Mediacommissie

E-mail: media@odiom.nl

Als MediaCie ben jij de verantwoordelijke voor de The ODIOM Times! Op The ODIOM Times schrijf je leuke informele en formele artikelen en kun je ontzettend leuke podcasts opnemen! Zo is er een podcast met een orthopedagoog, maar bijvoorbeeld ook met onze eigen LustrumCie. Verder film je tijdens de borrels van ODIOM ook ontzettend leuke borrelvlogs die naderhand op de site kunnen worden gezet!

Hallo! Wij zijn de MediaCie ‘23/’24, hieronder stellen we ons kort voor, maar net even anders dan normaal:

Afgelopen week is er een tragische moord gepleegd op de voorzitter, Nils Wiekens. Nils studeerde voor het ongeval een semester in Noorwegen, waar hij graag een weekendje naar een hutje in de bergen hikete. In zijn vrije tijd was hij veel bezig met muziek, op Spotify heeft hij onderhand meer dan 250 playlists gemaakt. Hij hield van een spelletje, maar helaas is het laatste spelletje met hem nu gespeeld.  

De drie hoofdverdachtes van deze moord zijn drie commissiegenoten, van links naar rechts op de foto zie je Nils, Lieke (Hegeman), Lieke (van Dam) en Lysanne.

Eerste verdachte is Lysanne, ze houdt van slaan met haar hockeystick op het veld, en van surfen en skiën, erg actief op elk terrein! Ze is altijd in voor een feestje en je kan haar dus vinden op de borrels. Ook had zij wel voorzitter willen zijn, maar als je haar ernaar vraagt zegt ze twijfelend dat ze er op zich wel vrede mee heeft.

Lieke van Dam is de tweede verdachte, je kan haar met regelmaat vinden op het volleybalveld. Ook is ze niet vies van een wijntje en een feestje; haar ruggengraat is dan ook vaak afwezig. Daarnaast maak je haar erg blij met een avondje Netflix op de bank.

Ten slotte is de derde verdachte Lieke Hegeman. Zij is fanatiek zwemmer, en ze is dan ook elke week heel wat uren in het bad te vinden. Ze speelt al een lange tijd piano. Ook houdt ze er erg van om zoveel mogelijk leuke en gezellige mensen om zich heen te hebben, en is daarom vaak (als ze niet ligt te slapen) te vinden op de ODIOM-borrels.

Over de moord is, naast een impactwond op het slachtoffers hoofd, niks bekend. Heeft u de gouden tip? Laat het alstublieft aan de redactie weten!

—————————————————————————————————————————

¡pɹooɯɹǝʌ ǝᴉʇɔunɟ ǝp ɹooʌ ǝᴉzǝolɐɾ ʇᴉn slᴉN ǝz ʇɟǝǝɥ ʞɔᴉʇsʎǝʞɔoɥ uǝǝ ʇǝɯ ‘ɹɐɐuǝpɹooɯ ǝp sɐʍ ǝuuɐsʎ˥

Huidige leden:

Voorzitter                         Nils Wiekens
Secretaris                         Lysanne Weggemans
Penningmeester             Lieke van Dam
Hoofd Promo                  Lieke Hegeman
Algemeen lid                   Kim Spoelman