Vacatures voor studenten

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor studenten.

Rijksuniversiteit Groningen: Student-docent

Solliciteer nu!

Ben jij student Psychologie, Sociologie of Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en met goede cijfers op de statistiek-vakken? Solliciteer dan nu als student-docent Statistiek GMW! Mail je CV, cijferlijst en een korte motivatie naar gmw@studeerslim.nl!

Jouw werkzaamheden als student-docent!

Als student-docent geef jij bijles en tentamentrainingen voor de vakken waar jij goed in bent. De coördinator van je afdeling neemt iedere periode contact met je op en vraagt hoeveel tijd je hebt en welke vakken jij zou kunnen geven dit blok. Samen maken jullie het rooster voor de tentamentraining en een plan voor de promotie. Voordat een tentamentraining van start gaat, controleer jij het lesmateriaal dat we op de plank hebben liggen en doe je eventueel aanpassingen.De tentamentrainingen die je geeft, bestaan uit meerdere lessen. De studenten willen graag hun tentamens halen, dus staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Tijdens bijlessen en tentamentrainingen ben jij helemaal vrij om de stof op jouw eigen manier over te brengen op de studenten. Je geeft uitleg over de stof, beantwoordt vragen, oefent samen met mogelijke tentamenvragen en bespreekt de uitkomsten. Na de training gaan de studenten weer hun eigen weg. Met jouw hulp zijn zij weer een stap verder in de richting van het voltooien van hun studie!

De perfecte bijbaan om te combineren met je studie dus: het verdient lekker, je hebt flexibele uren, het staat mooi op je CV en bovendien werk je actief met de stof die jij bij je studie hebt geleerd!

_____________________________

Belsimpel: Management Traineeship

Tijd om eindelijk al je opgedane kennis in praktijk te gaan brengen! Je kwaliteiten benutten en jezelf ontwikkelen als leidinggevende met veel verantwoordelijkheid; die kans krijg je in het Management Traineeship van Belsimpel. In een sneltreinvaart word je klaargestoomd voor een leidinggevende rol, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Door de enorme groei en internationalisering ervaar je wat Change Management daadwerkelijk betekent en word je iedere dag opnieuw uitgedaagd. Ben jij fanatiek en slim en heb je een aanstekelijk enthousiasme? Dan is ons Management Traineeship wat voor jou!

Meer weten of solliciteren? De vacature vind je hier

Belsimpel vierde in Deloitte Technology Fast500 EMEA - Nieuws - Belsimpel

_____________________________

Humanitas: Word vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Humanitas Groningen kun je met een klein gebaar een groot verschil maken, bijvoorbeeld:

  • een vluchteling helpen met de Nederlandse taal,
  • een kwetsbaar kind een fijne middag geven,
  • of een kopje koffie drinken met een eenzame oudere.

Jouw bijdrage als vrijwilliger voor dat ene uurtje in de week kan erg waardevol zijn. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze website of meld je aan voor de (online) voorlichting op woensdagochtend in de even weken!