Buitenlandse-excursiecommissie

E-mail: bexcie@odiom.nl

De BexCie organiseert ieder jaar een studiereis naar het buitenland met daarin verschillende excursies en uitstapjes. Zo zijn we al eens naar Valencia en Lissabon geweest. Wie weet organiseer jij straks de reis naar een nieuwe bestemming!

Hallo ODIOM’ers!

Wij zijn de BexCie van het jaar 2021-2022! Jullie willen natuurlijk graag weten wie er dit jaar een onvergetelijke reis gaan organiseren en wie jullie reisleiders zullen zijn tijdens de reis, daarom wat leuke info over ons:

We beginnen met onze voorzitter Tim, hij gaat zelf het liefst op vakantie naar Noorwegen. Vooral het koude klimaat en het uitgestorven landschap vindt hij keer op keer ontzettend mooi! In zijn vrije tijd gaat hij het liefst eten met vrienden of sporten zoals hardlopen of tennissen. Zijn guilty pleasures zijn M&M’s eten en meezingen met de meest random nummers. Iemand die Tim misschien wel kan begeleiden bij het zingen van muziek is Yorick, zijn hobby is namelijk muziek maken met vrienden. Hij bezoekt het liefste San Francisco en zijn guilty pleasure is uitslapen en de geur van nieuwe tijdschriften. Iemand die dit uitslapen bij Yorick waarschijnlijk zal voorkomen is Rosa. Haar hobby is namelijk het plannen van reizen, en zij zal bij de BexCie waarschijnlijk ook een strakke planning verzorgen waar uitslapen natuurlijk zonde van onze tijd is. Maanden van te voren zoekt ze achter haar laptop hostels en reisroutes op. We weten dus nu al zeker dat er qua planning weinig mis kan gaan bij de BexCie en dat is toch wel even fijn om te weten! Rosa reist het liefst door heel Europa met als favoriete bestemming Boedapest. Ook Anne heeft al veel van Europa gezien en is vooral gek op de lekkere ijsjes en pizza’s die je in Italië kunt krijgen. In Groningen vindt ze het heel leuk om te dansen en te schilderen. En als we op reis gaan neemt ze sowieso haar feestbril mee. Of de zon nou wel of niet schijnt op onze bestemming, door een roze bril is alles mooi. Iemand die ook een feestbril meeneemt op vakantie is Tychro, zijn favoriete bestemming is Bangkok. Zijn hobby’s zijn voetballen en uitgaan in de stad, in de stad komen we hem waarschijnlijk tegen in de karaokebar! Een ander lid van de BexCie die we daar ook kunnen tegenkomen, is Sanne. Ook zij zingt graag karaoke met vrienden. Sanne gaat graag naar landen als Frankrijk en Italië, en Malta staat ook hoog op haar lijstje van mooie bestemmingen waar ze ooit geweest is. Haar grote hobby is snowboarden en dit doet ze inmiddels alweer meer dan 10 jaar (deze hobby is ook te spotten op onze groepsfoto!). Iemand die hier wel jaloers op kan worden is Femke, zij is namelijk nog nooit op wintersport geweest, maar dit staat wel hoog op haar bucketlist. Femke gaat het liefst op vakantie naar steden met een mooi historisch centrum, met momenteel als favoriet Londen. Iets wat we niet aan Femke moeten overlaten tijdens de BexCie is het beheren van de muziek, haar muzieksmaak is namelijk niet top en haar guilty pleasure is zelfs K3 muziek…. Daarom komen we Femke waarschijnlijk ook niet tegen op het favoriete festival van Zoë, dit is namelijk Sziget in Hongarije, Zoë zal er volgend jaar wel weer te vinden zijn. Zoë haar hobby is sporten en dan met name handbal maar om wat balans te houden eet ze het liefst taartjes als ontbijt en eigenlijk elk ander moment van de dag.

Alle leden van de BexCie zijn nu aan bod gekomen en ook verschillende bestemmingen zijn in dit verhaaltje al naar voren gekomen. De grote vraag is nu natuurlijk, staat de bestemming van de BexCie er van dit jaar ook tussen of gaan we compleet iets anders doen? Wat wel zeker is, is dat het een geweldige reis gaat worden met genoeg gezelligheid!

 

Voorzitter                 Tim Terpstra

Secretaris                 Sanne Arends

Secretaris                 Rosa van Kempen

Penningmeester     Tychro Weys

Penningmeester      Zoë Huiskamp

Hoofd Promo           Anne Huiskamp

Hoofd Promo           Femke Tiesma

Algemeen                  Yorick Obelink