Alumni-Pagina

Wat zijn alumni?

Alumni zijn afgestudeerde studenten die tijdens hun studietijd lid zijn geweest van ODIOM en na hun studietijd nog steeds lid zijn van ODIOM. Ze kunnen recentelijk of al een langere tijd afgestudeerd zijn en/of minor of internationale studenten zijn geweest. Met het woord ‘alumni’ worden meerdere oud-studenten samen bedoeld. Een alumnus of alumna is één oud-student.

Wat houdt het lidmaatschap precies in?

Als alumni-lid kan je bij ODIOM naar alle activiteiten (inclusief speciale alumni-activiteiten, georganiseerd door de Structuur Alumni). Daarnaast heb je toegang tot het digitale platform The ODIOM Times en kan je de reguliere nieuwsbrief, de speciale alumni-nieuwsbrief en de almanak ontvangen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend;je hoeft niet alles te ontvangen. Ook kan je op de alumni-landkaart komen te staan. Dit is een kaart waarop de werkplekken van veel alumni van ODIOM te zien zijn. Het geeft de studenten inzicht waar je terecht kan komen na de studie en als alumnus kan je zien waar iedereen is gaan werken na hun studietijd. Het lidmaatschap kost slechts €9,- per jaar!

 

Waarom alumnus worden bij ODIOM?

Alumnus zijn bij ODIOM heeft als voordelen dat je een groot netwerk op kunt bouwen, dat je contacten met oud-studiegenoten kunt onderhouden en dat je vacatures van bedrijven kunt ontvangen. Ook kun je informatie ontvangen over activiteiten die interessant kunnen zijn voor jou als alumnus.

 

Hoe word je alumnus?

Alle studenten die in of na het verenigingsjaar 2015-2016 zijn ingeschreven als lid bij ODIOM, worden na hun afstuderen automatisch ingeschreven als alumnus. Op het moment dat je bent ingeschreven als lid bij ODIOM, ben je hiermee akkoord gegaan. Alle studenten die voor het verenigingsjaar 2015-2016 zijn ingeschreven als lid bij ODIOM worden na hun afstuderen niet automatisch ingeschreven als alumnus. Je kunt uiteraard wel alumnus worden bij ODIOM. Dit kan door te mailen naar secretaris@odiom.nl of door dit formulier in te vullen.