Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie organiseert gedurende het jaar verschillende meeloopdagen. Zo kom je in contact met verschillende instanties binnen het werkveld. Ook organiseren zij gastcolleges die vakinhoudelijk zijn.

Hallo allemaal,

Dit jaar hebben wij de eer om de CarrièreCie te vormen en dat vinden we super leuk! In dit berichtje zullen we ons even kort voorstellen, zodat jullie weten wie al die leuke sprekers regelen.

Laten we beginnen met onze voorzitter. Anna is 19 jaar oud, zit in haar 2e jaar van PW en maakte vorig jaar deel uit van de super leuke introcommissie. Anna roeit doordeweeks veel bij Gyas en werkt in het weekend in een restaurant in Meppel. Ondanks dat het voorzitterschap wat onverwachts op haar dak kwam, heeft ze er super veel zin in dit jaar!

Als tweede hebben wij onze vice voorzitter, de nuchtere Martijn. Ondanks dat Martijn nog veel in Staphorst is om te turnen en training te geven, zal ook hij vaak in Groningen zijn om dingen te regelen (zijn specialiteit). Martijn is 19, zit in zijn 2e jaar van de AOLB en zit net als vorig jaar ook nog in de HeerenCie, een druk baasje dus!

Als derde onze lieftallige secretaris Christine. Ze zit al in het 3e jaar van PW en doet een verdiepende minor hier in het mooie Groningen. Ze woont heel gezellig met haar vriend én konijn in de Korrewegwijk en is regelmatig te vinden in een zeilboot of op een paard. Christine is 21 en vond het dus wel tijd worden om een keer actief lid te zijn bij Odiom, waar wij het helemaal mee eens zijn!

Als 4e de penningmeester, onze topper Lisette. Lisette is 19, zit ook in haar 2e jaar van de AOLB en is een echte Stadjer. Afgelopen jaar heeft ze de BenefietCie gedaan en ze zit ook nog eens in een JV! Verder speelt ze veel beachvolleybal en zit ze ook vaak op een racefiets, een echte sporter dus!

Als vijfde Margriet, die de positie hoofd aquisitie vervult binnen onze commissie. Margriet was vorig jaar heel actief in de JV en dat is ze dit jaar weer voor PW jaar 2! Ze heeft een super gezellig huis in de Korrewegwijk en werkt daar ook veel in de Albert Heijn. In deze commissie zitten veel mensen met een vol programma, maar Margriet spant toch echt de kroon! Ze is namelijk ook nog heel actief bij de vereniging Ichthus, waar ze kringleider is.

Als zesde onze creatieve Marit, hoofd PR! Marit is nu al voor de derde keer hoofd PR bij Odiom, dus met die posters gaat het helemaal goedkomen. Marit is 20, zit in haar 2e jaar van de AOLB en is ook actief bij Dizkartes. Ze woont in de Schilderswijk, maar is nog regelmatig te vinden in Zwolle, waar ze vrijwilligerswerk doet bij een manage voor mensen met een beperking en zelf paardrijdt.

En last but not least, Marlou! Marlou is 20 jaar en vervult de belangrijke positie van coronospecialist dit jaar. Een actueel thema voor haar, Corona gooide namelijk roet in het eten voor haar wereldreis waar ze twee tussenjaren naartoe heeft gewerkt.. Ondanks deze tegenslag is Marlou dit jaar heel enthousiast begonnen aan PW en geeft ze bijles aan moeilijk lerende kinderen in een educatiecentrum. Ze is al helemaal gesettelt met haar vriend en de allerliefste kitten ooit in Hoogeveen, misschien kom je haar wel een keer tegen in de trein!

We hopen dat jullie op deze manier een beetje een goed beeld van ons hebben gekregen. We gaan heel hard ons best doen allemaal leuke en interessante avonden voor jullie te organiseren en gaan er altijd een gezellige boel van maken, of het nou online is of in real life!

Liefs,

De CarrièreCie

Voorzitter Anna van Spronsen
Vice-voorzitter Martijn de Boer
Secretaris Christine Jonker
Penningmeester Lisette Schuiling
Hoofd-promotie Marit Bulthuis
Hoofd-acquisitie Margriet Kloosterman
Corona-specialist Marlou Bakker

E-mail: carrière@odiom.nl