Vacatures voor alumni

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor alumni.

Stichting Milo

Gezocht: Behandelcoördinator 24 – 36 uur, Amsterdam en omgeving
Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo, word jij Milo?
Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit. Wij willen bewerkstelligen dat ondersteunde communicatie breed toegankelijk wordt en een volwaardige plaats krijgt in de zorg en in het onderwijs.

Wat ga je doen bij ons?
Als behandelcoördinator werk je aan kansen en mogelijkheden voor communicatie en het stimuleren van de (communicatieve) ontwikkeling. Dit doe je in nauwe afstemming met het sociale netwerk van onze kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen en samen met interprofessioneel Milo-behandelteam van zelfstandig gevestigde vakspecialisten.

Voor een groot deel van de tijd werk je zelfstandig in je eigen regio. Je bent op pad om vanuit passende behandeltrajecten met de inzet van ondersteunde communicatie het sociale netwerk rondom de cliënt te empoweren. Je coördineert en voert uitgebreid dynamisch assessment uit en stelt Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen op. Je coördineert daarnaast de uitvoering van deze behandelplannen en stuurt het interprofessionele behandelteam aan. Naast je werkzaamheden op het gebied van diagnostiek & behandeling overleg je met collega’s uit de verschillende regio’s over ontwikkelingen, projecten en onze toekomstige uitdagingen om de toegankelijkheid van ondersteunde communicatie te verbeteren. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Milo als organisatie en onze diensten.

Klik hier de volledige vacature en klik hier voor meer vacatures van Stichting Milo.

_________________________________________________________

Stichting Praktijkleren: Onderwijskundige/ kernconstructeur (0,6 – 1,0 fte)

Wie zoeken we?
Vind jij dat mbo’ers goede examens verdienen? Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Kun jij met jouw expertise bijdragen aan het construeren van succesvolle examens? Dan zoeken wij jou!

Voor een (voorlopig tijdelijke) uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een onderwijskundige/kernconstructeur (0,6 – 1,0 fte) die thuis is in de actuele ontwikkelingen binnen het mbo. Met jouw inbreng zorg je samen met het team voor de constructie van examens.

Wat ga je doen?

  • Je werkt samen in een multidisciplinair team aan de constructie van examens.
  • Je vertaalt actuele ontwikkelingen in de markt en het bedrijfsleven naar naar sleuteldocumenten en examens.
  • Je coördineert de processtappen voor de constructie van exameninstrumenten (constructie, screening, vaststelling).
  • Je begeleidt het construeren van nieuwe examens en ondersteunt de werkzaamheden van het constructieteam op onderwijskundig en toetstechnisch vlak.

Duur aanstelling
De functie wordt tot het einde van het lopende schooljaar (tot 1 augustus 2022) ingevuld; de functie wordt eventueel in het volgende schooljaar (2022-2023) voortgezet.

Hoe kun je solliciteren?
Geïnteresseerden kunnen voor 15 oktober 2021 reageren door een e-mail met motivatie en cv te sturen naar Stichting Praktijkleren t.a.v. Karin Willighagen, coördinator HRM: vacatures@stichtingpraktijkleren.nl, o.v.v. vacaturenummer 2021 009.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Rosalie Laarhuis, coördinator examinering:

Voor de volledige vacature, klik hier!

_________________________________________________________

Timpaan Onderwijs: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog / Logopedist met specialisatie dyslexie

GEZOCHT: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog

Wij zoeken
Wij zijn op dit moment op zoek naar adviseurs dyslexie die kunnen worden ingezet op diagnostiek en/of behandeling binnen onze dyslexiezorg. Zodra daar de mogelijkheid voor is, kijken we graag samen met jou op welke inhoudsgebieden je verder nog ingezet zou kunnen worden.

Je werkzaamheden

  • het uitvoeren van onderzoek en/of behandeling gericht op dyslexie bij leerlingen in het primair onderwijs.
  • het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit van producten en diensten.
  • het opbouwen van relaties met (toekomstige) klanten.
  • het ontwikkelen van een scherp oog voor vragen van klanten.

Klik hier voor de volledige vacature.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV met korte motivatie per e-mail naar sollicitaties@timpaangroep.nl.

Meer weten?
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marianne Bahlmann (aanwezig: maandag, woensdag en donderdag) op nummer 06 – 460 376 13.