24 apr

2024

MasterCie-activiteit: Bingo Night

Ga jij graag bingoën of ben jij de grappenmaker van de bingoclub? Dan is de volgende MasterCie activiteit op woensdag 24 april dé activiteit voor jou! Ook studenten die volgend jaar beginnen met de master zijn welkom om aan te sluiten!

Eerst zullen we kort in gesprek gaan over een aantal studiegerelateerde stellingen. Daarna is het tijd voor een gezellige bingoavond onder het genot van een hapje en drankje, waarbij er ook nog super leuke prijzen te winnen zijn! Ook kun je je muzikale kennis testen in een muziekronde. Heb jij zin om alle prijzen mee naar huis te slepen en een gezellige avond met andere (toekomstige) masterstudenten te beleven? Meld je dan snel aan!

ID: Op de afbeelding staat groot afgebeeld ‘Bingo night’. De achtergrond is groen en daarop zijn verschillende afbeeldingen te zien, zoals een bingomachine, cijfers en een trofee. De activiteit vindt plaats op woensdag 24 april 2024 en de inloop is vanaf 19:15. De locatie is de Orangerie. Deelname aan de activiteit is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Waar
Orangerie
Tijd
19:15

17 apr

2024

Workshop van Swung

Lieve allemaal,

Na de Thema Theeleut duiken we gelijk naar de volgende workshop van de Employability Week. Namelijk die van SWUNG. Hierin zullen we werken aan het maken van een CV en inrichten van een LinkedIn pagina. Een hele nuttige workshop dus! Aanmelden kan via het ledendeel van de site. Hopelijk zien we jullie daar!

Liefs,
Het bestuur

[ID] Op de slide is een beige achtergrond te zien met bovenaan de tekst: Workshop van SWUNG! Rechts staat het logo van SWUNG. Onderin is het LinkedIn logo te zien. Links staat de volgende informatie: Datum 17-04-2024, Locatie: B.0126, tijd: 16:00 en de activiteit is voor leden gratis en niet leden 2 euro.

Waar
BL.0126
Tijd
16:00

23 apr

2024

Actieve Leden Activiteit: Salsa Workshop

Lieve Actieve Leden,

Over twee weken is het weer zover, de tweede ALA van het jaar! Als bedankje voor jullie inzet organiseren wij een activiteit speciaal voor alle Actieve Leden! Bij deze activiteit gaan we onze dansskills oefenen tijdens een salsa workshop, onder het genot van een heerlijk shotje tequila en een extra gratis consumptie! Dus kom gezellig lang met je JV, Structuur of Commissie en laat die heupen swingen met andere Actieve Leden. We verzamelen om 19:15 bij Indoorstrand Groningen Binn’n pret. Ben je enthousiast geworden voor deze activiteit, geef je dan snel op via het Ledendeel op de website. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopelijk zien we jullie daar!

Liefs,

Het Bestuur

[ID] Op de promo staat er bovenaan ‘Actieve Ledenactiviteit’ met daaronder de tekst ‘Salsa workshop + gratis shotje tequila!’ De achtergrond is geel en er staan blauwe, paarse, gele en rode vlaggetjes op. Verder staan er drie plaatjes van dansende personen op en een shotje tequila met een tequila fles op. Er is een paarse balk te zien waarop de datum: 23-04-2024, tijd: 19:15, locatie: Ulgersmaweg 52 en prijs: gratis te zien zijn.

Waar
Indoorstrand Groningen Binn'n pret
Tijd
19:15

18 apr

2024

Switching Diner

Lieve allemaal,
Na Tom’s Toekomst duiken wij het Newscafe in voor een heerlijk diner. Dit zal natuurlijk niet zomaar een diner zijn, maar een Switching Dinner! Hierbij zal je onder het genot van een diner met meerdere mensen in gesprek komen over informele en formele stellingen. Buiten dat het een heerlijke avond zal zijn, zullen jullie ook veel interactie met andere studenten hebben en jullie ervaringen kunnen delen! Eten jullie met ons mee? Aanmelden kan door te mailen naar bestuur@odiom.nl
Liefs,
Het bestuur
[ID] Op de slide is een beige achtergrond te zien met bovenaan de tekst: Switching Dinner, een draaiend diner met een werkveld touch! Rechtsonderin staat er in het groen: Geniet van een heerlijk diner! In het midden staat de informatie: datum 18-04-2024, Locatie: News Cafe, tijd: 18:00 en de prijs is rond de 17 euro.
Waar
News Cafe
Tijd
18:00

24 mei

2024

Batavierenrace

Lieve ODIOM’ers
Het is weer zover, zoals jullie weten komt het sportiefste weekend van het jaar er weer aan: De Batavierenrace. De Batavierenrace zal plaatsvinden van 24 t/m 26 mei! Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit ontzettend gezellige weekend? Twijfel dan niet en schrijf je in! De aanmeldingen gaan open op 8 april om 12:00 uur. Je kan je aanmelden via de website. Het belooft weer een gigantisch gezellig weekend te worden die we natuurlijk afsluiten met een groot feest! Dit wil je niet missen!
Liefs,
De EventCie

Meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaGGREGJylDXZUqlkHHNEcKQNq39EsgMGDnLbBlwtJseSZiA/viewform?usp=sharing

[ID] De achtergrond van de post is roze met paars. Bovenaan de post staat “De EventCie en UBBO presenteren” met daaronder “Batavierenrace”. Verder staat de datum van de Batavierenrace erop, namelijk 24, 25 en 26 mei. De locaties zijn Nijmegen en Enschede. De kosten zullen €30,- zijn. Verder zijn er twee hardlopers te zien en het Batavierenrace logo.

Waar
Nijmegen en Enschede

16 apr

2024

FeestCie & CoCo Borrel: Droombaan van vroeger

Dinsdag 16 april is het weer tijd voor een té gekke borrel. Droomde jij er vroeger van om astronaut, dierenarts of piloot te worden? Dit is je kans om tóch nog als een van deze beroepen verkleed te gaan! Het thema van deze borrel is namelijk ‘droombaan van vroeger’.

Vanaf 22:00 uur zijn jullie welkom en punten voor de Actieve Leden Battle zijn te verdienen als je voor 22:30 uur binnen bent! Ook zal op deze borrel de CoCo aanwezig zijn om meer te vertellen over het BSS Congress, dit wil je niet missen!

Zien we jullie op de borrel?

Liefs,

De FeestCie

[ID] Op de foto staat bovenin: ‘FeestCie Borrel, droombaan van vroeger’. De foto heeft een blauwe achtergrond en er staan mensen met verschillende beroepen op, waaronder een astronaut, voetballer en dierenarts. Onderaan staat de datum: 16-04-24, de tijd: 22:00 uur, de locatie: De Brouwerij en de prijs: gratis.

Waar
Brouwerij
Tijd
22:00

18 apr

2024

Tom's Toekomst!

Lieve allemaal,

Op de donderdag is het tijd voor Tom’s Toekomst! We zullen het spel Levensweg tot leven brengen, om op een informele manier om via een spel bezig te zijn met onze toekomstplannen en wat jou later in het werkveld leuk lijkt! Hierdoor doen we inspiratie op bij elkaar en kom je misschien achter dingen die je hiervoor niet wist. Het wordt een ontzettend gezellige activiteit, waarbij je je toch nog wat meer kan verdiepen in het werkveld en verschillende mogelijkheden kan ontdekken. Aanmelden kan via het ledendeel op de site! Zien we jullie daar?

Liefs,
Het bestuur

[ID] Op de slide is een beige achtergrond te zien met bovenaan de tekst: Tom’s Toekomst! Levend Levensweg. Onderaan staat: Een informele manier om kennis te maken met het werkveld! Ook staat onderaan de informatie: Datum 18-04-2024, tijd 16:00, locatie: Orangerie en de activiteit is voor leden gratis en niet leden 2 euro.

Waar
Orangerie
Tijd
16:00

17 apr

2024

Thematheeleut Employability Week

Lieve allemaal,

Op de woensdag in de Employability Week breken we de week met een Thema Theeleut! Hier kan je uitbrakken van de borrel, even een pauze nemen met een kopje thee en natuurlijk lekker komen kletsen! Ook zullen er oud-bestuursleden van ODIOM aanwezig zijn om te vertellen over hun werkervaringen na hun bestuursjaar. De perfecte manier dus om op een relaxte manier te informeren over het werkveld! We zien jullie graag tussen 12-16 uur op het Hok!

Liefs,
Het bestuur

[ID] Bovenaan is de tekst ‘Thema Theeleut, Employability Week’ te zien en rechts daarvan ‘Oud besturen die vertellen over hun werkervaring!’. Verder is er een afbeelding te zien van twee pratende personen op een bank en een theekopje. Tenslotte is te zien dat de activiteit plaatsvindt op 17-04-2024 tussen 12:00-16:00 op het hok en gratis is.

Waar
Hok
Tijd
12:00

16 apr

2024

Workshop van Career Services en ODIOM alumni

Lieve allemaal,

Over iets minder dan twee weken zullen wij samen met Career Services workshops voor jullie organiseren! Deze workshops zullen ten eerste aansluiten op het werkveld, maar ook zullen we werken aan het ontdekken van je professionele identiteit! Deze workshops worden aangeboden vanuit Career Services, maar ook zullen er ODIOM alumni aanwezig zijn vanuit verschillende richtingen in het werkveld! Dit wil je dus niet missen! Ben je nou benieuwd welke alumni er komen? Hou dan vooral onze stories in de gaten. We zien jullie daar!

[ID] Links bovenin is de tekst ‘Workshops van Career Services én ODIOM alumni’. Rechts daarvan is het thema te lezen: ‘Ontdek je professionele identiteit!’ Verder is te zien dat de activiteit plaatsvindt op 16-04-2024 om 13:30 in de Orangerie. Verder is de activiteit voor leden gratis en kost deze voor niet-leden €2,-. Ook is het logo van Career Services en een afbeelding van iemand die presenteert te zien

Waar
Orangerie
Tijd
13:30

15 apr

2025

CarrièreCie: Carrièreavond Praktijk Dichterbij

Lieve ODIOM’ers,
Maandag 15 april vindt alweer de tweede carrièreavond van dit jaar plaats! Dit keer komt drs. Theo Leusink, eigenaar van Praktijk DichterBij, iets vertellen over het ontstaan van de praktijk en hun specifieke en unieke methode. Naast eigenaar is hij onder andere orthopedagoog generalist EMDR Europe practitioner, schematherapeut en meer. In de praktijk gebruiken ze oplossingsgerichte en progressiegerichte principes waarbij wordt uitgegaan van een systemische benadering. Ze hebben systeem- en traumabehandeling.
Er is deze avond veel ruimte om te oefenen met opdrachten, met elkaar te sparren of vragen te stellen. Het zal dus een interactieve avond zijn met elkaar. Het zal in de Kroeg van Klaas plaatsvinden met een hapje en een drankje.
Deze avond wil je niet missen! De inloop zal vanaf 19:00 uur zijn. Geef je snel op via de site, wanneer je geen lid bent van ODIOM, kan je je aanmelden door te mailen naar carriere@odiom.nl
We hopen jullie allemaal daar te zien!
Liefs,
CarrièreCie
[ID] op de post is te zien dat het om een carrièreavond gaat, met als onderwerp: Praktijk DichterBij. Daaronder is aangegeven dat het op maandag 15 april zal plaats vinden om 19:00 in de Kroeg van Klaas. Voor leden is het gratis en niet leden betalen 2 euro. Op het midden van de post is een groepje op stoelen te zien die met elkaar in overleg zijn. Daaromheen staan de woorden: Vertrouwen, EMDR, Systeembehandeling en Dichter Bij jezelf. Er staat dat het om een CarrièreCie activiteit gaat. Links onderin staat het groene Tommetje en rechts onder staat het logo van de career service en het logo van Praktijk DichterBij.
Waar
Kroeg van Klaas
Tijd
19:00