Carrièrecommissie

E-mail: carriere@odiom.nl

De CarrièreCie organiseert het gehele jaar gastcolleges en carrièreavonden. Bij de gastcolleges en carrièreavonden regelt de CarrièreCie gastsprekers over allerlei interessante onderwerpen, zoals onderwijs aan zieke kinderen, de Kindertelefoon of over spraakproblemen bij jonge kinderen.

Hey!

Wij zijn Faiza, Josée en Kim en vormen samen dit schooljaar de Carrière Commissie. Dit betekent dat wij  dit jaar de gastcolleges en carrière avonden mogen organiseren. We kijken hier heel erg naar uit! Wij zullen ons even voorstellen en een leuk feitje over onszelf vertellen.

Hi! Ik ben Kim en ik ben de voorzitter van de Carrière Commissie in 2023-2024. Ik zit in het eerste jaar Pedagogische Wetenschappen en ik zit op kamers in Groningen. Mijn hobby’s zijn onder meer hardlopen, schaatsen, pilates en bakken. Een leuk feitje over mezelf is dat ik kan eenwieleren. Vraag me niet waarom ik dit geleerd heb maar het is oprecht best wel leuk!

Hoihoi, Ik ben Josée en ik doe Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar volg ik voornamelijk tweedejaars vakken. Dit jaar ben ik penningmeester, en doe ik de promo voor de Carrière Commissie. Mijn hobby is saxofoon spelen. Verder vind ik het leuk om thuisthuis te bakken (daar heb ik een oven), en wandel ik graag in het bos. Ook vind ik het fijn om mijn nagels te lakken, en heb elke week wel een ander kleurtje op. Een grappig feitje over mij is dat ik heel vaak van de trap val. Het is zelfs zo erg dat ik op een middelbare school, tijdens een projectweek op verschillende scholen, bij elke school van de trap gevallen.

Hiii, mijn naam is Faiza, dit jaar ben ik secretaris en Hoofd-Aquisitie van de Carriere Commissie. Ik zit nu in mijn eerste jaar Pedagogische wetenschappen. Mijn hobby’s zijn volleyballen, gitaarspelen en tijd doorbrengen met vriendinnen. Een leuk feitje over mij is dat ik overal appelmoes bij eet en dat ik heel erg van de Franse taal hou!

Huidige leden:

Voorzitter                      Kim Vergeer
Secretaris                      Faiza Ichola
Penningmeester           Josée Bollen