Buitenlandse-excursiecommissie

E-mail: bexcie@odiom.nl

De BexCie organiseert ieder jaar een studiereis naar het buitenland met daarin verschillende excursies en uitstapjes. Zo zijn we al eens naar Lissabon en Barcelona geweest. Wie weet organiseer jij straks de reis naar een nieuwe bestemming!

Lieve ODIOM’ers,

Wij zijn de Bexcie van jaar 2023-2024 en willen jullie van harte welkom heten aan boord van onze ODIOM 747. Wij gaan ervoor zorgen dat de Bexcie dit jaar weer een onvergetelijke reis gaat worden, maar dit kan natuurlijk niet zonder crew.

Om te beginnen bij onze piloot Emma, met haar overzicht vliegen we zeker de juiste route.

Gelukkig heeft onze piloot Emma twee copiloten aan haar zijde staan die zorgen dat alle informatie goed wordt bijgehouden namelijk Birgitt, ook wel onze birgids genoemd, zij is overal namelijk wel een keer geweest & met onze Anne ben je op de hoogte van alle nieuwtjes aan boord van de ODIOM 747.

Daarnaast moeten jullie tijdens de vlucht natuurlijk voorzien worden van wat snacks en drankjes. Met de vlotte babbel van Joey en de overtuigingskracht van Paola krijg je de beste deals, die kun je samen afrekenen met je vliegticket bij onze pennie Pien

Om jullie alvast warm te maken voor deze reis, zorgen Eileen en Senna voor prachtige promo om jullie allen over te halen om met ons mee te gaan op reis, met de ochtendgymnastiek van Senna begin je de dag fit en eindig je de dag dansend met de moves van Eileen.

Waar we heen vliegen blijft een groot geheim, maar plezier is gegarandeerd!

~oost west Bexcie best ~

Voorzitter                 Emma Kloosterman

Secretaris                  Birgitt Pouw

Secretaris                  Anne van Maare

Penningmeester      Pien Dorgelo

Hoofd Promo           Eileen Hilberdink

Hoofd Promo           Senna Kok

Hoofd Acquisitie     Joey Friedrich

Hoofd Acquisitie     Paola Tielman