Jaarvertegenwoordiging AOLB 3

E-mail: aolb-jv3@odiom.nl

Over JV-AOLB-3:

Wij als jaarvertegenwoordiging van de AOLB jaar 3 stellen ons graag aan jullie voor!
Ik ben Simon, 21 jaar en zit in AOLB 3. Dit is mijn derde jaar als voorzitter van de jaarvertegenwoordiging. Ik houd van lezen en kletsen. Ik ben dus altijd wel in voor een praatje!
Ik ben Nynke, 20 jaar en zit in het derde jaar van de AOLB. Dit is ook al mijn derde jaar in de jaarvertegenwoordiging, dus ik heb al enige ervaring 😉 Daarnaast heb ik mij dit jaar ook aangesloten bij de EventCie! Ik houd van terrassen, feestjes en gezelligheid! Wie weet tot snel in het hok!! Ik ben Jelinke, 20 jaar en zit in het derde jaar van de AOLB. Dit is mijn eerste jaar in de jaarvertegenwoordiging en heb er super veel zin in. Ik ben graag buiten, het liefste op het ijs maar als dat er niet ligt dan maar op wieltjes. Verder ben ik graag lekker aan het kletsen onder het genot van een kop thee. Ook ik heb mij dit jaar aangesloten bij de JV! Ik ben Rosa, 21 (bijna 22) jaar oud en 3e jaars AOLB. Ik ben een echte Rotterdamse en vind het in mijn vrije tijd leuk om een balletje te trappen bij g.s.v.v. The Knickerbockers en een biertje te doen op het terras. Ook vertegenwoordig ik graag de studenten die, net zoals ik, hun studie wel belangrijk vinden maar af en toe leven onder het motto: “een toets kan je herkansen, een feestje niet”!
En tot slot heb ook ik mij dit jaar aangesloten bij de jaarvertegenwoordiging. Ik ben Lise, 20 jaar en zit in het derde jaar van de AOLB. Ik houd van sporten en ben dan ook vaak in de turnhal en de sportschool te vinden. Verder houd ik van gezelligheid en van creatief bezig zijn.

Liefs,

Jaarvertegenwoordiging AOLB 3

 

Huidige leden:

Lise Bremer
Nynke Dotinga
Rosa van der Kroft
Simon Kruize
Jelinke Nicolai