Vacatures voor alumni

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor alumni.

Tele’Train: Traineeship Grow&Go

In ons traineeship Grow&Go ga je met een kleine groep starters en pas afgestudeerden snuffelen aan uitdagende projecten bij profit en non-profitorganisaties. Hoe leuk is dat! Je leert het onderwijskundige werkveld kennen en ontdekt waar jouw kracht ligt, dat is de ‘grow’. En je leert snel, want bij ons betekent ‘go’ in het diepe duiken en direct aan de slag gaan met concrete klantopdrachten.

Kweekvijver

Grow&Go is onze kweekvijver voor pas afgestudeerden en starters met een opleiding Onderwijskunde of Opleidingskunde. In sneltreinvaart ontwikkel je jezelf als professional en mens. Je leert van en met elkaar. En ja, je verlegt je grenzen en doet dingen die je nog nooit hebt gedaan. Omdat het leuk en uitdagend is. Omdat je gewoon begint en omdat je het kunt. 

Een vliegende start 

Je start met een onboardingsmaand vol training en begeleiding. In deze pittige en vooral ook leuke learning journey maak je onder meer kennis met de tools Articulate Storyline en aNewSpring en ons (e)-learning ontwikkelproces. Een rondje langs je collega’s van alle disciplines hoort er uiteraard ook bij.

Ontwikkeltraject van elf maanden

Na de eerste maand ga je de diepte en de breedte in met 11 maanden vol klantprojecten en uitdagende trainingen en workshops. Geen tijd voor achteroverleunen, want je gaat aan het werk met onder meer: 

 • DISC kleurenprofiel
 • Feedback
 • Zelfreflectie
 • Presentatievaardigheden
 • Timemanagement
 • Werkgeluk
 • Projectmanagement
 • Communiceren met klanten

Direct aan de slag

Wij geloven in een snelle leercurve door te doen en te ervaren. Vandaar dat je direct al betrokken wordt bij verschillende projecten. En je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen klantproject: van klantcontact, idee, uitvoering tot evaluatie. Dat is in het begin even wennen, maar uiteindelijk een enorme boost voor je zelfvertrouwen en je ontwikkeling. 

Begeleiding op maat

Omdat je inmiddels ook werkt aan je eigen klantopdracht in de praktijk, geven we je begeleiding op maat via intervisie, een buddy, wekelijkse Q&A en een bila met je manager. Je sluit Grow&Go af met een presentatie over jouw ontwikkeling als nieuwe Tele’Trainer en wij zorgen voor het feestje!

Solliciteren

Het Grow&Go programma van Tele’Train start elke paar maanden. Tussendoor kun je solliciteren. We hebben plek voor maximaal 6 trainees per groep. De eerstvolgende groep start in februari.

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze job te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet en laat van je horen! Een bericht met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedInaccount, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen. Reageren kan via onderstaand formulier. 

Ben je nog niet afgestudeerd, maar wil je wel graag alvast werkervaring doen? We kijken graag met je wat er mogelijk is, dus bel of mail ons gerust, info@teletrain.nl of telefoon +31(0)20 4704658. Ook voor vragen kun je bellen naar 020-470 46 58 en vragen naar Kiki Pols of Kristella Hak.

_________________________________________________________

Trajectum

Gezocht: Behandelaar, uren in overleg

Ben jij een Psycholoog of Orthopedagoog en ben jij op zoek naar een interessante organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is Trajectum een werkgever voor jou!

Waarom Trajectum?

Wanneer jij op zoek bent naar een organisatie waar je op topsport niveau zorg kunt verlenen ben je bij Trajectum aan het juiste adres! Wij behandelen en begeleiden mensen met een lichte verstandelijke beperking met vaak ernstige psychiatrische- en/of gedragsproblematieken. Veel van deze cliënten hebben daarnaast een forensische achtergrond. Binnen Trajectum zijn in het noorden en oosten van Nederland meerdere locaties waar je binnen verschillende beveiligingsniveaus kunt werken. Wil jij niet kiezen tussen gehandicaptenzorg, forensische zorg of geestelijke gezondheidszorg? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!

Wat ga je doen?

Als medebehandelaar geef je samen met de regiebehandelaar (GZ-psycholoog) vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Je werkt samen met de regiebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling. Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een écht interessante functie bieden wij een goed opleidingsklimaat en hebben we een eigen kenniscentrum waarin onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling continu worden gestimuleerd. Je komt terecht in een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden we o.a.:

 • Een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van
  Trajectum;
 • Een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg FWG 60;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire
  arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.

Zien we jou binnenkort?
Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om (vrijblijvend) met ons in gesprek te gaan. Neem contact op met onze recruiter Emilie Roke- van Houwelingen via eroke-vanhouwelingen@trajectum.info of 0615925307
Emilie zal zorgen dat je in contact komt met de locatie van jouw keuze.

Voor meer informatie kijk op:  Werken als Gedragswetenschapper bij Trajectum (werkenbijtrajectum.nl)

_________________________________________________________

Swung

Gezocht: Startende leerkracht

 • HBO/WO
 • Primair Onderwijs
 • Groningen, Friesland, Drenthe & Overijssel
 • 24-40 uur p/w
 • €3.001 – €4.573

Kickstart je carrière in het primair onderwijs

Talenten maken de toekomst. Jij dus. Als beginnend leerkracht wil je graag een zachte landing in het basisonderwijs. Dat snappen we. Wij gaan je helpen! Ben je al langer leerkracht, maar wil je wat extra ondersteuning? Dan kan je uiteraard ook solliciteren! Voor de wereld ben je een leerkracht, maar voor jouw leerlingen ben je hun superheld. Ben jij een leerkracht die nooit vergeten zal worden door zijn of haar leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij hebt humor, maar je bent ook serieus wanneer je lesgeeft. Zo zorg je ervoor dat elke les leuk wordt. Voor vele scholen en groepen zijn wij op zoek naar dit soort swungers, want wij willen natuurlijk alleen de beste voor de klas!

Voordelen

 • Ontvang direct een vast contract!
 • Je krijgt een startsalaris van €3.001 per maand (o.b.v. een fulltime dienstverband), een 13e maand en 8% vakantiegeld
 • Goede begeleiding en coaching, waaronder de mogelijkheid tot lesbezoeken
 • Werken bij een jonge club onderwijsprofessionals
 • Volop doorgroei- of verdiepingsmogelijkheden
 • Informele bijeenkomsten met Swung collega’s waarbij we inzoomen op de laatste trends
 • Gezellige borrels en feestjes die je niet wil missen

Vind deze vacature én het sollicitatieformulier hier.

Janneke Rinsma – consultant onderwijs:
? +3161527376  ?  Janneke@swung.nl 

p.s. vergeet niet te vermelden dat je via ODIOM komt, daarmee help je de studievereniging enorm!

_________________________________________________________

Rijksuniversiteit Groningen

Gezocht: Docent Pedagogische en Onderwijswetenschappen (0,6 – 0,8fte)

Functieomschrijving
Bij de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen is een vacature voor een eenjarige aanstelling als docent. Deze docent ondersteunt andere docenten bij het geven van onderwijs, is in staat binnen de eigen expertise incidenteel colleges te geven, ondersteunt bij het nakijken van opdrachten en tentamens en kan zelfstandig werkgroepen begeleiden.

Bekijk de volledige vacature hier.

_________________________________________________________

Stichting Milo

Gezocht: Behandelcoördinatoren 24-36 uur Regio Noord (Overijssel)

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo, word jij Milo?
Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit. Wij willen bewerkstelligen dat ondersteunde communicatie breed toegankelijk wordt en een volwaardige plaats krijgt in de zorg en in het onderwijs.

Wat ga je doen bij ons?
De behandelcoördinator heeft als belangrijkste taken kansen en mogelijkheden te onderzoeken voor communicatie en het stimuleren van de (communicatieve) ontwikkeling. Dit doe je in nauwe afstemming met het sociale netwerk van onze cliënten. Je stuurt daarbij het Milo-behandelteam aan, bestaande uit bijvoorbeeld logopedisten, ergotherapeuten en muziektherapeuten.

De werkzaamheden

 • Je coördineert en voert samen met het behandelteam uitgebreid dynamisch assessment uit en stelt Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen op.
 • Je werkt ambulant en bent samen met een behandelaar op pad in de regio om vanuit passende behandeltrajecten met de inzet van ondersteunde communicatie het sociale netwerk rondom de cliënt te empoweren.
 • Je coördineert de uitvoering van de behandelplannen en stuurt daarbij het behandelteam (externe en interne behandelaren) aan, zowel inhoudelijk als organisatorisch (planning, uren)
 • Je stuurt het behandelteam integraal aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dossieropbouw met daarin verslaglegging, urenverantwoording, evaluaties, etc.
 • Je overlegt met collega’s uit de verschillende regio’s over ontwikkelingen, projecten en onze toekomstige uitdagingen om de toegankelijkheid van ondersteunde communicatie te verbeteren. Daarbij lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze diensten en Milo als organisatie.

Klik hier de volledige vacature en klik hier voor meer vacatures van Stichting Milo.

Bel, mail of app ons
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Christine Hilgers (06-11179090) of Gerben Eskes (06-20625048). Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

Stichting Milo

Behandelaar Ondersteunde Communicatie, 28-36 uur, (ambulant) Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Ben jij?
Logopedist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Orthopedagoog, Klinisch (GZ) Psycholoog, Neuropsycholoog, Klinisch Linguïst, Pedagogische medewerker, Spraaktaalpatholoog, Muziek Therapeut, Creatief Therapeut of Psychomotorisch Therapeut?
En ben je toe aan een nieuwe, uitdagende stap in je carrière? Dan ben je bij Milo aan het juiste adres!Wij zijn Milo.
Wij verlenen zorg aan kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Onze visie is dat er altijd communicatie is, ook als je niet of nauwelijks kunt spreken.
Bij Milo gaan we uit van wat iemand nog wél kan, stellen vast welke vaardigheden er nu al zijn en wat de aangrenzende mogelijkheden zijn. Daarbij zetten we het sociale netwerk in van onze cliënten, kinderen en of jongvolwassenen, en zorgen wij voor een passende behandeling.

Dit ga je doen:

 • Voeren van intakegesprekken met cliënten met complexe communicatiebehoeften en opstellen van behandelplannen.
 • Uitvoeren van assessment en behandelplannen in interdisciplinair werkende teams.
 • Gezamenlijk zoeken naar de best passende aanpak en meest adequate ondersteuning voor communicatie met het sociale netwerk.
 • Empoweren van het sociale netwerk waar het kind of de jongvolwassene met CMB deel van uitmaakt.

Dit vragen we van je:

 • Sterke affiniteit met en expertise in het werken met kinderen en/of jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen en hun sociale netwerk.
 • Ervaring met verschillende vormen van ondersteunde communicatie en de bereidheid om op korte termijn hierin bijgeschoold te worden.
 • Een relevante opleiding en/of ervaring.
 • Ervaring in het samenwerken met verschillende disciplines en het zien van meerwaarde om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken.

Dit krijg je van Milo:

 • De mogelijkheid om geheel zelfstandig en in afstemming met de behandelcoördinator uitvoering te geven aan de werkzaamheden.
 • Salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg maximaal FWG 60, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
 • De mogelijkheid om voor langere tijd midden in het sociale netwerk van mensen met complexe communicatiebehoeften te werken, zodat je echt verschil kan maken.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden om je kennis op OC te vergroten via de Milo-Academy.
 • Werkzaamheden in een inspirerende, multidisciplinaire en interprofessionele omgeving.

Hebben we je interesse gewekt? We horen graag van je!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Christine Hilgers (06-11179090) of Gerben Eskes (06-20625048).
Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl

We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

BMC: Traineeship Jeugd en Onderwijs

Je bent (bijna) klaar met je studie, maar nog niet klaar met ontwikkelen? Je wilt aan het werk in het onderwijs en/of de jeugdzorg en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen tot adviseur in de publieke sector? Dan is ons traineeship onderwijs & jeugd iets voor jou!

Over het traineeship
Als trainee bij BMC doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, ontwikkel je specifieke vakkennis en werk je gericht aan voor jou relevante competenties. In korte tijd bouw je een mooi en afwisselend CV op. BMC start oktober 2023 met de tiende editie van het traineeship Jeugd & Onderwijs. Als trainee krijg jij de mogelijkheid om in een periode van twee jaar werk uit te voeren bij diverse onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen in verschillende functies. Je kunt de in jouw studie(s) opgedane kennis goed inzetten in deze functies en tegelijkertijd krijg je de kans om een scherper beeld van onderwijsinstellingen en/of jeugdzorgorganisaties te vormen. Hierdoor ontdek jij waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.

Naast het werken bij één van onze opdrachtgevers, ga je 8 uur per week aan de slag met je eigen ontwikkeling. Dit doe je onder andere middels het volgen van trainingen en intervisie met je mede-trainees, leergesprekken met jouw leermanager en het schrijven van een portfolio. Je wordt intensief opgeleid tot adviseur binnen de publieke sector. Onze eigen adviseurs van jeugd en onderwijs spelen hierin een grote rol, zij verzorgen trainingen met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Dankzij ons grote netwerk en vele adviseurs kom je in aanraking met de verschillende functies binnen jeugd en onderwijs. Functies die je zelf vervult en daarnaast de mogelijkheid om een periode met een ervaren adviseur mee te lopen op zijn of haar opdracht, om het werk van een senior adviseur van dichtbij te ervaren. Tot slot ontmoet je alle adviseurs tijdens de diverse bijeenkomsten waaronder onze domeinavonden.

Wat wij vragen:
Je hebt maximaal twee jaar geleden een HBO en/of WO opleiding afgerond op het gebied van jeugd en/of onderwijs. We geven de voorkeur aan kandidaten die ook een aanvullende master hebben afgerond. Twijfel jij of je in aanmerking komt met jouw opleiding? Neem gerust contact op!

Procedure
Bij interesse kun je solliciteren via de site van BMC: https://www.bmc.nl/vacatures of een mail sturen naar roos.de.dreu@bmc.nl (voor eventuele vragen of meer informatie kun je ook bij Roos terecht).

De selectieprocedure bestaat uit twee selectiedagen, deze vinden plaats op 30 mei en 6 juni.

Over BMC
BMC is een advies- en detacheringsbureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering. BMC faciliteert een groot aantal opleidingsactiviteiten voor haar opdrachtgevers en professionals. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.