Structuur Inclusie

e-mail: inclusie@odiom.nl
De Structuur Inclusie is opgericht in verenigingsjaar 2021-2022. Het is een nieuwe structuur, die zich bezighoudt met inclusie binnen de vereniging. Deze structuur denkt met het bestuur en de commissies mee over de behoeftes van de leden en wat voor activiteiten rondom inclusie georganiseerd kunnen worden. De Structuur Inclusie komt minstens drie keer per jaar samen met het bestuur, waarbij geëvalueerd wordt op en vooruitgekeken wordt naar activiteiten. De structuur geeft advies aan het bestuur en de commissies.

Lieve ODIOM’ers,

Wij zijn de Structuur Inclusie!

Wij vinden het belangrijk dat ODIOM een plek is voor iedereen en daar gaan wij hard aan werken. De thema’s waar wij ons op richten zijn mobiliteit, nationaliteit en LHBTIQ+. We zijn op zoek naar jullie inbreng. Is er iets dat jou opvalt binnen ODIOM of iets waar je tegenaan loopt, meld dat dan bij ons en dan kunnen wij hier mee aan de slag. Ook voor vragen rondom inclusie mag je altijd bij ons terecht!

We zullen ons hieronder (van boven naar beneden en van links naar rechts) allemaal even voorstellen!

Hoi! Mijn naam is Lidewij (zij/haar) en ik volg de master Onderwijsinnovatie. Dit is mijn tweede keer dat ik actief ben bij Odiom, een paar jaar geleden zat ik al in de Excurcie. Ik heb niet echt een icon, maar iedereen die zich inzet voor gelijke rechten is sowieso iconic! En wie weet laten mijn mede-inclusies me dit jaar nog heel toffe icons leren kennen 🙂

Ik ben Anna (zij/haar) en ik ben eerstejaars PW’er. Bij de structuur inclusie zet ik me vooral in voor LGBTQ+ zaken, en breng ik mijn eigen ervaring als autistisch persoon mee. Mijn icon is Alan Turing, een homoseksuele man die onder andere het Enigma van de Duitsers in WO2 wist te breken en zo enorm bijdroeg aan het beëindigen van de oorlog.

Mijn naam is Jonne (she/her) en ik zit nu in mijn derde jaar van de AOLB. Naast onderdeel van structuur Inclusie ben ik ook voorzitter van de Boekencie. Een van mijn icons is dr. Aletta Jacobs die veel betekend heeft voor vrouwenrechten (vooral rondom studeren!).

Algemeen               Anouk Prins

Algemeen               Isabelle Schoonen

Algemeen               Jonne Scholten

Algemeen               Anna ter Meer

Algemeen               Isa Bredek

Algemeen               Lidewij Zilverberg