Vacatures voor studenten

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor studenten.

Tentamentrainingen.nl

Op zoek naar een flexibel & goedbetaalde bijbaantje? Bij TentamenTrainingen zoeken ze docenten voor de vakken:

  • Testtheorie
  • Statistische Modellen 1
  • Statistische Modellen 2

Als docent kun je tussen €15-€50 per uur verdienen. Het is bovendien een enorme boost voor je CV! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur je CV + (korte) motivatie naar salih@tentamentrainingen.nl of kijk op de website.

Tentamentrainingen - Onze docenten staan klaar om je te helpen!

_____________________________

BijlesHuis

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan en wil je wat bijverdienen? In samenwerking met ODIOM zoekt BijlesHuis gemotiveerde bijlesdocenten uit alle jaarlagen om leerlingen van de basis- en middelbare school bijles te geven. Een leuke bijverdienste die ook nog eens top op je CV staat als pedagogische ervaring. Registreer je via de BijlesHuis via deze link als lesgever en je krijgt €20,- extra betaald krijgt bij je eerste opdracht! 
_____________________________

Rijksuniversiteit Groningen: Student-docent

Solliciteer nu!

Ben jij student Psychologie, Sociologie of Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en met goede cijfers op de statistiek-vakken? Solliciteer dan nu als student-docent Statistiek GMW! Mail je CV, cijferlijst en een korte motivatie naar gmw@studeerslim.nl!

Jouw werkzaamheden als student-docent!

Als student-docent geef jij bijles en tentamentrainingen voor de vakken waar jij goed in bent. De coördinator van je afdeling neemt iedere periode contact met je op en vraagt hoeveel tijd je hebt en welke vakken jij zou kunnen geven dit blok. Samen maken jullie het rooster voor de tentamentraining en een plan voor de promotie. Voordat een tentamentraining van start gaat, controleer jij het lesmateriaal dat we op de plank hebben liggen en doe je eventueel aanpassingen.De tentamentrainingen die je geeft, bestaan uit meerdere lessen. De studenten willen graag hun tentamens halen, dus staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Tijdens bijlessen en tentamentrainingen ben jij helemaal vrij om de stof op jouw eigen manier over te brengen op de studenten. Je geeft uitleg over de stof, beantwoordt vragen, oefent samen met mogelijke tentamenvragen en bespreekt de uitkomsten. Na de training gaan de studenten weer hun eigen weg. Met jouw hulp zijn zij weer een stap verder in de richting van het voltooien van hun studie!

De perfecte bijbaan om te combineren met je studie dus: het verdient lekker, je hebt flexibele uren, het staat mooi op je CV en bovendien werk je actief met de stof die jij bij je studie hebt geleerd!

_____________________________

Rijksuniversiteit Groningen

De universiteit is op zoek naar een student die het leuk zou vinden om 4 uur per week te assisteren bij het online internationaal tijdschrift van de RUG/pedagogische wetenschappen: Deafblind Studies on Communication. Dit tijdschrift komt 1 keer per jaar uit. Als assistent werk je samen met de Editor en deskundigen van de RUG bibliotheek om te zorgen dat de artikelen die geaccepteerd zijn voor publicatie online komen te staan. Ook help je mee om de artikelen te checken op spelfouten (hiervoor kun je grammarly gebruiken). De uren zijn flexibel in te plannen!
Mail voor meer informatie naar: s.damen@rug.nl