Evenementencommissie

E-mail: evenementen@odiom.nl

 

De EventCie organiseert in het jaar twee grote activiteiten. De commissie organiseert een ontzettend leuk liftweekend, waarbij je al liftend naar je locatie gaat! Verder organiseer je al EventCie de reis naar de grootste studentenhardloopwedstrijd van Nederland, de Batavierenrace!

We beginnen ons prachtige voorstelrondje met onze voorzitter Zoë. En deze meid maakt toch wel altijd van alles mee op stap. Zo laat ze wel eens haar telefoon in de wc vallen om vervolgens de hele avond met haar telefoon in een zak rijst op pad te gaan.

Een van onze seccies is Anne en zij is wel echt de meest muzikale van de groep. Anne kan zo goed zingen dat zij zelfs auditie heeft gedaan voor I can see your voice! Als je benieuwd bent naar haar talent moet je haar maar een keer mee sleuren naar de karaoke bar!

Dan komt onze andere seccie Els. Deze sportieve meid voetbalt al heel wat jaren. Jullie verwachten nu natuurlijk ook dat ze daar aardig wat talent voor heeft maar niets is minder waar. Ze bakt er in het veld nog steeds helemaal niks van maar in de kantine bewijst ze zich dan wel weer zo goed dat ze zelfs de aanvoerder van de derde helft is geworden.

Nu door naar onze penningmeester Emma. Zij is een enorme dierenvriend! Haar vissen denken daar alleen anders over. Zij haten elkaar zo erg dat ze hun eigen soortgenootjes gewoon opeten. Misschien dat Netflix dus wel hun volgende hitserie bij Emma in de vissenkom opneemt

Anne is niet de enige die wel eens auditie heeft gedaan… Onze hoofd acquisitie Iriz heeft in een ver verleden namelijk auditie gedaan bij kinderen voor kinderen. Mocht je dus ooit op een onbewoond eiland terecht komen kijk even goed of je Iriz met haar billen bloot uit een kokosnoot zien drinken.

Dan zijn we bij het meest onhandige lid uit onze commissie aangekomen. Want wisten jullie wel dat hoofd promo Gerda ooit met een blauw oog heeft rond gelopen omdat ze de korfbalpaal gekopt had…

En dan zijn we alweer bijna klaar met ons rondje. Maar eerst komt onze andere hoofd promo Femke nog! Deze meid heeft toch wel wat shop problemen. Ze komt gewoon thuis met 3 nieuwe broeken 5 nieuwe shirts en een haarclip terwijl ze voor een komkommer de stad in ging

 

Huidige leden:

Voorzitter                Zoë Huiskamp

Secretaris                Els Roggeveld

Secretaris                Anne van Maare

Penningmeester    Emma Kloosterman

Hoofd Promo         Gerda Zijlstra

Hoofd Promo         Femke Tiesma

Hoofd Acquisitie    Daantje van der Staay

Hoofd Acquisitie    Iriz Oldengarm