Vertrouwenspersonen

ODIOM vindt het welzijn van studenten erg belangrijk. Daarom zijn er vanuit ODIOM twee vertrouwenspersonen binnen het bestuur. Dit zijn Sten en Zoë. Als je ergens mee zit, ergens over wilt praten, iets kwijt wil of alleen een luisterend oor nodig hebt, staan Sten en Zoë altijd voor je klaar. Je kan in contact komen met Sten en Zoë door ze een mailtje of een appje te sturen of door ze gewoon even aan te spreken. Dit is volledig vertrouwelijk en deze informatie zal met niemand worden gedeeld. Hieronder stellen en Sten en Zoë zichzelf voor en kan je hun contactgegevens vinden.

Sten van den Berg
intern@odiom.nl // 06-23157091

Lieve allemaal,
Mijn naam is Sten en ik ben dit jaar de Commissaris Interne Contacten van ODIOM. Ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en samen met Zoë zal ik dit jaar de vertrouwenspersoon zijn. Als je ergens mee zit, je je even niet goed voelt of als je gewoon even wilt praten mag je me altijd aanspreken of kunnen we eventjes een wandelingetje maken.
Liefs,
Sten


[ID] Op de afbeelding is Sten te zien.

Zoë Ras
onderwijs@odiom.nl // 06-41408569

Lieve allemaal,
Ik ben Zoë, de Commissaris Onderwijs dit jaar van ODIOM. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen. Daarnaast ben ik net zoals Sten een vertrouwenspersoon aankomend jaar. Mocht er een keer iets aan de hand zijn, voel je je minder of wil je gewoon je ei kwijt? Schroom dan niet om bij me te komen of spreek me aan om even te kletsen of te wandelen!
Liefs,
Zoë


[ID] Op de afbeelding is Zoë te zien.

Naast de vertrouwenspersonen uit het bestuur is er ook een vertrouwenspersoon vanuit de Structuur Inclusie waar jij terecht kunt. Deze vertrouwenspersoon is te benaderen door een mailtje te sturen naar vertrouwenspersooninclusie@odiom.nl. Ook deze persoon kan je altijd benaderen wanneer je ergens mee zit en is volledig vertrouwelijk.