Excursiecommissie

E-mail: excursie@odiom.nl

De ExcurCie organiseert excursies naar (grote) bedrijven door heel Nederland. Zo laat deze commissie je kennis maken met allerlei werkplekken waar je na je studie terecht zou kunnen komen. Eén excursie is met een overnachting, zodat er meerdere bedrijven en/of bedrijven die wat verder weg liggen, bezocht kunnen worden.

Hoi allemaal, wij zijn dit jaar de Excursiecommissie! Hier volgt even een voorstelrondje:

Elisha: Ik ben Elisha, ik ben 19 jaar en ik zit in het 2e jaar van PW. Als ik naast alle drukte nog wat tijd heb, maak ik graag muziek (zang, piano en ukelele). Ik hou daarnaast van dansen, tekenen en fotografie.

Leonie: Ik ben Leonie, 20 jaar oud en tweedejaars studente PW. Ik woon op kamers in het gezellige Groningen. Naast mijn studie werk ik in de horeca en geef ik bijles aan kinderen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de turnhal en spreek ik graag af met vrienden.

Lieke: Ik ben Lieke, 18 jaar oud en ik ben eerstejaars student PW! Ik kom uit Raalte, maar ook ik woon sinds dit jaar in Groningen. In mijn vrije tijd hou ik van een feestje, kijk ik graag Netflix of doe ik iets gezelligs met vrienden.

Christine: Ik ben Christine en ik ben 22 jaar. Ik ben dit studiejaar begonnen aan de master Orthopedagogiek. Daarom heb ik het best druk met het schrijven van mijn scriptie en stagelopen. Daarnaast volg ik ook nog een paar vakken. De tijd die ik nog over heb besteed ik graag aan sporten, netflixen en wijntjes drinken met vrienden.

Liselot: Ik ben Liselot, 17 jaar en kom uit Zwolle. Ik ben dit jaar begonnen aan de AOLB! In mijn vrije tijd sta ik het allerliefst op het volleybalveld. Daarnaast hou ik van afspreken met vrienden en speel ik ook graag andere sporten!

Céline: Ik ben Céline en ik ben dit jaar begonnen met de AOLB. Ik ben 19 jaar en woon sinds dit jaar ook op kamers hier in Groningen. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te sporten, creatief bezig te zijn en gezellig met vrienden op een terrasje te gaan zitten.

Marit: Ik ben Marit, 19 jaar en ik zit in mijn eerste jaar van de aolb! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets gezelligs te doen met vriendinnen, spelletjes te spelen, te lezen en fotografie vind ik ook leuk. Daarnaast hou ik ook van reizen.

Wij hebben allemaal zin in dit jaar en gaan hard aan de bak om wat leuke excursies voor jullie te organiseren! 🙂

Commissieleden ExcurCie:

Voorzitter                Liselot van Rij

Secretaris                Christine Jonker

Secretaris                Lieke van Dam

Penningmeester     Leonie Hoeksema

Hoofd Promo          Céline Raaijman

Hoofd Promo          Elisha van der Bij

Hoofd Acquisitie     Marit Nap