Mediacommissie

De Mediacommissie bestaat nog niet zo lang. Zij zijn verantwoordelijk voor het digitale platform: The ODIOM Times. Hierop kun je artikelen vinden die te maken hebben met ons werkveld, maar is er ook ruimte voor informele berichten over de vereniging.

Er waren eens drie AOLB-studenten. Ze heetten Rosalie, Silke en Lise en ze mochten zich tijdens het verenigingsjaar 2020-2021 de redacteurs van The ODIOM Times noemen.

Rosalie is eerstejaars AOLB-student. Doordeweeks heeft ze een druk bestaan en duikt ze in de rol van diverse personages: zo staat ze op maandag als zwemjuf te trappelen aan de waterkant, staat ze op dinsdag als stage-juf voor de klas, is ze in het weekend te vinden als broodbakker bij de Lidl en is ze natuurlijk ook nog student! En hoewel ze al die personages hartstikke leuk vindt, is ze nog het meest zichzelf. Deze drukke en enthousiaste meid zit vol leven, is altijd in voor een praatje en houdt wel van een terrasje doen. Zo gaat ze bladzijde voor bladzijde door haar levensboek, die zij met haar achttien jaar al aardig heeft gevuld. Verder houdt ze van boeken lezen, in historische romans kan ze helemaal wegdromen, en is creatief bezig zijn met taal haar ding. Zoals ze zelf zegt: ‘Het zijn niet de woorden die ons verbinden, maar de verhalen die we delen’. En die verhalen, die gaat ze met jullie delen tijdens een nieuw hoofdstuk van haar boek: de MediaCie.

Als 2e komt de 19 jarige Silke. Zij is ook eerstejaars AOLB student. Naast haar studie en stage vindt ze het erg leuk om te volleyballen. Dit doet ze al van jongs af aan. Daarnaast werkt ze bij de Albert Heijn als caissière en in de zomer in een animatieteam op een camping. Dit vrolijke personage houdt ook heel erg van knutselen en alles wat daarbij hoort. Je zult haar niet snel vrijwillig zien lezen maar bloggen en vloggen vindt ze wel erg leuk en daarom is de MediaCie erg geschikt voor haar!

En tot slot Lise. Zij zit in het tweede jaar van de AOLB en voor haar wordt dit het tweede deel in de serie ‘ODIOM’. Lise houdt van sporten en ze geeft graag les in de gymzaal, maar ook creatief bezig zijn is iets waar dit personage blij van wordt. Van lezen houdt ze niet zoveel. Ze schrijft de verhalen liever zelf of ze leest ze voor aan haar oppaskindjes. In de MediaCie zit ze dus zeker op haar plek! Lezen jullie mee dit jaar?

Hoe dit verhaal afloopt??? Dat lees je het komende jaar op The ODIOM Times!

Liefs,

De MediaCie

Voorzitter Lise Bremer
Secretaris Rosalie Kuiper
Penningmeester Silke Folkerts

E-mail: media@odiom.nl