Diescommissie

E-mail: dies@odiom.nl 

Ieder jaar viert ODIOM op 23 mei de verjaardag van onze vereniging. De DiesCie organiseerd op die dag de Dies. Er wordt een dag georganiseerd met een symposium en een eindfeest. Er worden allerlei leuke sprekers uitgenodigd en er wordt een geweldig feest georganiseerd om Tom’s verjaardag te vieren.
We starten ons voorstelrondje bij Lotte die op 21 november haar 20ste verjaardag mag vieren!! Wat wordt ze al oud hè. Lotte is aankomend jaar 1/2 van de functie secretaris en mag de notulen en mailtjes bij houden. Op het verlanglijstje van Lotte staat vanaf vandaag een canon zoom mini, helemaal geïnspireerd door Els. Of een taart, ook niet verkeerd.
Isa wordt, net als Tom, bijna 21! Om precies te zijn: op 3 december! Als hoofd acquisitie houdt ze ervan om de beste dealtjes te scoren, daarom raadt ze iedereen aan om voor haar verjaardag tijdens Black Friday te shoppen. Dit jaar staat een paar Adidas Campus 00s bovenaan haar verlanglijstje!
Nienke is de jongste van de groep en blijft nog wat langer in haar tienerleven, want ze wordt dit jaar 19 op 9 december! Als hoofd promo gaat ze aankomend jaar lekker creatief bezig. Ondanks haar leeftijd is ze best wel een beetje ouderwets en vindt ze het leuk om muziek te draaien op haar platenspeler. Daarom staat dit jaar een leuke nieuwe plaat bovenaan haar verlanglijstje!
Wanneer iedereen nog aan het bijkomen is van oud en nieuw maken wij ons alweer klaar voor een nieuw feestje. Op 2 januari wordt onze voorzitter Els namelijk alweer 23. Bovenaan haar verlanglijstje staat een nieuwe waterkoker, kan je wel weer aan merken dat ze wat op leeftijd is. Al moet natuurlijk wel zo’n hippe van SMEG zijn!
Ook Oscar is jarig in de leuke maand Januari. Hij mag op de 21e 21 kaarsjes uitblazen net als Tom! Dit jaar mag Oscar de taak als penningmeester op zich nemen. Oscar heeft niks op zijn verlanglijst staan, maar als je dan nog steeds erg graag iets wilt geven dan zegt hij nooit nee tegen alcohol :).
Ook Marlijn is jarig in de eerste maand van het nieuwe jaar. Op 28 januari kan ze namelijk 20 kaarsjes uitblazen! Dit jaar kan ze volop haar creativiteit kwijt als Hoofd Promo. Bovenaan haar verlanglijstje staat een grote wokpan, zodat ze ook in de keuken haar creativiteit kwijt kan. Dit zal dan ook goed van pas komen tijdens de komende commissie avonden!
Drie dagen voor Katja is onze Puck jarig. Net als tom, en vele andere van de commissie, wordt ook Puck 21 dit jaar! Funfact ze is geboren op 03/03/03! Puck heeft een kleine verslaving aan shoppen en daarom staat een grotere kledingkast boven aan haar lijstje. Maaaar misschien is het stiekem ook wel goed dat die nu vol zit… Zo kan ze haar kledingkast op orde houden. Net als de mail! Puck vervult voor 1/2 de taak secretaris waarbij ze vooral de mail netjes houdt.
Ook Katja mag dit jaar haar 21e verjaardag vieren op 6 maart! Ze mag dit jaar als hoofd acquisitie aan de slag om de leukste deals binnen te harken. Op haar verlanglijstje staat een nieuwe tas om vooral de leuke deals in mee te nemen.
En dan komen we bij de belangrijkste verjaardag van dit commissiejaar: 22 mei! Dan vieren we namelijk dat Tom 21 wordt en dat vieren we met een symposium en een eindfeest. Tom heeft maar 1 ding op zijn verlanglijstje staan en dat is dat jullie allemaal langskomen om zijn verjaardag te vieren!

Commissieleden DiesCie:

Voorzitter                Els Roggeveld

Secretaris                 Lotte Woudsma

Secretaris                 Puck Gerritsen

Penningmeester     Oscar Mclean

Hoofd Promo          Marlijn ten Brinke

Hoofd Promo          Nienke Messelink

Hoofd Acquisitie    Isa Zaturdag

Hoofd Acquisitie    Katja Bontsema