Vacatures voor studenten

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor studenten.

Enthousiaste student-assistent gezocht voor een project over optimisme op basisscholen

Ik ben voor een ontzettend leuk project over optimisme bij ouders en kinderen op zoek naar een student-assistent die 9 maanden lang gemiddeld 1 dag per week beschikbaar is. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met de Scholierenacademie. Lijkt het jou leuk om te helpen bij het maken van een les over dataverzameling en optimisme voor 11-jarige basisschool scholieren? En om die les samen met mij te gaan geven in groep 7 van de basisschool?

Spreekt dit je aan? Stuur mij dan even een e-mail (c.vrijen@rug.nl) en dan word je uitgenodigd voor een korte bijeenkomst (27 februari of 1 maart) waar ik wat meer vertel over de taken en je ook de collega van de scholierenacademie kunt ontmoeten. De startdatum is bij voorkeur 1 april en het is de bedoeling dat je tot en met eind december 2023 beschikbaar bent. Zowel master als bachelor studenten van de RuG zijn van harte welkom om te reageren!

_____________________________

ODIOM

Opzoek naar een baantje als oppas?

ODIOM heeft een forum opgezet waarin Alumni aanvragen kunnen zetten voor een oppas. Wil je zien welk gezin opzoek is naar jou? Klik dan hier.

_____________________________

Tentamentrainingen.nl

Op zoek naar een flexibel & goedbetaalde bijbaantje? Bij TentamenTrainingen zoeken ze docenten voor de vakken:

  • Testtheorie
  • Statistische Modellen 1
  • Statistische Modellen 2

Als docent kun je tussen €15-€50 per uur verdienen. Het is bovendien een enorme boost voor je CV! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur je CV + (korte) motivatie naar salih@tentamentrainingen.nl of kijk op de website.

Tentamentrainingen - Onze docenten staan klaar om je te helpen!

_____________________________

BijlesHuis

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan en wil je wat bijverdienen? In samenwerking met ODIOM zoekt BijlesHuis gemotiveerde bijlesdocenten uit alle jaarlagen om leerlingen van de basis- en middelbare school bijles te geven. Een leuke bijverdienste die ook nog eens top op je CV staat als pedagogische ervaring. Registreer je via de BijlesHuis via deze link als lesgever en je krijgt €20,- extra betaald krijgt bij je eerste opdracht! 
_____________________________

Rijksuniversiteit Groningen: Student-docent

Solliciteer nu!

Ben jij student Psychologie, Sociologie of Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en met goede cijfers op de statistiek-vakken? Solliciteer dan nu als student-docent Statistiek GMW! Mail je CV, cijferlijst en een korte motivatie naar gmw@studeerslim.nl!

Jouw werkzaamheden als student-docent!

Als student-docent geef jij bijles en tentamentrainingen voor de vakken waar jij goed in bent. De coördinator van je afdeling neemt iedere periode contact met je op en vraagt hoeveel tijd je hebt en welke vakken jij zou kunnen geven dit blok. Samen maken jullie het rooster voor de tentamentraining en een plan voor de promotie. Voordat een tentamentraining van start gaat, controleer jij het lesmateriaal dat we op de plank hebben liggen en doe je eventueel aanpassingen.De tentamentrainingen die je geeft, bestaan uit meerdere lessen. De studenten willen graag hun tentamens halen, dus staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Tijdens bijlessen en tentamentrainingen ben jij helemaal vrij om de stof op jouw eigen manier over te brengen op de studenten. Je geeft uitleg over de stof, beantwoordt vragen, oefent samen met mogelijke tentamenvragen en bespreekt de uitkomsten. Na de training gaan de studenten weer hun eigen weg. Met jouw hulp zijn zij weer een stap verder in de richting van het voltooien van hun studie!

De perfecte bijbaan om te combineren met je studie dus: het verdient lekker, je hebt flexibele uren, het staat mooi op je CV en bovendien werk je actief met de stof die jij bij je studie hebt geleerd!

_____________________________

Rijksuniversiteit Groningen: studentassistent voor het observeren van voorleessessies

Omvang: 8 uur per week gemiddeld.
Bedoeld voor studenten van: Pedagogische en Onderwijswetenschappen
Wanneer: In de periode januari-april 2023

Taakomschrijving
We zoeken studenten om voor het promotieonderzoek Share a Story video’s te analyseren en coderen
Wat ga je doen: Je gaat met behulp van een observatie instrument online video’s analyseren van voorleessessies en codes toekennen aan wat je ziet op de video. Hierbij gebruik je het programma ELAN.
Voor welk onderzoek: Share a Story is een onderzoek naar gedeelde aandacht en gedeeld plezier tijdens het voorlezen van Zintuigenverhalen aan mensen met meervoudige beperkingen. Het onderzoek betreft kinderen, jongeren en volwassenen die doof zijn of doofblind zijn en een verstandelijke beperking hebben. Meer over dit onderzoek kun je hier lezen.
Hoeveel tijd: We gaan uit van gemiddeld 8 uur per week. Je kunt dit op je eigen manier verdelen, zolang je op regelmatige basis er mee bezig bent. In januari zal er een tweedaagse training zijn. Die plannen we in overleg met jou/jullie.
Waar: Je kunt dit in principe vanaf elke locatie doen, zolang de privacy van de mensen die op de video staan gewaarborgd is. De training zal op de RUG plaatsvinden.

Eisen
We zoeken studenten die:
– Nederlands kunnen verstaan
– Enthousiast zijn om meer bekend te raken met de communicatie van mensen met meervoudige beperkingen, zoals gebaren, mimiek en geluiden.
– Het leuk vinden om mee te doen aan een onderzoek over het herkennen van o.a. plezier
– Precies en consequent video’s kunnen beoordelen of dit willen leren
– Vanaf begin januari minimaal 8 uur per week beschikbaar zijn.
– Je hoeft geen ervaring te hebben in de gehandicaptenzorg of met Zintuigenverhalen.

Wat bieden we?
Als je meewerkt aan dit onderzoek…
– Leer je werken met het coderingsinstrument ELAN
– Lrijg je begeleiding en training in het herkennen van hele kleine communicatieve signalen bij mensen met meervoudige beperkingen
– Word je betaald als studentassistent op basis van 8 uur per week inclusief de trainingsdagen.

Ben je enthousiast of wil je meer weten? Neem dan contact op met promotieonderzoeker Rita Gerkema Msc. (r.nijhof@kentalis.nl) of haar promotor prof.dr Saskia damen (s.damen@rug.nl)