent organiseren wij in samenwerking met de BAB, Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs. Het netwerkevent gaat van start met een lezing van Jennifer de Lange over gender en seksuele diversiteit. Daarna is er een workshop ronde. Hier geeft Kirsten Doorn een workshop over NT2 onderwijs. Achteraf is er een netwerkborrel met verschillende organisaties uit Groningen en omstreken. Hier kun je meer te weten komen over ons werkveld onder genot van een borrel. Dus zeker iets om bij aanwezig te zijn! Wil jij je aanmelden? Klik dan hier op de link en meld je aan!

[ID] Op de afbeelding is op een cremekleurige achtergrond met bruine letters, Netwerkevent ODIOM-BAB, te zien. Hieronder staat de volgende tekst in het bruin: 18.30 – Jennifer de Lange over gender en seksuele diversiteit. Dit wordt vervolgd met 19.10 – Workshop ronde, met  Kirsten Doorn over NT2 onderwijs. Dan de tekst: 20.00 – Netwerkborrel. Onder deze tekst staat dat de activiteit van 18:30 uur tot 20:30 uur duurt en het plaatsvindt op 2 februari 2023. Ook staat er op de afbeelding dat het voor leden gratis is en voor niet-leden €15,- kost, daarnaast staat de locatie erop: Grote Kruisstraat 1/2, Heymansgebouw kantine. Als laatst staan er aan de linkerkant van de afbeelding twee foto’s van Jennifer de Lange en Kirsten Doorn.

Waar
Kantine
Tijd
18:30

8 feb

2023

Thema-theeleut: Let it SnOwDIOM!

– ENGLISH BELOW –

Lieve allemaal,

Er komt weer een nieuwe thema theeleut aan, met als thema Let it SnOwDIOM! Wil jij de ultieme wintersfeer meemaken? Kom dan op 8 februari langs op het hok! Ook zullen er allerlei winterse hapjes en drankjes zijn.

Hopelijk tot bij de thema theeleut!

Liefs,
Het bestuur

[ID] Bovenaan staat “Thema theeleut: Let it SnOwDIOM!” Daaronder staat dat de theeleut op 08-02-2023 is, van 12:00 tot 16:00 uur, op het hok. Het is gratis. Er is een besneeuwd landschap te zien, met een sneeuwpop, ski’s en een skibrol.

– ENGLISH –

Dear all,

A new “thema theeleut” is coming up, with the theme Let it SnOwDIOM! Do you want to experience the ultimate winter atmosphere? Then visit the “hok” on February 8th! There will also be all kinds of winter snacks and drinks.

We hope to see you there!

Love,
The board

Waar
hok
Tijd
12:00-16:00

9 feb

2023

Actieve Ledenactiviteit: WC-pot racen!

⁃ ENGLISH BELOW –
Lieve actieve leden,
Heb jij zin in een gezellige en actieve avond met je commissie-, JV- of structuurgenootjes? Of wil je juist nog meer andere actieve leden leren kennen? Kom dan naar de actieve ledenactiviteit op 9 februari!
Deze ALA gaan we wc-potracen! De snelste racer wint ook nog eens een leuke prijs!
We zullen om 18:10 uur op het station in Groningen bij het Peerd van Ome Loeks. Vanaf hier zullen we samen naar de Postwagen in Tolbert gaan met de bus. Zorg dus voor een opgeladen OV-kaart! Is het voor jou handiger om zelf te reizen? Laat dit dan weten door te mailen naar intern@odiom.nl. Mocht je een mobiliteitsbeperking hebben, mail dan ook intern@odiom.nl om de mogelijkheden te bespreken!
Aanmelden kan via het ledendeel op de website! Wees er snel bij, want vol = vol!
Liefs,
Het bestuur
[ID] Bovenaan de post staat “Actieve Ledenactiviteit: WC-pot racen!”. Daaronder staat dat de activiteit op 9-02-2023 is, om 18:10 uur, bij de Postwagen. Het is gratis. Verder is er een raceparcour te zien en wc-potten met wieltjes.
⁃ENGLISH –
Dear active members,
Would you like to have a fun and active evening with your committee, YR or structure mates? Or would you like to get to know more fellow active members? Then come to the active member activity on February 9!
This AMA we’re going to be toilet pot racing! The fastest racer also wins a nice prize!
We will meet at 18:10 at the station in Groningen at the Peerd van Ome Loeks. From here we will go together to the Postwagen in Tolbert by bus. So make sure you have a charged public transport card! Is it more convenient for you to travel yourself? Let us know by sending an email to intern@odiom.nl. If you have a mobility issues, please also email intern@odiom.nl to discuss the possibilities!
You can register via the Ledendeel on the website! Be quick, because full = full!
Love,
The board
Waar
De Postwagen
Tijd
18:10

7 feb

2023

Speeddaten met alumni

– ENGLISH BELOW –

Dinsdag 7 februari is het weer zover: speeddaten met alumni. De ideale gelegenheid om een kijkje te krijgen in je toekomstige werkveld. Er zijn 7 alumni aanwezig vanuit verschillende werkvelden, namelijk: een onderwijskundige werkzaam in het ziekenhuis, een orthopedagoog werkzaam bij Veilig Thuis, een schoolleider, een leerkracht werkzaam in verschillende typen onderwijs, een orthopedagoog werkzaam binnen de specialistische GGZ en een onderwijsbegeleidingsdienst. Zij zullen allen met veel enthousiasme vertellen over hun werk. Voor jou als (bijna afgestudeerde) student geeft het de mogelijkheid de vragen die je hebt te stellen en te ontdekken welke richtingen je allemaal op kan als je afgestudeerd bent. Het belooft een interessante en gezellige avond te worden.

Alle jaarlagen zijn welkom om aan te schuiven bij het speeddaten. Aanmelden kan door te mailen naar alumni@odiom.nl. Voor leden van ODIOM is het speeddaten met alumni gratis en voor niet-leden wordt een bijdrage van €2 gevraagd. De inloop is om 19:45 uur en om 20:00 uur start het speeddaten. Het speeddaten vindt plaats bij Hemingway’s!

Wij hopen jullie allen terug te zien bij het speeddaten.

Liefs,

De Structuur Alumni en de MasterCie

[ID] De achtergrond is bruin. Er zitten twee personen tegenover elkaar op een stoel. Het ene poppetje stelt de vraag: ‘Wat maakt uw werk zo bijzonder?’. Tussen de poppetjes in is een stopwatch te zien. Bovenaan staat “Speeddaten met alumni”. Verder staat er dat de activiteit op 07-02-2023 is, dat de inloop om 19:45 uur is en de start om 20:00 uur is en dat de locatie bij Hemingway’s is. Het is gratis voor leden en €2 voor niet-leden.

Tuesday, February 7 is the time again: speed dating with alumni. The ideal opportunity to get a glimpse of your future work field. There are 7 alumni present from different work fields, namely: an educationalist working in the hospital, an orthopedagoog working at Veilig Thuis, a school leader, a teacher working in different types of education, an orthopedagoog working within the specialist mental health services and an educational guidance service. They will all talk enthusiastically about their work. For you as an (almost graduated) student it gives you the opportunity to ask the questions you have and to discover which directions you can take after you graduate. It promises to be an interesting and entertaining evening.

All year levels are welcome to join the speed dating event. You can sign up by emailing alumni@odiom.nl. Speed dating with alumni is free for ODIOM members and a €2 fee is requested for non-members. The walk-in is at 7:45 PM and the speed dating starts at 8:00 PM. The Speed dating will take place at Hemingway’s!

We hope to see you all back at speed dating.

Love,

The structure alumni and the Mastercie

[ID] The background is brown. Two people are sitting opposite each other on a chair. One person asks the question, “What makes your work so special? A stopwatch can be seen between the persons. At the top it says “Speed dating with alumni.” It also says that the activity is on 07-02-2023, that the walk-in is at 7:45 PM and the start is at 8:00 PM and that the location is at Hemingway’s. It is free for members and €2 for non-members.

Waar
Hemingway's
Tijd
19:45