Carrièrecommissie

E-mail: carriere@odiom.nl

De CarrièreCie organiseert het gehele jaar gastcolleges en carrièreavonden. Bij de gastcolleges en carrièreavonden regelt de CarrièreCie gastsprekers over allerlei interessante onderwerpen, zoals onderwijs aan zieke kinderen, de Kindertelefoon of over spraakproblemen bij jonge kinderen.
Hoihoi!
Wij zijn Deborah, Marlijn, Meike en Sietse en wij vormen dit jaar de Carrière Commissie van ons prachtige ODIOM. Dit jaar verzorgen wij de gastcolleges, carrière avonden en meeloopdagen! Hieronder stellen wij ons kort voor en kom je ons belangrijkste kenmerk (de lievelings theesmaak natuurlijk) te weten!
Hoihoi!
Ik ben Deborah en ik ben de voorzitter van de Carrière Commissie in 2022-2023. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de AOLB. Mijn hobby’s zijn breien, haken, zwemmen en natuurlijk afspreken met vriendinnen. Mijn hobby’s lijken misschien wat op die van een oudere vrouw maar bij mij favoriete theesmaak is dit eigenlijk ook het geval. Mijn lievelingsthee is namelijk al jarenlang met stipt op nummer één: zoethout. De smaak en geur zijn zo nostalgisch dat je mij er altijd blij mee kan maken, zelfs midden in de zomer.
Hoihoi!
Ik ben Marlijn en ik ben secretaris en Hoofd-Acquisitie van de Carrière Commissie dit jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Mijn hobby’s zijn fitnessen, koken & bakken, en lekker met vriendinnen het terras op of stappen in het mooie Groningen. Ook hou ik ervan om samen met mijn hond te wandelen als ik thuisthuis ben. Mijn favoriete theesmaak bestaat niet, want ik drink geen thee. Als ik me dan toch moet identificeren met een theesmaakje zou dit Winter Glow zijn. Ik hou namelijk heel erg van de korte winterdagen en om dan ‘s avonds lekker met een dekentje op de bank een goede film te kijken.
Hallo, mijn naam is Meike en ben dit jaar de secretaris van de Carrièrecomissie. Ik ben geboren en getogen in Groningen. Ik zit in mijn eerste jaar AOLB, en ik studeer ook Psychologie. Mijn guilty pleasure is meer chocolade eten dan eigenlijk goed voor mij is, en mijn favoriete smaak thee is bosvruchten.
Ik ben Sietse, ik doe op dit moment jaar 1 AOLB. Voor de CarrièreCie ben ik penningmeester en hoofd promo. Tevens lust ik geen thee (maar dat blijft ons geheim)

Huidige leden:

Voorzitter                       Deborah ten Hoove
Secretaris                       Meike Boon
Penningmeester           Sietse Doevelaar
Hoofd Promo                Marlijn ten Brinke