Jaarvertegenwoordiging PW 2

E-mail: jv2@odiom.nl

Huidige leden:

Teddy ten Wolde
Xin Jie Raangs
Dagmar Hospes
Mara Steetskamp

 

Ik ben Xin Jie, 19 jaar en tweedejaars PW student. Dit is mijn tweede actieve jaar bij ODIOM. Ik vind het naast mijn studie heel erg leuk om met vrienden dingen te ondernemen en daar tijd in te steken daarom ben ik dan ook vaak te vinden op een terrasje of in een kroeg en zie ik je misschien wel op een borrel van ODIOM😉. Ik heb erg veel zin om met de andere meiden dit jaar de jaarvertegenwoordiging op te pakken en er een leuk jaar van te maken.

Hoihoi, ik ben Teddy, 20 jaar oud en kom uit Enschede. Naast dat ik dit jaar in de JV zit, doe ik ook nog de DiesCie! Buiten het studeren en ODIOM, hockey ik hier in Groningen bij GHBS. Ik heb erg veel zin om dit jaar aan de slag te gaan!

Ik ben Dagmar, een 19jarige rasechte Groninger & tweedejaars PW student. Dit is mijn eerste jaar als actief ODIOM lid en ik ben erg blij dat ik in de jaarvertegenwoordiging zit. Buiten mijn drukke studentenleven vind ik het leuk om te sporten en om te wandelen. Zwemmen, squashen, bodyfitten, powerliften, you name it, ze noemen mij dan ook wel de Hulk. Ook vind ik het leuk om thee te leuten met mijn vriendinnen/vrienden en om met mijn neus in de boeken te zitten. Als je nog thee of boeken tips hebt, je mag me altijd mailen.

Heyhoi, ik ben Mara, 21 jaar en ik zit nu in het 2e jaar van PW. Ik kom uit Groningen & naast dat ik studeer vind ik het heel erg leuk om uren met vrienden te kletsen. Dit jaar zit ik voor het eerst in de JV en ik heb er heel veel zin in!