Vacatures voor alumni

Op deze pagina worden vacatures geplaatst voor zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde banen voor alumni.

Trajectum

Gezocht: Behandelaar, uren in overleg

Ben jij een Psycholoog of Orthopedagoog en ben jij op zoek naar een interessante organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is Trajectum een werkgever voor jou!

Waarom Trajectum?

Wanneer jij op zoek bent naar een organisatie waar je op topsport niveau zorg kunt verlenen ben je bij Trajectum aan het juiste adres! Wij behandelen en begeleiden mensen met een lichte verstandelijke beperking met vaak ernstige psychiatrische- en/of gedragsproblematieken. Veel van deze cliënten hebben daarnaast een forensische achtergrond. Binnen Trajectum zijn in het noorden en oosten van Nederland meerdere locaties waar je binnen verschillende beveiligingsniveaus kunt werken. Wil jij niet kiezen tussen gehandicaptenzorg, forensische zorg of geestelijke gezondheidszorg? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!

Wat ga je doen?

Als medebehandelaar geef je samen met de regiebehandelaar (GZ-psycholoog) vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Je werkt samen met de regiebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling. Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een écht interessante functie bieden wij een goed opleidingsklimaat en hebben we een eigen kenniscentrum waarin onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling continu worden gestimuleerd. Je komt terecht in een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden we o.a.:

 • Een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van
  Trajectum;
 • Een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg FWG 60;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire
  arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.

Zien we jou binnenkort?
Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om (vrijblijvend) met ons in gesprek te gaan. Neem contact op met onze recruiter Emilie Roke- van Houwelingen via eroke-vanhouwelingen@trajectum.info of 0615925307
Emilie zal zorgen dat je in contact komt met de locatie van jouw keuze.

Voor meer informatie kijk op:  Werken als Gedragswetenschapper bij Trajectum (werkenbijtrajectum.nl)

_________________________________________________________

Swung

Gezocht: Startende leerkracht

 • HBO/WO
 • Primair Onderwijs
 • Groningen, Friesland, Drenthe & Overijssel
 • 24-40 uur p/w
 • €3.001 – €4.573

Kickstart je carrière in het primair onderwijs

Talenten maken de toekomst. Jij dus. Als beginnend leerkracht wil je graag een zachte landing in het basisonderwijs. Dat snappen we. Wij gaan je helpen! Ben je al langer leerkracht, maar wil je wat extra ondersteuning? Dan kan je uiteraard ook solliciteren! Voor de wereld ben je een leerkracht, maar voor jouw leerlingen ben je hun superheld. Ben jij een leerkracht die nooit vergeten zal worden door zijn of haar leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij hebt humor, maar je bent ook serieus wanneer je lesgeeft. Zo zorg je ervoor dat elke les leuk wordt. Voor vele scholen en groepen zijn wij op zoek naar dit soort swungers, want wij willen natuurlijk alleen de beste voor de klas!

Voordelen

 • Ontvang direct een vast contract!
 • Je krijgt een startsalaris van €3.001 per maand (o.b.v. een fulltime dienstverband), een 13e maand en 8% vakantiegeld
 • Goede begeleiding en coaching, waaronder de mogelijkheid tot lesbezoeken
 • Werken bij een jonge club onderwijsprofessionals
 • Volop doorgroei- of verdiepingsmogelijkheden
 • Informele bijeenkomsten met Swung collega’s waarbij we inzoomen op de laatste trends
 • Gezellige borrels en feestjes die je niet wil missen

Vind deze vacature én het sollicitatieformulier hier.

Janneke Rinsma – consultant onderwijs:
? +3161527376  ?  Janneke@swung.nl 

p.s. vergeet niet te vermelden dat je via ODIOM komt, daarmee help je de studievereniging enorm!

_________________________________________________________

Swung

Traineeship Casemanager Jeugd

 • HBO/WO
 • Jeugdzorg
 • Groningen, Friesland, Drenthe & Overijssel
 • 24 – 40 uur p/w
 • €2.600 – €3.862

Je toekomst in de jeugdzorg

Talenten maken de toekomst. Jij dus. Als Trainee Casemanager Jeugd wil je bij verschillende instanties binnenkijken. Zo kan jij je het beste voorbereiden op die toekomstige job als autonome Casemanager Jeugd én het verschil maken. Dat snappen we. Wij gaan je helpen! Ben je al werkzaam als Casemanager Jeugd, maar wil je wat extra ondersteuning? Dan helpen we je uiteraard ook! Doe de zaken die echt van belang zijn voor jouw ontwikkeling.

Met het Traineeship Casemanager Jeugd krijg jij als startende Casemanager Jeugd de begeleiding die nodig is om de focus te leggen op dat wat telt! Door structurele groepsintervisie & werkbegeleiding ga jij energie halen uit je werk en loop jij straks voorop in kennis en kunde. Alle handvatten komen aan bod zodat jij zo effectief mogelijk kan werken en bezig kan gaan. Join the movement!

4 redenen om deel te nemen aan het Traineeship Casemanager Jeugd

 • Je krijgt onder andere extra training en coaching op de volgende onderdelen: Samen beslissen & Samenwerken, Jeugdwet, Dossiervorming en Meldcode & Richtlijnen Jeugdhulp.
 • Jong en bevlogen team van Swungers die, net als jij, aan het begin van hun carrière binnen de Jeugdzorg staan.
 • Naast een volwaardige baan als Jeugdconsulent volg je het Traineeship om je verder te ontwikkelen. Het Traineeship duurt een heel jaar en zorgt ervoor dat jij een zachte landing krijgt in het sociaal domein.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden: €2.600 – €3.862 p/m, 25 vakantiedagen, eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.

Vind deze vacature én het sollicitatieformulier hier

Maartje Hendriks – Consultant Jeugdzorg:
? +31682067841  ? maartje@swung.nl

p.s. vergeet niet te vermelden dat je via ODIOM komt, daarmee help je de studievereniging enorm!

________________________________________________________

Rijksuniversiteit Groningen

Gezocht: Docent Pedagogische en Onderwijswetenschappen (0,6 – 0,8fte)

Functieomschrijving
Bij de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen is een vacature voor een eenjarige aanstelling als docent. Deze docent ondersteunt andere docenten bij het geven van onderwijs, is in staat binnen de eigen expertise incidenteel colleges te geven, ondersteunt bij het nakijken van opdrachten en tentamens en kan zelfstandig werkgroepen begeleiden.

Bekijk de volledige vacature hier.

_________________________________________________________

Stichting Milo

Gezocht: Behandelcoördinatoren 24-36 uur Regio Noord (Overijssel)

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo, word jij Milo?
Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit. Wij willen bewerkstelligen dat ondersteunde communicatie breed toegankelijk wordt en een volwaardige plaats krijgt in de zorg en in het onderwijs.

Wat ga je doen bij ons?
De behandelcoördinator heeft als belangrijkste taken kansen en mogelijkheden te onderzoeken voor communicatie en het stimuleren van de (communicatieve) ontwikkeling. Dit doe je in nauwe afstemming met het sociale netwerk van onze cliënten. Je stuurt daarbij het Milo-behandelteam aan, bestaande uit bijvoorbeeld logopedisten, ergotherapeuten en muziektherapeuten.

De werkzaamheden

 • Je coördineert en voert samen met het behandelteam uitgebreid dynamisch assessment uit en stelt Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen op.
 • Je werkt ambulant en bent samen met een behandelaar op pad in de regio om vanuit passende behandeltrajecten met de inzet van ondersteunde communicatie het sociale netwerk rondom de cliënt te empoweren.
 • Je coördineert de uitvoering van de behandelplannen en stuurt daarbij het behandelteam (externe en interne behandelaren) aan, zowel inhoudelijk als organisatorisch (planning, uren)
 • Je stuurt het behandelteam integraal aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dossieropbouw met daarin verslaglegging, urenverantwoording, evaluaties, etc.
 • Je overlegt met collega’s uit de verschillende regio’s over ontwikkelingen, projecten en onze toekomstige uitdagingen om de toegankelijkheid van ondersteunde communicatie te verbeteren. Daarbij lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze diensten en Milo als organisatie.

Klik hier de volledige vacature en klik hier voor meer vacatures van Stichting Milo.

Bel, mail of app ons
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Christine Hilgers (06-11179090) of Gerben Eskes (06-20625048). Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

Stichting Milo

Behandelaar Ondersteunde Communicatie, 28-36 uur, (ambulant) Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Ben jij?
Logopedist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Orthopedagoog, Klinisch (GZ) Psycholoog, Neuropsycholoog, Klinisch Linguïst, Pedagogische medewerker, Spraaktaalpatholoog, Muziek Therapeut, Creatief Therapeut of Psychomotorisch Therapeut?
En ben je toe aan een nieuwe, uitdagende stap in je carrière? Dan ben je bij Milo aan het juiste adres!Wij zijn Milo.
Wij verlenen zorg aan kinderen en jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen. Onze visie is dat er altijd communicatie is, ook als je niet of nauwelijks kunt spreken.
Bij Milo gaan we uit van wat iemand nog wél kan, stellen vast welke vaardigheden er nu al zijn en wat de aangrenzende mogelijkheden zijn. Daarbij zetten we het sociale netwerk in van onze cliënten, kinderen en of jongvolwassenen, en zorgen wij voor een passende behandeling.

Dit ga je doen:

 • Voeren van intakegesprekken met cliënten met complexe communicatiebehoeften en opstellen van behandelplannen.
 • Uitvoeren van assessment en behandelplannen in interdisciplinair werkende teams.
 • Gezamenlijk zoeken naar de best passende aanpak en meest adequate ondersteuning voor communicatie met het sociale netwerk.
 • Empoweren van het sociale netwerk waar het kind of de jongvolwassene met CMB deel van uitmaakt.

Dit vragen we van je:

 • Sterke affiniteit met en expertise in het werken met kinderen en/of jongvolwassenen met communicatief meervoudige beperkingen en hun sociale netwerk.
 • Ervaring met verschillende vormen van ondersteunde communicatie en de bereidheid om op korte termijn hierin bijgeschoold te worden.
 • Een relevante opleiding en/of ervaring.
 • Ervaring in het samenwerken met verschillende disciplines en het zien van meerwaarde om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken.

Dit krijg je van Milo:

 • De mogelijkheid om geheel zelfstandig en in afstemming met de behandelcoördinator uitvoering te geven aan de werkzaamheden.
 • Salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg maximaal FWG 60, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
 • De mogelijkheid om voor langere tijd midden in het sociale netwerk van mensen met complexe communicatiebehoeften te werken, zodat je echt verschil kan maken.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden om je kennis op OC te vergroten via de Milo-Academy.
 • Werkzaamheden in een inspirerende, multidisciplinaire en interprofessionele omgeving.

Hebben we je interesse gewekt? We horen graag van je!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Christine Hilgers (06-11179090) of Gerben Eskes (06-20625048).
Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl

We kijken uit naar je sollicitatie!

_________________________________________________________

Timpaan Onderwijs: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog / Logopedist met specialisatie dyslexie

GEZOCHT: Orthopedagoog / Ontwikkelingspsycholoog

Wij zoeken
Wij zijn op dit moment op zoek naar adviseurs dyslexie die kunnen worden ingezet op diagnostiek en/of behandeling binnen onze dyslexiezorg. Zodra daar de mogelijkheid voor is, kijken we graag samen met jou op welke inhoudsgebieden je verder nog ingezet zou kunnen worden.

Je werkzaamheden

 • het uitvoeren van onderzoek en/of behandeling gericht op dyslexie bij leerlingen in het primair onderwijs.
 • het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit van producten en diensten.
 • het opbouwen van relaties met (toekomstige) klanten.
 • het ontwikkelen van een scherp oog voor vragen van klanten.

Klik hier voor de volledige vacature.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV met korte motivatie per e-mail naar sollicitaties@timpaangroep.nl.

Meer weten?
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Saskia Borst (aanwezig: maandag tot en met donderdag) op nummer 06–51810511.