Jaarvertegenwoordiging PW 2

E-mail: jv2@odiom.nl

Lieve allemaal,

Wij zijn Anne, Birgitt, Danique, Danique, Madelief en Mirella en wij vormen dit jaar de jaarvertegenwoordiging van het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen!

Studenten én docenten kunnen gedurende het hele jaar bij de ons terecht met alle vragen, opmerkingen of complimenten over het onderwijs.
Als jaarvertegenwoordiging staan wij in direct contact met docenten, wat betekent dat de mening van de studenten via ons ook echt iets teweeg kan brengen. Het onderwijs is er immers voor jullie, studenten, en het zou mooi zijn als jullie dan ook de input konden bieden om het onderwijs zo goed, leuk en toepasselijk mogelijk te maken!
Je kunt ons het beste bereiken door ons te mailen (jv2@odiom.nl), ons een berichtje te sturen of ons gewoon aan te spreken in de collegezaal!
Wij als jaarvertegenwoordiging hebben ontzettend veel zin om dit jaar samen met jullie aan de kwaliteit van het onderwijs te werken en kijken uit naar jullie input!

Liefs, JV PW2

 

Ik ben Xin Jie, 19 jaar en tweedejaars PW student. Dit is mijn tweede actieve jaar bij ODIOM. Ik vind het naast mijn studie heel erg leuk om met vrienden dingen te ondernemen en daar tijd in te steken daarom ben ik dan ook vaak te vinden op een terrasje of in een kroeg en zie ik je misschien wel op een borrel van ODIOM?. Ik heb erg veel zin om met de andere meiden dit jaar de jaarvertegenwoordiging op te pakken en er een leuk jaar van te maken.

Hoihoi, ik ben Teddy, 20 jaar oud en kom uit Enschede. Naast dat ik dit jaar in de JV zit, doe ik ook nog de DiesCie! Buiten het studeren en ODIOM, hockey ik hier in Groningen bij GHBS. Ik heb erg veel zin om dit jaar aan de slag te gaan!

Ik ben Dagmar, een 19jarige rasechte Groninger & tweedejaars PW student. Dit is mijn eerste jaar als actief ODIOM lid en ik ben erg blij dat ik in de jaarvertegenwoordiging zit. Buiten mijn drukke studentenleven vind ik het leuk om te sporten en om te wandelen. Zwemmen, squashen, bodyfitten, powerliften, you name it, ze noemen mij dan ook wel de Hulk. Ook vind ik het leuk om thee te leuten met mijn vriendinnen/vrienden en om met mijn neus in de boeken te zitten. Als je nog thee of boeken tips hebt, je mag me altijd mailen.

Heyhoi, ik ben Mara, 21 jaar en ik zit nu in het 2e jaar van PW. Ik kom uit Groningen & naast dat ik studeer vind ik het heel erg leuk om uren met vrienden te kletsen. Dit jaar zit ik voor het eerst in de JV en ik heb er heel veel zin in!

Huidige leden:

Danique Doetjes
Mirella van der Vlugt
Anne Knol
Madelief van der Velden
Danique Boerrigter
Birgitt Pouw