Vacatures voor alumni

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor alumni.

Swung

Gezocht: Jeugdconsulent / Casemanager Jeugd | Regio Noord (Groningen, Friesland & Drenthe)

Help de jongeren weer vooruit als Jeugdconsulent!

De jeugdconsulent gaat een uitdaging niet uit de weg. Zeker niet als het gaat om jongeren die zich in complexe situaties bevinden. Jij ziet dat ieder kind en iedere jongere anders is en dat elke situatie vraagt om een unieke benadering. Als casemanager jeugdzorg ben jij er voor de jongeren en de gezinnen.

Je signaleert en analyseert de problemen en werkt met een heldere benadering aan de oplossing. De kinderen en gezinnen hebben jouw luisterend oor en ondersteuning hard nodig. Samen met een betrokken team zorg jij ervoor dat kind en gezin weer vooruit kan. Jij monitort de ingezette hulp en begeleidt de zorg van intake tot afronding. Zo zet jij jeugd en gezin op de eerste plaats.

Ook als het moeilijk wordt, blijft de casemanager jeugd doorgaan. Want je staat voor je idealen. Je hebt niet voor niets voor dit vak gekozen. Je wil dan ook graag vanuit deze idealen blijven werken. Zonder afleiding van bureaucratische processen en rompslomp. Herken jij je hierin? Dan pas jij bij Swung!

Werk dat gelukkig maakt.

Wij helpen jou om je werk als casemanager jeugd zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt op het gebied van regels en rapportages. Daarom doen wij het anders. Wij sturen niet op het proces. Onze focus gaat altijd naar de mens. Naar jou. Wij willen maar één ding: dat jij vol energie en passie het verschil kan maken voor al die jongeren die het moeilijk hebben. Elke dag opnieuw. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt. Wij leggen de focus op wat wél kan. En zorgen ervoor dat jij tijd kan vrijmaken voor de zaken die echt belangrijk zijn. Zo kan jij met goede energie aan het werk blijven. Vanuit de idealen waarmee jij oorspronkelijk voor dit vak hebt gekozen. Samen zoeken we de beste plek. Klinkt dit goed? Meld je aan, dan gaan we samen impact maken!

De Jeugdconsulent is ingeschaald in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij een dienstverband van 36 uur bedraagt minimaal €2.833 en maximaal €4.555, afhankelijk van ervaring.

Bel, app of mail met Maartje Hendriks, consultant Jeugdzorg
📞 06-82 06 78 41  📧  maartje@swung.nl

Vind deze vacature én het sollicitatieformulier hier.

p.s. vergeet niet te vermelden dat je via ODIOM komt, daarmee help je de studievereniging enorm!

_________________________________________________________

Swung

Gezocht: (Startende) Orthopedagoog | 0,4-1,0 fte | Regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe & Overijssel)
Als orthopedagoog of gedragswetenschapper ben je geïnteresseerd in mensen. Net als wij. Alleen heb jij een net iets andere focus. In het werk richt jij je vooral op het verband tussen gedachten, gevoelens en gedrag. Het geeft je voldoening mensen te helpen. Ook als het lastig en complex wordt. Juist dan vind jij de drive om de uitdaging aan te gaan.

Waarom deze vacature bij jou past:

 • Je hebt een scherp oog voor menselijk gedrag en je luistert geduldig.
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen, waardoor je mensen helpt hun eigen gedachtes en gevoelens goed onder woorden te brengen.
 • Je communiceert sterk: duidelijk, helder en overtuigend.
 • Je zoekt de kracht in de samenwerking met andere professionals in je netwerk.
 • Je levert input voor het opstellen van plannen en coördineert de inbreng van de hulpverlenende instanties.
 • Je bent niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen.

Wij helpen jou om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. En wij weten dat er steeds meer van jou gevraagd wordt op het gebied van regels en rapportages. Wij doen het anders. Wij willen maar één ding: dat jij vol focus en energie het verschil kan maken. Daarom sturen wij op waar jij gelukkig van wordt zodat jij tijd kan vrijmaken voor echt belangrijke dingen. Zo kan jij met goede energie aan het werk. Samen zoeken we de beste plek.

p.s. vergeet niet te vermelden dat je via ODIOM komt, daarmee help je de studievereniging enorm!

Bel, app of mail met een van onze consultants
Maartje: 📞 06-82 06 78 41  📧 maartje@swung.nl
Martin: 📞 06-51 49 80 89  📧 martin@swung.nl

Vind deze vacature én het sollicitatieformulier hier

________________________________________________________

Rijksuniversiteit Groningen

Gezocht: Docent Pedagogische en Onderwijswetenschappen (0,6 – 0,8fte)

Functieomschrijving
Bij de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen is een vacature voor een eenjarige aanstelling als docent. Deze docent ondersteunt andere docenten bij het geven van onderwijs, is in staat binnen de eigen expertise incidenteel colleges te geven, ondersteunt bij het nakijken van opdrachten en tentamens en kan zelfstandig werkgroepen begeleiden.

Bekijk de volledige vacature hier.

_________________________________________________________

Stichting Milo

Gezocht: Behandelcoördinatoren 24-36 uur, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo, word jij Milo?
Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit. Wij willen bewerkstelligen dat ondersteunde communicatie breed toegankelijk wordt en een volwaardige plaats krijgt in de zorg en in het onderwijs.

Wat ga je doen bij ons?
De behandelcoördinator heeft als belangrijkste taken kansen en mogelijkheden te onderzoeken voor communicatie en het stimuleren van de (communicatieve) ontwikkeling. Dit doe je in nauwe afstemming met het sociale netwerk van onze cliënten. Je stuurt daarbij het Milo-behandelteam aan, bestaande uit bijvoorbeeld logopedisten, ergotherapeuten en muziektherapeuten.

De werkzaamheden

 • Je coördineert en voert samen met het behandelteam uitgebreid dynamisch assessment uit en stelt Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen op.
 • Je werkt ambulant en bent samen met een behandelaar op pad in de regio om vanuit passende behandeltrajecten met de inzet van ondersteunde communicatie het sociale netwerk rondom de cliënt te empoweren.
 • Je coördineert de uitvoering van de behandelplannen en stuurt daarbij het behandelteam (externe en interne behandelaren) aan, zowel inhoudelijk als organisatorisch (planning, uren)
 • Je stuurt het behandelteam integraal aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dossieropbouw met daarin verslaglegging, urenverantwoording, evaluaties, etc.
 • Je overlegt met collega’s uit de verschillende regio’s over ontwikkelingen, projecten en onze toekomstige uitdagingen om de toegankelijkheid van ondersteunde communicatie te verbeteren. Daarbij lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze diensten en Milo als organisatie.

Klik hier de volledige vacature en klik hier voor meer vacatures van Stichting Milo.

Bel, mail of app ons
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Christine Hilgers (06-11179090) of Gerben Eskes (06-20625048). Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

Stichting Milo

Gezocht: Behandelcoördinator 24-36 uur, Regio Zuid (Limburg, Noord-Brabant, Gelderland)
Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo, word jij Milo?
Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit. Ons doel is ondersteunde communicatie breed toegankelijk te maken en een volwaardige plaats te laten krijgen in de zorg en in het onderwijs. Voor Regio Zuid (Limburg, Noord-Brabant, Gelderland) zijn we wegens groei op zoek naar meerdere behandelcoördinatoren.

Wat ga je doen bij ons?
De behandelcoördinator heeft als belangrijkste taak kansen en mogelijkheden te onderzoeken voor communicatie en het stimuleren van de (communicatieve) ontwikkeling. Dit doe je in nauwe afstemming met het sociale netwerk van onze cliënten met communicatief meervoudige beperkingen. Je stuurt daarbij het Milo-behandelteam aan, bestaande uit bijvoorbeeld logopedisten, ergotherapeuten, muziektherapeuten, etc.

De werkzaamheden

 • Je coördineert en voert samen met het behandelteam uitgebreid dynamisch assessment uit en stelt Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen op.
 • Je werkt ambulant en bent samen met een behandelaar op pad in de regio om vanuit passende behandeltrajecten met de inzet van ondersteunde communicatie het sociale netwerk rondom de cliënt te empoweren.
 • Je coördineert de uitvoering van deze behandelplannen en stuurt daarbij het behandelteam (externe en interne behandelaren) aan, zowel inhoudelijk als organisatorisch (planning, uren)
 • Je stuurt het behandelteam integraal aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dossieropbouw met daarin verslaglegging, urenverantwoording, evaluaties, etc.
 • Je overlegt met collega’s uit de verschillende regio’s over ontwikkelingen, projecten en onze toekomstige uitdagingen om de toegankelijkheid van ondersteunde communicatie te verbeteren. Daarbij lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze diensten en Milo als organisatie.

Klik hier de volledige vacature en klik hier voor meer vacatures van Stichting Milo.

Bel, mail of app ons
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo? Neem dan contact op met Talitha van der Vuurst, HR Manager a.i. op 06-51949773. Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar hrm@stichtingmilo.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

Timpaan Onderwijs: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog / Logopedist met specialisatie dyslexie

GEZOCHT: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog

Wij zoeken
Wij zijn op dit moment op zoek naar adviseurs dyslexie die kunnen worden ingezet op diagnostiek en/of behandeling binnen onze dyslexiezorg. Zodra daar de mogelijkheid voor is, kijken we graag samen met jou op welke inhoudsgebieden je verder nog ingezet zou kunnen worden.

Je werkzaamheden

 • het uitvoeren van onderzoek en/of behandeling gericht op dyslexie bij leerlingen in het primair onderwijs.
 • het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit van producten en diensten.
 • het opbouwen van relaties met (toekomstige) klanten.
 • het ontwikkelen van een scherp oog voor vragen van klanten.

Klik hier voor de volledige vacature.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV met korte motivatie per e-mail naar sollicitaties@timpaangroep.nl.

Meer weten?
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Saskia Borst (aanwezig: maandag tot en met donderdag) op nummer 06–51810511.