Diescommissie

E-mail: dies@odiom.nl 

Ieder jaar viert ODIOM op 23 mei de verjaardag van onze vereniging. De DiesCie organiseerd op die dag de Dies. Er wordt een dag georganiseerd met een symposium en een eindfeest. Er worden allerlei leuke sprekers uitgenodigd en er wordt een geweldig feest georganiseerd om Tom’s verjaardag te vieren.

Verenigingsjaar 2022-2023, beter bekend als het 4e lustrum. Bij een Lustrum hoort dan ook een LustrumCommissie. Een commissie waar er maar één keer in de vijf jaar één van is. Daarom ook wel bekend als de leukste commissie van ODIOM dit jaar. Stuk voor stuk allemaal enthousiaste leden die in mei een fantastische Lustrumweek voor jullie gaan organiseren. Dat klinkt nog heel ver weg, maar weet; de tijd die vliegt. Om jullie alvast een goed beeld te geven van ons allemaal stellen wij onszelf voor aan de hand van onze favoriete tijd van de dag. We starten met onze voorzitter Vera. Als Vera een tijdstip zou moeten kiezen gaat haar voorkeur uit naar 00:00. Een tijdstip waarop je de dag lekker kan afsluiten in bed of juist kan beginnen door nog een dansje te wagen in de kroeg! Wanneer je het hebt over een dansje in de stad is onze Femke niet te missen. Femke haar favoriete tijdstip is wanneer het tijd is voor bier en dansjes in de stad. Met natuurlijk als hoogtepunten de borrels in de brouw. Iets waar haar mede seccie ook erg fan van is. Echter, Yorick kiest als favoriete tijdstip toch écht de ochtend. Om 8:00 ’s ochtends lekker in zijn bed liggen is toch wel het beste wat hem kan overkomen. Onze Hugo kiest ook voor de ochtend, want er is volgens Hugo niets beters dan dronken om 8:00 in bed liggen en lekker je roes uitslapen. Wie er ook wel eens dronken om 8:00 in bed beland, is onze Kim. Kim is altijd in voor een biertje en gezelligheid. Haar favoriete tijd is dan ook solidariTIJD. Door naar Nils die er altijd voor zorgt dat wij de lekkerste maaltijden voorgeschoteld krijgen tijdens de vergaderingen. Zijn favoriete tijd van de dag is 18:00, omdat Nils zich dan heerlijk uit kan leven in de keuken. Daarnaast hoeft hij zich om 18:00 nog geen zorgen te maken over de bult afwas, want dat zijn zorgen voor later. Romée kiest voor 20:00, omdat dit een tijdstip is dat ze vaak wat leuks doet met vriendinnen. Verder laat zij tijd het liefst los, want ze heeft altijd haast. Romée heeft duidelijk geen tijd te verliezen. Genieten van een mooie zonsondergang is iets wat Céline elke dag wel zou kunnen doen. Een moment op de dag dat Céline vaak wat gezelligs aan het doen is met vriendinnen. Maar het mooiste van het tijdstip van zonsondergang volgens Céline is dan toch de maandag wanneer wij als LustrumCie van onze altijd enerverende commissieavonden genieten. Als laatste blijft dan Bodil over. Duidelijk iemand die niet van de deadlines is. Haar favoriete tijdstip is dan ook 00:00, omdat ze de deadline van 23:59 niet kon halen. Maar als eerstejaars moet ze natuurlijk ook nog veel leren.

Hopelijk hebben jullie een beetje een beeld gekregen wie wij zijn. Wij hebben enorm veel zin in dit Lustrumjaar en hopen jullie allemaal te zien bij alle Lustrumactiviteiten! Tot snel in de brouw, waar we jullie graag zien losgaan op onze prachtige lustrumlied!

Liefs,

Lustrumcommissie

Commissieleden LustrumCie:

Voorzitter                Vera van Amstel

Secretaris                 Femke Veenstra

Secretaris                 Yorick Obelink

Penningmeester     Hugo Veenhoff

Hoofd Promo          Kim Spoelman

Hoofd Acquisitie    Nils Wiekens

Hoofd Acquisitie    Romée Danoe

Algemeen lid           Bodil Loos

Algemeen lid           Celine Raaijman