Feestcommissie

E-mail: feestcie@odiom.nl

De FeestCie organiseert het gehele ontzettende leuke borrels. Deze borrels zijn altijd geheel in thema en als FeestCie mag jij deze thema’s samen met de commissie bedenken! Daarnaast nemen twee leden van de FeestCie deel aan de Prominent in de Tent-commissie voor het feest in oktober.

Hallo allemaal! Wij zijn de FeestCie van onze mooie vereniging en mogen dit jaar de borrels gaan organiseren! Om onszelf voor te stellen gaan we wat vertellen over onze favo cocktail (want wij zijn zeker niet vies van een drankje), favo kroeg/club (op de Brou na tijdens de borrels ;)) en over onze favoriete maaltijd op een brakke dag, want die dagen horen er helaas ook bij.

Onze voorzitster Anne houdt wel van (de cocktail) sex on the beach. Onze seccie Gerda en Penningmeester Eline zijn beide fan van de frisse mojito. Ons hoofd acquisitie Sanne houdt wel van sangria, maar dan wel uit Spanje! Ons andere hoofd acquisitie Lieke is weg van de white russian. Onze promo Amy gaat vaak voor de frozen strawberry daiquiri en promo Aniek gaat voor de classic pornstar martini.

Na de borrel zijn wij vaak nog ergens in de stad te vinden. Anne en Aniek kan je vinden in ’t Feest of zelfs op de bar in ’t Feest voor een gratis shotje. Ondertussen zijn Eline en Gerda waarschijnlijk aan het zingen/krijsen in de Karaokebar. Lieke en Sanne horen gelukkig niks, want zij staan met hun koptelefoon op te dansen in de Silent Disco! Amy gaat gezellig naar het eind van de Poele om een bezoekje te brengen aan ’t Gat.

Helaas worden we na deze leuke avonden weleens wakker met barstende koppijn, maar ja dat hoort er ook bij. Om onszelf een klein beetje beter te laten voelen werken we wat eten naar binnen, waar het hopelijk ook blijft. Sanne, Amy en Lieke brakken uit met wat lekkers van de Maccie erbij. Lieke haar specifieke bestelling is 6 nuggets met zoetzure saus natuurlijk, een cheeseburger en een aardbei milkshake om het af te maken. Gerda houdt ook wel van kipnuggets, maar doet ze thuis in de airfryer. Anne haar favo snack is toch de heerlijke frikandel speciaal. Aniek besteld op haar brakke dag een lekkere pizza. Eline probeert nog wat groentes binnen te krijgen door lasagne te eten.

Wij hopen jullie allemaal op de borrels te zien!

Voorzitter                 Anne Tombrock

Secretaris                 Gerda Zijlstra

Penningmeester      Eline Haandrikman

Hoofd Promo           Aniek Reimes

Hoofd Promo           Amy Raven

Hoofd Acquisitie     Lieke Fritsma

Hoofd Acquisitie     Sanne Lubbers