Jaarvertegenwoordiging AOLB 4

E-mail: aolb-jv4@odiom.nl

 

 

Wij als jaarvertegenwoordiging van de AOLB jaar 4 stellen ons graag aan jullie voor!
Ik ben Simon, 22 jaar en zit in AOLB 4. Dit is mijn vierde jaar als voorzitter van de jaarvertegenwoordiging. Ik houd van lezen en kletsen. Ik ben dus altijd wel in voor een praatje!
Ik ben Nynke, 21 jaar en zit in het vierde jaar van de AOLB. Dit is ook al mijn vierde jaar in de jaarvertegenwoordiging, dus ik heb al enige ervaring Ik houd van terrassen, feestjes en gezelligheid! Wie weet tot snel in het hok!!
Ik ben Jelinke, 21 jaar en zit in het vierde jaar van de AOLB. Ik ben graag buiten, het liefste op het ijs maar als dat er niet ligt dan maar op wieltjes. Verder ben ik graag lekker aan het kletsen onder het genot van een kop thee.
Tot slot hebben we Lise, 21 jaar en zit in het vierde jaar van de AOLB.. Ik houd van sporten en ben dan ook vaak in de turnhal en de sportschool te vinden. Verder houd ik van gezelligheid en van creatief bezig zijn.
Liefs,
Jaarvertegenwoordiging AOLB 4

Huidige leden:

Simon Kruize
Lise Bremer
Nynke Dotinga
Jelinke Nicolai