Introductiecommissie

E-mail: intro@odiom.nl

De Introductiecommissie organiseert de introductieperiode voor de eerstejaars. In deze periode organiseren ze het introductiekamp en een introductiedag op de faculteit. Daarnaast helpen ze als introductiecommissie af en toe mee met voorlichtingsactiviteiten op de faculteit.

Lieve allemaal,

Ontmoet de IntroCie van ’21-’22!

Wij zijn de grootste (en natuurlijk leukste) commissie die ODIOM kent. Onze commissie bestaat uit enthousiaste eerstejaars studenten, van zowel Pedagogische Wetenschappen als de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Als introductiecommissie zijn wij verantwoordelijk voor de introductieperiode van de komende eerstejaarsstudenten, hopelijk jullie dus 🙂
Een nieuwe studie zal behoorlijk spannend zijn voor sommigen van jullie, maar wij als IntroCie staan voor jullie klaar! Wij zullen er alles aan doen zodat jullie je welkom voelen.

Om dit voor elkaar te krijgen organiseren wij onder andere het introductiekamp voor alle eerstejaars studenten die gezellig met ons mee willen. Tijdens dit fantastische weekendje weg leer je je nieuwe studiegenootjes kennen door middel van activiteiten die wij voor jullie bedacht hebben. Het gaat een super leuk weekend worden waar onder andere gelachen en gefeest gaat worden!

Als IntroCie hebben we er mega veel zin in om de aankomende eerstejaars studenten een onvergetelijke start van hun studententijd te bezorgen. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te mogen ontmoeten!

Liefs ons,

De IntroCie

Voorzitter                Els Roggeveld

Secretaris                Isa Zaturdag

Secretaris                Hannah van Dijk

Secretaris                 Femke Veenstra

Penningmeester     Lotte de Wilde

Hoofd Promo          Lotte Smid

Hoofd Promo           Ole de Vries

Hoofd Promo           Tess Dingeldein

Hoofd Acquisitie      Nicky Evers

Hoofd Acquisitie       Danique Boerrigter

Algemeen                    Suzan Elshof

Algemeen                    Titia Eisma