Activiteiten

16 mei

2022

Gastcollege: onderwijs aan zieke leerlingen

Lieve ODIOM’ers,

Wij hebben weer een heel mooi gastcollege geregeld voor jullie! Dit keer een super interessant onderwerp. Namelijk onderwijs aan zieke leerlingen. Het gastcollege wordt gegeven door Ziezon.

Zorgen over, zorgen voor… aandacht voor de zieke leerling en zijn broer of zus. Het onderwijs heeft te maken met leerlingen die langdurig ziek zijn. Een deel van deze leerlingen heeft aanpassingen nodig om het schoolprogramma te kunnen volgen. Wanneer een kind chronisch ziek is, raakt dit alle gezinsleden. Broers en zussen (brussen) hebben een bijzondere band. School kan voor de zieke leerling en zijn brussen een belangrijke rol vervullen. Ze kunnen daarbij een beroep doen op o.a. de consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen (OZL).

In deze presentatie hebben we aandacht voor de zieke leerling, zijn broer of zus en wat de consulent OZL hiervoor kan betekenen. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden gaan we met elkaar in gesprek.

Wij zijn erg enthousiast over dit gastcollege! Geef je dus vooral op via de site! Het gastcollege zou plaatsvinden in M.0074, begint om 19:15 en zal tot ongeveer 20:45 duren.

Liefs,

De CarrièreCie

[ID] De poster heeft een lichte achtergrond met een plaatje van kinderen die boeken lezen. Het gastcollege is gratis en kost €2,- voor niet-leden

 

Waar
M.0074
Tijd
19:15 uur

09 mei

2022

ODIOM Sponsorloop

Hey lieve allemaal,
Na het sporttoernooi van de AcCie organiseren we ook nog samen met de Benefietcie een super leuke sponsorloop om geld op te halen voor KidsUnited! Dus vraag je ouders, oma’s, opa’s, ooms en tantes om je te sponsoren (per rondje of als vast bedrag) om zo veel mogelijk geld op te halen.
Een rondje zal ongeveer 250 m zijn. Als je geen ster bent in hardlopen, kan je ook wandelend mee doen!
Als je meedoet maak je zelfs kans op leuk een prijsje, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan via de google forms in de link in de instagram-bio.
Liefs, de BenefietCie en AcCie
[ID] De post heeft een blauwe achtergrond met een zonnetje, het logo van kids united en de tekst: AcCie x BenefietCie activiteit: ODIOM sponsorloop, 9-05 17:00 uur
Waar
Hoornsemeer
Tijd
17:00 uur

9 mei

2022

ODIOM Sporttoernooi

Hey lieve allemaal,
Alweer de allerlaatste AcCie activiteit van het studiejaar komt er aan! We gaan het jaar afsluiten met een fantastisch sporttoernooi. We gaan in teams strijden tegen elkaar tijdens verschillende sportopdrachten. Het wordt voor iedereen super leuk en goed te doen. Dus geef je vooral op, ook als je geen Fitgirl/boy/persoon bent!!
Inschrijven kan alleen, of samen met anderen (max 4 personen per aanmelding) door een mailtje te sturen naar accie@odiom.nl. De inschrijvingen starten vrijdag 29 april om 12:00. VOL = VOL, dus wees er snel bij! De activiteit is gratis voor leden en kost €2,- voor niet-leden.
Liefs en tot dan,
De AcCie
[ID] De poster heeft een groene achtergrond met plaatjes van een voetbal, podium, vlag en stopwatch. De activiteit vindt plaats op 9 mei, van 14:00-16:30 uur bij het Hoornsemeer, is gratis voor leden en kost €2,- voor niet-leden.
Waar
Hoornsemeer
Tijd
14:00 tot 16:30 uur