Activiteiten

Jaarplanning

Hier kan je de jaarplanning vinden van dit studiejaar. Op de jaarplanning staan alle activiteiten die in het studiejaar 2022-2023 staan gepland. Je kan op de jaarplanning te komen, kan je hier klikken!

Alle activiteiten

5 jun

2023

CarrièreCie: Carrièreavond

Lieve ODIOM’ers,

De tweede en tevens laatste Carrièreavond van dit collegejaar staat weer voor de deur! Dit keer komen twee sprekers namens PsyDate.

PsyDate is een organisatie waarbij jongeren vragen stellen aan studenten psychologie en orthopedagogiek. Deze vragen geven aanleiding om online een gesprek te hebben zodat de student gesprekstechnieken kan oefenen en daarbij ook een leeftijdsgenoot kan helpen met diens problemen. Zij willen je laten zien dat je naast psycholoog of orthopedagoog ook ondernemer kan zijn!

Deze avond wil je niet missen, dus geef je snel op via de site! Als je geen lid van ODIOM bent kan je je aanmelden door te mailen naar carrière@odiom.nl.

Veel liefs,

De CarrièreCie

[ID] Een illustratie van een enthousiast persoon. Bovenaan de poster staat Carriereavond en de tekst ‘Over klinisch werk, gespreksvaardigheden, psycho-educatie en meer!’. Onderaan staan de logo’s van career services, PsyDate en ODIOM. Verder staat er dat de activiteit op 05/06/2023 om 19:00 op de locatie M.0061 plaatsvindt. Het gastcollege is gratis voor leden en €2,- voor niet-leden.

Waar
M.0061
Tijd
19:00

9 jun

2023

CarrièreCie: Meeloopdag Noordhoff

Lieve ODIOM’ers.

Op 9 juni staat er weer een super leuke meeloopdag op het programma! Het heet dan wel een meeloopdag, maar je bent maar een paar uurtjes kwijt. Dit keer vind het plaats bij Noordhoff, een uitgever van leermiddelen. Ze zijn dagelijks bezig met het vernieuwen van hun methoden zodat deze passen bij de wereld van nu.

Noordhoff noemt zichzelf dè kennispartner van leergierig Nederland. Ze zetten zich in zodat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Ze bieden hierbij content, digitale oplossingen en services.

De activiteit zal om 9:30 beginnen en duurt tot ongeveer 12:00. Aanmelden voor de meeloopdag kan via het ledendeel van de website! Externen kunnen zich aanmelden door te mailen naar Carriere@odiom.nl Wees er snel bij, want het belooft een super leuke en leerzame ochtend te worden!

Locatie:
Winschoterdiep 70A
9723 AB, Groningen


[ID] Een paarse achtergrond te doen met een afbeelding van een boekenkast, het logo van Noordhoff, de titel met ‘meeloopdag’ en een pijl waarin staat ‘neem een kijkje bij’. Onderaan staan de datum: 9-6-23, tijd: 9:30-12:00, locatie: Winschoterdiep 70A en de activiteit is gratis voor leden. Voor niet leden is het €2,-.

Waar
Winschoterdiep 70A
Tijd
09:30