Vacatures voor studenten

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor studenten.

Vacature bijbaan Kinderopvang Zien

Ben je een derde of vierdejaars student die op zoek is naar een leuke en leerzame bijbaan? Dan zit je bij Kinderopvang Zien goed! Wij bieden je een contract aan voor 5-15 uur per week op de BSO, waar je veel plezier zult hebben met de kinderen. Dit is een geweldige kans om je cv te versterken en veel lol te hebben!

Met een op maat gemaakt inwerkprogramma sta je binnen 2 tot 4 weken al op de groep. Je bent beschikbaar op donderdag en als het lukt ook op andere dagen. Met deze bijbaan leer in de praktijk over de ontwikkeling van kinderen, de pedagogische visie van de organisatie en de omgang met ouders. Je krijgt begeleiding van een ervaren collega en je kunt jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. Je werkt in een gezellig team met een informele sfeer.
Je hebt affiniteit met kinderen en je bent enthousiast, flexibel en leergierig.

Je kunt bij ons aan de slag als je 50% van je studiepunten hebt gehaald of als je in het derde jaar van je opleiding zit. Je krijgt direct een jaarcontract en je uurloon is €15,48. De locaties waar we je graag inzetten zijn in Groningen en Haren maar we kunnen ook kijken naar onze locaties in Heerenveen, Slochteren en Roden als dat bereikbaar voor je is.

Kijk voor meer informatie over deze leuke baan bij Kinderopvang Zien op werkenbij.wijzienjou.nl

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Roos Ottevangers (HR) via: 06 10 61 74 32. Zien wij jou snel?

_____________________________

Vacature bijbaan StudyGo

Best lid,

Zoek je nog een bijbaantje dat goed betaalt en past bij je rooster? Wil je helpen kansengelijkheid in het onderwijs te verbeteren? StudyGo (vroeger WRTS) zoekt studenten die online bijlessen willen geven voor Engels, wiskunde, natuurkunde/NaSk, Frans, Nederlands of biologie aan middelbare scholieren.

Het is mega flexibel werken: zolang je een rustige plek hebt met goed internet kan je aan de slag. Je kan snel beginnen, krijgt 15 euro bruto per uur, wordt goed ingewerkt en je kan in een gezellig team flexibel online werken.

Interesse? Kijk dan hier voor meer informatie of stuur je cv naar de recruiter, Roxy Hotchkiss, via
roxy@futurewhiz.com

_____________________________

Vacature studiemaatje RUG

Studiemaatje worden
Wil je ervaring opdoen met coachen? Vind je het leuk om een medestudent van je eigen studie, die ASS of AD(H)D heeft, te begeleiden? Dan is een studiemaatje worden misschien iets voor jou! Je kunt je medestudent helpen met kleine dingen die vaak een groot verschil maken. Coachen is een vaardigheid die in veel banen gevraagd wordt en als studiemaatje kan je hier al wat ervaring in opbouwen. Je krijgt professionele begeleiding en intervisie van een trainer/psycholoog.

Taken van een studiemaatje:

 • De student wegwijs maken in de studie en praktische informatie geven.
 • De student praktisch ondersteunen bij de planning en uitvoering van studietaken.
 • De student introduceren in sociale activiteiten en in het studentenleven.
 • Hulp bieden bij veranderingen, zoals wijzigingen in het rooster en het programma.
 • Het tijdig signaleren van studievertraging en problemen in de studie en/of persoonlijke situatie van de student; het studiemaatje heeft hierin een doorverwijsfunctie.
 • Functie-eisen
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Motivatie om een andere student te ondersteunen.
 • Kennis van de studie, overzicht op het studieprogramma, participeren in netwerken.
 • Affiniteit met studenten met autisme en/of AD(H)D.
 • Aantoonbare kwaliteiten op het gebied van effectief studeren, plannen en structureren.
 • Bereidheid om deel te nemen aan supervisie en/of intervisie.
 • Praktische zaken
  De studieadviseur zoekt een studiemaatje. Het contract stel je samen op met een studentendecaan van het Studenten Service Centrum.Tijdsinvestering: gemiddeld 1 à 2 uur per week.
  Periode: half jaar, eventueel verlengen met een half jaar.
  Vergoeding: € 10,- per uur
  Begeleiding: intervisiebijeenkomsten.
  Aanmelden bij studieadviseur, i.h.niessen@rug.nl

_____________________________

BeActive: Praktijkervaring opdoen in een
jeugdzorginstelling?

BeActive organiseert weekend- en vakantieopvang voor kinderen met een aan autisme verwante stoornis, ADHD en/ of gedragsproblematiek. Dit doen wij veelal op vakantieparken van Center Parcs in Zeewolde en Zandvoort. Lijkt het jou leuk om in een duo met een andere studentbegeleider een groepje van 4 à 5 kinderen met dit profiel te begeleiden? En ben jij minimaal een weekend per maand beschikbaar? Dan bieden wij jou de kans om ervaring op te doen tegen een brutovergoeding van: minimaal €275,- per weekend.

Stage lopen bij BeActive?
Wij hebben meerdere stageplekken beschikbaar voor tweede tot en met vierdejaars studenten. Neem contact met ons op zodat wij samen jouw stageopdracht vorm kunnen geven.

Kom jij ons team versterken?
Heb je interesse, ben je op zoek naar meer informatie of wil je meteen bij ons solliciteren? Neem dan contact op via www.123beactive.nl/werkenbij/, telefonisch via 036-5305217, per email via info@123beactive.nl

_____________________________

Fietscourier bij Cycloon

Op zoek naar een leuke, sportieve en flexibele bijbaan? Misschien is Cycloon wel geschikt voor jou! Cycloon is DE groene en sociale bezorgexpert in Nederland. Zij bezorgen post en pakketten, op de fiets, door heel Nederland. De fietskoeriers die bij hen werken hebben één overeenkomst en dat is dat ze fietsen geweldig vinden en graag actief bezig zijn. Kom je ook bij Cycloon werken?

Om te solliciteren, klik dan op deze link! Laat het daarbij ons ook even weten door te mailen naar extern@odiom.nl, en geef bij je sollicitatie ook aan dat je via ODIOM bij Cycloon terecht bent gekomen.

_____________________________

ODIOM

Opzoek naar een baantje als oppas?

ODIOM heeft een forum opgezet waarin Alumni aanvragen kunnen zetten voor een oppas. Wil je zien welk gezin opzoek is naar jou? Klik dan hier.