Vertrouwenspersonen

ODIOM vindt het welzijn van studenten erg belangrijk. Daarom zijn er vanuit ODIOM twee vertrouwenspersonen binnen het bestuur. Dit zijn Emma en Joey. Als je ergens mee zit, ergens over wilt praten, iets kwijt wil of alleen een luisterend oor nodig hebt, staan Emma en Joey altijd voor je klaar. Je kan in contact komen met Emma en Joey door ze een mailtje of een appje te sturen of door ze gewoon even aan te spreken. Dit is volledig vertrouwelijk en deze informatie zal met niemand worden gedeeld. Hieronder stellen en Emma en Joey zichzelf voor en kan je hun contactgegevens vinden.

Emma Kip
voorzitter@odiom.nl/intern@odiom.nl – 06-13111030

Lieve allemaal,
Mijn naam is Emma en ik mag mijzelf dit jaar de Voorzitter én Commissaris Interne Contacten van ODIOM noemen. Ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en samen met Joey zal ik dit jaar de vertrouwenspersoon zijn. Als je ergens mee zit, je voelt je even niet goed of als je gewoon even wilt praten mag je me altijd aanspreken.
Liefs,
Emma

Joey Friedrich
extern@odiom.nl – 06-21444477

Lieve allemaal,
Mijn naam is Joey en ik mag mijzelf de Commissaris Externe Contacten noemen van dit jaar. Ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Ik zal samen met Emma de vertrouwenspersonen zijn voor komend jaar. Mocht er iets aan de hand zijn, kan je altijd naar mij toe komen.
Liefs,
Joey

[ID] Op de foto zijn Emma en Joey van het bestuur te zien.

Naast de vertrouwenspersonen uit het bestuur is er ook een vertrouwenspersoon vanuit de Structuur Inclusie waar jij terecht kunt. Deze vertrouwenspersoon is Anouk Prins en is te benaderen door een mailtje te sturen naar vertrouwenspersooninclusie@odiom.nl. Ook deze persoon kan je altijd benaderen wanneer je ergens mee zit en is volledig vertrouwelijk.

Daarnaast is er ook een vertrouwenspersoon vanuit de Raad van Advies waar jij terecht kunt. Deze persoon is Rosa van Kempen en is te benaderen door een mailtje te sturen naar vertrouwenspersoonrva@odiom.nl. Ook deze persoon kan je altijd benaderen wanneer je ergens mee zit en is volledig vertrouwelijk.