Feestcommissie

E-mail: feestcie@odiom.nl

De FeestCie organiseert de feesten en borrels van ODIOM. De borrels worden door deze commissie in een leuk thema gehesen waarna iedereen verkleed komt!

Lieve ODIOM’ers. Wij zijn de FeestCie van 2021-2022. We kijken er heel erg naar uit om leuke borrels neer te zetten dit jaar! Hieronder zullen we ons even voorstellen;

Ik ben Maud en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mn tweede jaar PW en heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van de allerleukste commissie van ODIOM. Ik heb er super veel zin in en er komen heel wat leuke feestjes aan.

Mijn naam is Kim en ik zit in het 2e jaar van de AOLB. Ik ben zelf nooit vies van een feestje dus ik heb ontzettend veel zin om de borrels te mogen organiseren dit jaar!

Ik ben Marrit en zit nu in m’n 2e jaar van PW. Ik vind het superleuk om bij de FeestCie te zitten en nu de borrels eindelijk weer door mogen gaan, gaan we ze extra spetterend maken! Tot snel op de borrel!!

Mijn naam is Famke, 18 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van PW. Ik zit dit jaar voor de tweede keer in de FeestCie en ik heb heel veel zin om dit jaar fysieke borrels te mogen organiseren!!

Ik ben Amy Raven. Op dit moment eerstejaars AOLB. Ik zit bij Donitas om te volleyballen. Ik heb nu al super veel zin in de feestjes georganiseerd door onze leuke commissie

Mijn naam is Hannelore en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in mijn tweedejaar van de AOLB, wat mij super bevalt. Dit jaar is mijn eerste jaar als actief lid bij ODIOM in de FeestCie. Ik heb super veel zin in komend jaar en kan niet wachten iedereen te zien op onze gezellige borrels!

Ik ben Bente, 19 jaar oud en zit in mijn eerste jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik hou verder enorm van reizen, muziek en natuurlijk van een gezellig feestje!

Ik ben Dana, 19 jaar en zit in het 2e jaar van Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar doe ik voor het eerst mee in een commissie bij Odiom. Voor themafeestjes haal ik altijd alles uit de kast, daarom vind ik het superleuk om die dit jaar te mogen organiseren met de FeestCie! Ik heb heel veel zin om met deze groep meiden onze creativiteit erop los te gooien en hoop jullie allemaal te zien op de borrels!

Ik ben Daantje en ik zit nu in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben 19 jaar, en ik woon in Groningen. Ik heb het hier heel erg naar mn zin en nu ik in de Feestcommissie zit belooft het 1 en al gezelligheid te worden. Ik kijk heel erg uit naar dit jaar omdat we natuurlijk heel lang geen feestjes meer hebben gehad. We gaan er als commissie een mooi jaar van maken!

 

 

Voorzitter                 Maud Witter

Secretaris                 Dana Kef

Secretaris                 Bente Sprang

Penningmeester      Daantje van der Staay

Hoofd Promo           Kim Spoelman

Hoofd Promo           Amy Raven

Hoofd Acquisitie      Marrit van der Meer

Hoofd Acquisitie       Hannelore ten Cate

Algemeen                    Famke Lootsma