Activiteitencommissie

E-mail: accie@odiom.nl

De AcCie organiseert een jaar lang allerlei activiteiten, zo hebben we vorig jaar een sporttoernooi gehad en hebben we gezellig film gekeken tijdens een bioscoopavondje!

 

 

Wij zijn de AcCie van ’22-’23! Komend jaar kunnen jullie van ons de leukste en meest originele activiteiten verwachten, maar eerst stellen we ons even voor:

We beginnen met onze voorzitter Hanna. Haar eerste AcCie activiteit was de bike-in-bios vorig jaar. Ze zit in het tweede jaar van PW en toen ze vijf was is ze met fiets en al van een heuveltje af in de sloot gefietst. Daarna hebben wij onze twee secretarissen, Birgitt en Minke! Birgitt zit in haar tweede jaar PW en leeft voor alles wat in de frituur zit! Minke zit ook in haar tweede jaar PW! Ze is altijd over te halen voor een feestje en nooit de eerste die weggaat. Bente is dit jaar onze penningmeester, zij zit nu in het derde jaar van de AOLB en heeft tot haar verbazing nog nooit een activiteit van ODIOM bijgewoond! Het was tijd voor verandering, dus zal ze ze dit jaar niet bijwonen, maar organiseren! Buiten de opleiding om is ze achter de piano of in de keuken te vinden. De acquisitie wordt dit jaar geregeld door Sanne en Sten! Sanne zit in het derde jaar van de AOLB en is al 3 jaar actief lid bij ODIOM. Zij heeft dus al veel activiteiten bijgewoond, haar eerste activiteit was het sporttoernooi in haar eerste jaar. Buiten ODIOM doet Sanne nog 2 andere commissies bij haar zeilvereniging. Ze heeft er veel zin in dit jaar de activiteiten te gaan organiseren! Ons tweede hoofd acquisitie is Sten! Hij zit in zijn tweede jaar van de AOLB en is nu twee jaar actief lid binnen ODIOM. Zijn eerste activiteit was het running dinner in jaar 1 en kan niet wachten om dit jaar zelf de activiteiten te gaan organiseren. Een leuk feitje over hem is dat hij bijna altijd sweet chili saus door zijn eten gooit. Dit jaar zal de promotie geregeld worden door onze hoofd promo’s Amy en Ilse! Amy zit in haar tweede jaar van de AOLB, haar eerste activiteit was het lasergamen en vond het geweldig om mee te doen! Een leuk feitje over Amy is dat ze bij Holland Casino werkt! Ilse zit in haar eerste jaar van PW en dit wordt haar eerste commissie! Buiten de opleiding om is Ilse in een boot, zwembad of op het terras te vinden, ook is Ilse lid van Gyas!
Als laatste hebben wij ons algemeen lid Jildou! Jildou zit in haar eerste jaar PW en is altijd op feestjes of borrels te vinden. Wij hebben er dit jaar ontzettend veel zin in om activiteiten voor jullie te gaan organiseren en te knallen als actieve leden! 🙂

Voorzitter                 Hanna Dijkstra

Secretaris                  Birgitt Pouw

Secretaris                  Minke Hubertse

Penningmeester      Bente Vaanhold

Hoofd Promo           Ilse van Regenmortel

Hoofd Acquisitie     Sten van den Berg

Hoofd Acquisitie     Sanne Arends

Algemeen Lid           Jildou Schotanus