Activiteiten

Jaarplanning

Hier kan je de jaarplanning vinden van dit studiejaar. Op de jaarplanning staan alle activiteiten die in het studiejaar 2023-2024 staan gepland. Om de jaarplanning te bekijken, kan je hier klikken!

 

Alle activiteiten

5 maa

2023

KB-bekendmakingsborrel

Lieve allemaal,
Op dinsdag 5 maart is het zo ver: het hopelijk aanstaande kandidaatsbestuur zal bekend gemaakt worden! Dit doen we natuurlijk op een borrel in onze stamkroeg de Brouwerij! De borrel begint om 22:00 uur, maar zorg dat je om 22:30 uur binnen bent voor de actieve ledenpunten. Om 00:00 uur is dan het grote moment: de KB-bekendmaking! Een super spannend en leuk moment dat je niet wil missen!
De Brouwerij zal op 5 maart hopelijk stampvol zitten! Dus wil je het KB in alle rust beter leren kennen? Kom dan vooral naar de thema theeleut op woensdag 6 maart, van 12:00 uur tot 16:00 uur!
We hopen jullie allemaal te zien op 5 maart in de Brouwerij!
Liefs,
Het 22e bestuur
[ID] Bovenaan staat “KB-bekendmakingsborrel” Verder is er een foto van het huidige bestuur te zien op hun KB-bekendmakingsborrel. Ze dragen eenhoornhoeden en op hun hoofden zijn vraagtekens geplakt. Onderin staat dat de borrel op 05-03-2023 is, om 22:00 uur, in de Brouwerij en dat het gratis is.
Waar
Brouwerij
Tijd
22:00

6 maa

2024

KB-theeleut

Lieve allemaal,

Op dinsdag 5 maart wordt het hopelijk aanstaande kandidaatsbestuur bekendgemaakt! De kans is groot dat je in alle hectiek van de borrel niet de kans hebt gekregen om het kersverse KB goed te leren kennen. Gelukkig heb je hier de dag daarna alle tijd voor. Op 6 maart vindt namelijk de KB-theeleut plaats. Kom dus vooral langs op het hok tussen 12.00 en 16.00! Tot dan!

Liefs,
Het bestuur


[ID] Op een groene achtergrond is bovenaan ‘KB-theeleut’ te lezen. Links en rechts staan koekjes en een theezakje. In het midden is een foto van het huidige bestuur te zien met vraagtekens over hun gezichten heen. Verder is te zien dat de theeleut plaatsvindt op 06-03-2024 tussen 12.00-16.00 op het hok en gratis is.

Waar
Hok
Tijd
12:00

11 maa

2024

CarrièreCie: Gastcollege Gezinshuiszorg

Lieve ODIOM´ers,

Maandag 11 maart vindt alweer het derde gastcollege van dit collegejaar plaats! Het gastcollege zal om 19:00 uur beginnen.

Het thema van dit gastcollege is gezinshuiszorg. Vanuit gezinshuiszorg.com zal een spreker iets komen vertellen over gezinshuiszorg, hun organisatie en de jeugdzorg in iets bredere zin! Gezinshuiszorg.com is een organisatie waarbij gezinshuizen zich kunnen aansluiten en biedt ondersteuning aan de gezinshuisouders. Een bijzondere kant van het werkveld voor onze orthopedagogiek studenten, maar natuurlijk is iedereen welkom! Het belooft een hele interessante avond te worden, dus geef jullie snel op!

Deze avond wil je niet missen, dus geef je snel op via de site. Als je geen lid bent van ODIOM, kan je je aanmelden door te mailen naar carriere@odiom.nl.

Liefs,

de CarrièreCie

[D] Op de post staat bovenaan het thema van het gastcollege: Gastcollege gezinshuiszorg. Op de achtergrond is een illustratie van een huis afgebeeld met daarvoor een gezin met de kinderen op de schouder. Ook staat het logo van gezinshuis.com en het logo van de career services. Ook wordt aangegeven dat het college zal plaatsvinden op 11 maart 2024 vanaf 19:00 uur in zaal M.0074. Voor leden is het gratis en voor niet-leden 2 euro.

Waar
M.0074
Tijd
19:00

14 maa

2024

Netwerkborrel ODIOM x Daan

Lieve (toekomstige) Leerkrachten, docenten, orthopedagogen, intern begeleiders, psychologen, pedagogisch medewerkers, opgelet!

Wij hebben wat leuks voor je. Zet 14 maart maar vast in je agenda. Dit jaar zal de eerste ODIOM x Daan netwerkborrel plaatsvinden! Het belooft een sociale, interessante avond te worden, waar jullie de kans krijgen te netwerken met adviseurs op verschillende domeinen, zoals Sociaal, Onderwijs en GGZ Domein. Houd de socials in de gaten en onthoud vast goed, het event vindt plaats op 14 maart van 18:00 tot 21:00. Meld je aan via het ledendeel op de website, in de ODIOM-app of door een mail te sturen naar extern@odiom.nl!

Hopelijk zien we jullie daar!

[ID] Op de afbeelding is te zien dat ODIOM een netwerkborrel organiseert met Daan. Er staat dat de borrel plaats zal vinden op 14 maart vanaf 18:00 tot 21:00. De locatie is Emmaplein 1 in Groningen en de toegang is gratis. Tot slot staat er ‘een avond volledig in het teken van netwerken!’ en ‘meld je nu aan!’

Waar
Emmaplein 1, Groningen
Tijd
18:00

20 maa

2024

Algemene Leden Vergadering

Lieve leden,
Op woensdag 20 maart vindt de ALV, Algemene Ledenvergadering, plaats. Hier zal een update gegeven worden over de gang van zaken binnen ODIOM. Hier kan jij je stem ook in laten horen! Verder zal het Kandidaatsbestuur deze avond worden voorgesteld en officieel worden ingehamerd. Een spannend moment, dat je natuurlijk niet wilt missen!
Voor commissies, JV’s en structuren geldt een aanwezigheidsplicht van 50%. Zet 20 maart dus alvast in je agenda!
De ALV zal wederom plaatsvinden in News Cafe. De inloop begint om 19:00 en om 19:15 gaan we van start met de vergadering. Hopelijk zien we jullie daar!
Liefs,
Het 22e bestuur
[ID] Er is een foto te zien met rechts een rood met zwarte en links een witte achtergrond. Links bovenin staat ‘Algemene Ledenvergadering’, rechts onderin staat ‘woensdag 20 maart 2024, News Cafe’.
Waar
News Cafe
Tijd
19:00

BSS Congress: Early bird ticket sale

De Earyly bird ticket sale van het BSS Congress is gestart!

Via onderstaande link kan je jouw ticket bestellen.

https://forms.gle/nYQUnUsb2U4KFvrE9