Excursiecommissie

E-mail: excursie@odiom.nl

De ExcurCie regelt gedurende het jaar, drie hartstikke leuke excursies naar verschillende bedrijven. Tijdens deze excursies kun je meer ervaring opdoen bij het toekomstige werkveld na de studie van Pedagogische Wetenschappen of de AOLB!

Wij zijn de excurcie van ’23-24′ en wij hebben er ontzettend veel zin in om aankomend jaar 4 excursie voor jullie te organiseren! We gaan langs bij verschillende bedrijven binnen ons toekomstig werkveld. Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als ons. Wie weet tot dan 🙂 Wij zullen ons kort voorstellen:

De voorzitter van de ExcurCie dit jaar is Mirthe Woudstra. Mirthe heeft al een aantal jaren als actief lid erop zitten. Zo heeft ze al in de BenefietCie, CarriéreCie en BexCie gezeten. Dus misschien herken je haar rode lokken al wel. De functie als voorzitter van de ExcurCie is een mooi vervolg op haar actief lidmaatschap. Ze studeert PW en moet hiervoor wekelijks vanuit het mooie Twente afreizen naar Groningen. Voor de rest is Mirthe eigenlijk altijd wel te vinden op de borrels van ODIOM en maakt ze er altijd een feestje van!

De penningmeester van de excursie is dit jaar Mirthe Schuddebeurs. Ze is net begonnen aan haar eerste jaar van pedagogische wetenschappen. Buiten de opleiding om is Mirthe op de schaatsbaan, in de keuken of op het terras te vinden. Ze heeft er erg veel zin in om dit jaar meerdere excursies te organiseren!

Deborah Berghuis is dit jaar hoofd aquisitie en promo! Ze is dit jaar begonnen met de opleiding Pedagogisch wetenschappen. Het liefst zit ze altijd in de zon in een lekker ver land, maar helaas moet ze eerst maar aan de studie. Sporten doet graag in mijn vrije tijd, maar het liefst zit ze lekker aan de borrel met haar vriendinnetjes.

Huidige leden:

Mirthe Woudstra (voorzitter)

Mirthe Schuddebeurs

Deborah Berghuis

Marlou Meijer

Pien Dorgelo