Excursiecommissie

E-mail: excursie@odiom.nl

De ExcurCie regelt gedurende het jaar, drie hartstikke leuke excursies naar verschillende bedrijven. Tijdens deze excursies kun je meer ervaring opdoen bij het toekomstige werkveld na de studie van Pedagogische Wetenschappen of de AOLB!

“Wij als ExcurCie ‘22/’23 hebben mega veel zin om drie leuke excursies voor jullie te gaan organiseren!! Hieronder stellen we ons voor door middel van onze favoriete Nederlandse steden. Wie weet zien we elkaar wel op 1 van deze plekken! 🙂

Corrien (Voorzitter): Mijn favoriete plek voor een tripje in Nederland is het zonnige Scheveningen! Iedere zomer ben ik hier wel even te vinden om te zwemmen in de golven en een terrasje te pakken op de boulevard. Voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land 🙂

Marine (Secretaris): Mijn favo Nederlandse stad om te bezoeken is Rotterdam. Het is heel groot en werelds, waardoor het een ‘ver weg gevoel’ geeft. Maar toch voelt het knus en gezellig aan.

Anna (Secretaris): De leukste stad waar ik een stedentrip naar heb gemaakt moet toch Amsterdam zijn. Het is een ontzettend mooie stad met mooie oude gebouwen en grachten. Er zijn ook veel leuke winkeltjes dus het was heel leuk om te shoppen en daarna lekker op een terrasje te zitten!

Thura (Hoofd Acquisitie): Mijn favoriete stad is Utrecht! Super leuk om in rond te struinen en voelt qua sfeer voor mij als een soort Groningen in de randstad.

Irene (Penningmeester): Mijn favoriete stad om op stedentrip te gaan is Maastricht, omdat er daar zo’n gezellige sfeer hangt!

Leanne (Hoofd-Promo): Ik vind Den haag de leukste stad om te bezoeken, omdat het zo’n grote stad is. Naast dat je er heel goed kunt winkelen, zijn er ook nog veel leuke dingen om te bezoeken.

Marit (Algemeen lid): Mijn leukste stedentrip was in Maastricht: lekker ver weg, net of je in het buitenland bent :). En je kunt er goed shoppen!”

Huidige leden:

Voorzitter                Corrien Tolsma

Secretaris                Anna van Orsouw

Secretaris                Marine Aalderink

Penningmeester     Irene van der Wal

Hoofd Promo          Leanne Heller

Hoofd Acquisitie     Thura Breedt Bruijn

Algemeen lid           Marit Krale