Jaarvertegenwoordiging AOLB 4

E-mail: aolb-jv4@odiom.nl

 

Heeey, ik ben Marit Peters. Ik zit nu in het 4e jaar van de AOLB. Vandaar ook dat ik in de jaarvertegenwoordiging kan 🙂 . Naast de JV, zit ik dit jaar ook in de leuke AcCie. In mijn vrije tijd ben ik zoveel mogelijk met andere mensen om te chillen of een stukje te wandelen. Verder ga ik graag naar de sportschool of kijk ik series of films (The hunger games is echt een aanrader). Ook probeer ik mijn creatieve kant naar boven te laten komen door af en toe te tekenen of schilderen of maken, maar heb nog niet echt mijn talent gevonden. Vroeger was ik fan van Beyoncé. Dat heeft geen uitleg nodig denk ik. Nu luister ik meer naar verschillende bands zoals Bring Me The Horizon, Arrows in Action of Awaken I Am, maar Miley Cyrus blijft mijn guilty pleasure. En dan vooral het nummer The climb. Duh. Mijn lievelingsdier is een kat, want ik heb thuis een kat en dat is echt een schatje. Echt waar. En mijn favoriete drankje is een kopje hete thee. Groetjes.
Hi! Ik ben Ibrich Westerhof, 21 jaar en zit nu in het 4e jaar van de AOLB👩‍⚖️ Omdat het mij leuk leek om in het laatste jaar nog een beetje actief te zijn, was de JV de perfecte keuze! Wanneer ik niet met de LIO bezig ben, probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te sporten, dus ben ik regelmatig in de sportschool🏋️‍♀️ of op het korfbalveld ⚽️ te vinden. Verder vind ik het leuk om te shoppen🛍️, met vrienden af te spreken en te reizen✈️ Ik luister naar heel veel verschillende soorten muziek🎶 maar mijn guilty pleasure blijft toch stiekem Nick & Simon 🫣 Mijn lievelingsdier is een hond🐶, ik heb er helaas geen maar hij gaat er later zeker komen! Mijn favo drankje is een ijsbeertje🐻‍❄️ en mijn favoriete eten is sushi🍣 Bye!👋
Hoi allemaal! Ik ben Hannah Jonker, 21 jaar oud en zit momenteel in het 4e jaar van de AOLB. Om ondanks het drukke jaar toch actief te zijn binnen ODIOM, leek het mij erg leuk om bij de JV aan te sluiten. Ik sport vaak met huisgenoten bij de aclo en drink graag een drankje met mijn vrienden op een terrasje. Ook kijk ik veel verschillende series door elkaar heen, maar momenteel ben ik toch het meest fan van The Blacklist. Ik houd ervan om gitaar te spelen en om muziek te luisteren, het meest luister ik naar de band Rondé. Maar mijn echte guilty pleasure nummers zijn toch echt van ABBA. Mijn lievelingsdier is een dolfijn, omdat die zo sierlijk door het water zwemmen en mega slim zijn. Mijn favo drankje blijft denk ik toch een lekker koud wit wijntje. Liefss!

 

Huidige leden:

Ibrich Westerhof

Hannah Jonker

Marit Peters