Boekencommissie

e-mail: boeken@odiom.nl

De Boekencie zorgt per half jaar de boekenverkoop van ODIOM. Als commissie heb je contact met docenten over de updates van boekenlijsten. De commissie is ideaal te combineren met een druk leven. Je hebt relatief weinig taken maar kan wel genieten van actief lidmaatschap.
Dit jaar bestaat onze commissie uit Nynke, Liselot en Jonne. We stellen ons graag even aan jullie voor!
Ik ben Nynke, 21 jaar en zit in het vierde jaar van de AOLB. Na al een aantal jaren actief lid te zijn geweest bij ODIOM, leek het mij ook dit jaar leuk om weer van de partij te zijn. Ik heb al in menige commissies gezeten dus ervaring genoeg ;). Naast deze commissie ben ik dit jaar ook jaarvertegenwoordiging van AOLB jaar 4. Ik houd van terrassen, feestjes en gezelligheid! Wie weet tot snel in het hok!!
Ik ben Liselot, 18 jaar en ik zit in het tweede jaar van de AOLB! In mijn vrije tijd sta ik het allerliefst op het volleybalveld bij Donitas. Ik hou van een drankje met vrienden en ik speel ook graag andere sporten!
Mijn naam is Jonne en ik ben 21 jaar. Dit jaar zit ik in het derde jaar van de AOLB. Het is voor mij het eerste jaar actief lidmaatschap. Zoals vaker, trap ik laat maar goed af als voorzitter van deze commissie. Naast koken, sporten en fotograferen ben ik niet vies van een feestje. Als ik niet in de collegezaal of de UB te vinden ben, moet je even zoeken op het terras.
Groetjes en tot snel op de borrels ;)!

Huidige leden:

Voorzitter                 Jonne Scholte

Secretaris                  Nynke Dotinga

Algemeen                  Liselot van Rij