Structuur Inclusie

e-mail: inclusie@odiom.nl
De Structuur Inclusie is opgericht in verenigingsjaar 2021-2022. Het is een nieuwe structuur, die zich bezighoudt met inclusie binnen de vereniging. Deze structuur denkt met het bestuur en de commissies mee over de behoeftes van de leden en wat voor activiteiten rondom inclusie georganiseerd kunnen worden. De Structuur Inclusie komt minstens drie keer per jaar samen met het bestuur, waarbij geëvalueerd wordt op en vooruitgekeken wordt naar activiteiten. De structuur geeft advies aan het bestuur en de commissies.

Lieve ODIOM’ers,

Wij zijn de Structuur Inclusie! 

Wij vinden het belangrijk dat ODIOM een plek is voor iedereen en daar gaan wij de komende jaren hard aan werken. 

De thema’s waar wij ons op richten zijn mobiliteit, nationaliteit en LHBTIQ+. We zijn op zoek naar jullie inbreng. Is er iets dat jou opvalt binnen ODIOM of iets waar je tegenaan loopt, meld dat dan bij ons en dan kunnen wij hier mee aan de slag. 

Een voorstelrondje op de volgorde van de kleuren van de regenboog 🙂 

Eva (zij/haar) is derdejaars AOLB en is een bezige bij, naast ODIOM is ze actief bij een hele hoop andere dingen. 

Hannah B (zij/haar) is eerstejaars PW en geeft thuis graag concerten van K3 en Kinderen voor kinderen, tot grote onvrede van haar vriend. 

Morris (hij/hem) zit in zijn derde jaar Pedagogische Wetenschappen, woont samen met een juf in een tiny huisje met wat fruitboompjes en twee beestjes.

Isabelle (zij/haar) is eerstejaars AOLB en regelmatig te vinden bij de hoek, dit compenseert zij door de ochtenden daarna naar de sportschool te gaan.

Welmoed (zij/haar) is derdejaars AOLB komt uit Groningen en is altijd te porren voor een lekkere koffie en wandeling in het plantsoen.

 

Secretaris                Hannah Bronsema

Algemeen                Isabelle Schoonen

Algemeen                Morris Maneschijn

Algemeen                Welmoed Kreulen

Algemeen                Eva Dumas