Merchandise

Vanaf verenigingsjaar 2020-2021 heeft het bestuur weer nieuw leven geblazen in de merchandise. Sinds 2020-2021 wordt deze merchandise verkocht in de zogeheten ‘Merchandise Madness Weken’.  De merchandise is te koop via de link die in deze weken op de social media wordt geplaatst. Houd deze dus goed in de gaten!  Op deze pagina is te zijn wat er tot nu toe is aangeboden aan merchandise.

Er hebben al verschillende Merchandise Madness Weken plaatsgevonden:

April 2024

ODIOM Snijplank en mes

[ID] Op de afbeelding is ‘Set van snijplank en een mes!’ te lezen. Ook is de houten snijplank met het ODIOM-logo en een wit mesje met rood tommetje te zien.

November 2023

ODIOM Drinkfles

[ID] Op de afbeelding is ‘ODIOM Drinkfles’ te lezen en de voor- en achterkant van de fles te zien. De fles is rood met een wit ODIOM-logo en tommetje.

5 t/m 10 april 2023

ODIOM zonnebril

[ID] Op de afbeelding is de rode ODIOM zonnebril te zien. Op het pootje van de zonnebril staat het ODIOM logo.

17 t/m 28 november 2022

ODIOM paraplu

[ID] Op de afbeelding is de promo van de paraplu te zien. Er is een plaatje van een jongen te zien die de ODIOM-paraplu vasthoudt. De paraplu heeft om en om een rood en wit vlak en aan twee tegenovergestelde kanten staat het ODIOM-logo.

10 t/m 17 mei

Longsleeve

[ID] Er zijn twee afbeeldingen te zien. Op de linkerafbeelding is zijn er twee door elkaar lopende driehoeken te zien. In de driehoeken staat een kopje met een theezakje die er uithangt. Het kopje staat op een schoteltje. Onder het schoteltje liggen blaadjes. Hieronder staat de tekst: ODIOM. Daaronder staat ‘EST. 2003’. Op de rechterafbeelding is het hierboven beschreven logo op een zwarte longsleeve te zien. De longsleeve wordt gedragen door iemand. De foto is van achteren gemaakt.

8 t/m 15 november

ODIOM kerstbal

[ID] Er zijn twee afbeeldingen te zien. Op de linkerafbeelding is een rode kerstbal te zien met in het midden het ODIOM logo. Op de rechterafbeelding is een rood tommetje te zien die in een rode arreslee zit. In de arreslee ligt een groene zak en een paar kleine cadeautjes. De arreslee wordt getrokken door een grijs rendier. De rechterafbeelding is ook op een kerstbal gezet.

12 t/m 25 april 2021:

Biersnorkel (ijzeren rietadt-pijpje):

[ID] Op de afbeelding is de ODIOM biersnorkel te zien. Het is een rood pijpje met aan de onderkant een grijs tuitje. Aan de bovenkant is er een grijs hangertje te zien. Op het pijpje staat het ODIOM-logo.

ODIOM-zomerpakket (ODIZOPA):

[ID] Op de afbeelding is het ODIZOPA te zien. Aan de linkerkant is een rode handdoek met het ODIOM logo er op te zien. Aan de rechterkant zijn er rode badslippers te zien. Op de band van de badslippers staat ODIOM.

19 oktober t/m 1 november 2020:

Mondkapje:

[ID] Op de afbeelding het ODIOM mondkapje te zien. Het is een wit kapje met een rood tommetje erop.

Sokken:

[ID] Op de afbeelding zijn de sokken te zien. Aan de linkerkant is een rode sok te zien met aan de bovenkant, in de lengte, een wit tommetje. Aan de rechterkant zijn drie witte sokken te zien met aan de bovenkant, in de lengte, een rood tommetje.